Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта

Да има ли ред в "действията"?
Анкетата свършва на 02 Май 2004 22:02

Да    67%  67%  [ 4 ]
 Не    33%  33%  [ 2 ]
Общо гласове : 6
Автор Съобщение

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 12 Май 2005 11:08

Рекс, като е така с магиите на героя, дай да определим точно какви бойни движения може да прави всеки войн, а? Не се обиждай, но е абсолютно същото. Ако не искаш всичко да е точно определено дай просто да кажем, че магьосника ми "има даден набор от магии". Плюс това ти обясних общо взето какво ще може да прави героя в ирк, не мисля, че е много. Можеш да си сигурен, че от мен няма да има изгъзици от рода на "тогава магьосникът изрече две вълшебни думи, полетя във въздуха, призова дракон, метна обнено кълбо по замъка, което стопи стените му и нареди на дракона си да изяде злощастния злодей, който се беше провъзгласил за крал"

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 12 Май 2005 18:28

ТЪП фиорум!!!!
затрилникКККК
(тука треаше да бъде една от най хубавите части който съм писал)

Профил WWW

Заглавие:
Публикувано на: 12 Май 2005 18:34

HELLwINd написа:
ТЪП фиорум!!!!
затрилникКККК
(тука треаше да бъде една от най хубавите части който съм писал)

Е, а аз казвам, че хората, дето си пишат разказите и т.н. направо от reply са непредпазливи и лекомислени...Няма значение, не си първия.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 12 Май 2005 18:57

В империята спокойствието беше все тъй дълбоко и красиво. Последните лъчи на залеза се къпеха в безбрежния океан, а купетата на величествените храмове бдяха над тихите стъпки. Но в леглото на императора съня не бързаше. Вместо него беше посещаван от все повече страх, притиснение и гняв, огромни пълчища гняв, завладели всяка негова мимика и пропили дори най - спокойните ъгълчета на мозъка му. Причината за този колосален дискомфорт беше може би най - неприятната за която можеше да има. Малкия му син Серзем бе заловен. Някакви селяни и долнопробни вещици са заловили сина му, сигурно го развеждат като цирково изродче в ръждясали клетки или пък вече са забравили къде е изхвърлен трупа му. Вирнатия нос на императора беше съкрушено наведен, веждите се огъваха и свеждаха под тежестта на яростта и мъката а в погледа се къпеше брега осеян с платна, хиляди, осеян с цепелини и балони, осеян с войни. Той щеше да запали и изколи тази нова земя. Нямаше да се спира докато не прегърне сина си. Но емоцията на другия син и любимец Джиън бе дори по - гореща. В една от дългите секунди на чакане той не издържа, скочи от нара си, взе един дълъг и тежък меч и намери един по - голям боен орел.
Сега тялото му пореше въздуха над океана в посоката към която се бе стремял и брат му. Тъмната му кожа се сливаше с мастилената нощ. Някъде в делечето светна мълния. От нея дори не се чу звук, но светлината беше достатъчна за да покаже лицето и ръста му. Главата му беше обръсната, с много мъжествени черти. Всеки сантиметър от тялото му бе покрит с мусколи. Височината му може би стигаше 2 метра, а може би десетина не достигаха, набита фигура, около 90 килограма, може би по - малко. Но светлината бе недостатъчна да се видят всичките достойнства на този велик войн. Не бе достатъчна за да преброи победите му, не бе достатъчна за да разпознае акробата, не бе прозозряла перфектното познание за всеки предмет който убива. Истински принц беше Джиън. Нестрашлив, но не надменен, умен и пресметлив. Беше роден в гимнастическите зали и беше кръстен на бойните полете, изкъпан не във вода а в кръвта на враговете. Сега той имаше повече сила от всякога, повече сила посята от осърдиято, разцъфнала сред уханието на злоба и копнеж за мъст. Ето вече изгрева дойде, а изражението му не се бе променило. Ето вече и земята. Джиън нямаше търпение да стъпи на пясъка, нямаше търпение да отпрати орела и да срещне някого с който да се разправи. Търпението заслужи пристън след десетина минути. Имаше село.
---

И после следва приключението вече...
Нищо оригинално в тоя герой, гениелен боец без маг. способности. Може да е силен колкото решите/м и така. Аре надявамс е да премина;) ММоже да се премета и да прави всекви маймунджелъшки номера, също така е и добър в държането на меча си.
(малко го посъкратих, и сигурно звучи по - зле, но така ще да бъде, знаех си че така ще е и за това се ядосвах като го затрих първия път.)

Профил WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 12 Май 2005 20:04

Тъмнина и само тъмнина, непрогледен мрак. В тази обстановка Юриел се чувстваше като у дома си. Едиственото място на което можеше да се покаже такъв какъвто е. А именно вампир. Дете на ноща, обгърнал мрака като своя майка. Той стоеше там и в същото време навсякъде. Неможеше да си намери място от влудяващата го жажда за кръв. Всеки път когато впиваше острите си зъби в гърлото на поредната жертва утоляваше жаждата, но само времено докато не дойде следващия прилив, следващата студена вълна напомняща само за едно-нуждата за кръв. И след това пак обгръщаше мрака в танца на ноща. Ако, трябваше да излезе през деня целия бе загърнат в черно и студена следа след себе си оставяше. От там където минеше смъртните щастието забравяха, децата плачеха, а болните повалени падаха. Но вампир Юриел е и само през ноща пътува, когато мрака има за събрат. Вампир в изгнание е той и само топлата кръв неговото оцеляване крепи.
ЕЕееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееее
олях се 8) :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

You value power, ambition, and darkness. You love power at any cost and are a corrupting influence on those around you. At your best you are resourceful and unashamed. At your worst you are parasitic and amoral. Your symbol is a skull.

Профил

Аватар
В момента играе: GTA IV, Heroes 6
Заглавие:
Публикувано на: 13 Май 2005 10:54

Тъмен Ангел, мисля, че вече бе споменато в темата, че вампири "нъ съ" приемат. С други думи, без дори да обсъждаме дали "От там където минеше смъртните щастието забравяха, децата плачеха, а болните повалени падаха" е особено "балансирано". С други думи, "трай ъгейн". Сори! :?

Адски Вятър, а ти какво ще кажеш за: "Но светлината бе недостатъчна да се видят всичките достойнства на този велик войн. Не бе достатъчна за да преброи победите му, не бе достатъчна за да разпознае акробата, не бе прозозряла перфектното познание за всеки предмет който убива. Истински принц беше Джиън. Нестрашлив, но не надменен, умен и пресметлив. " ???
Нещо пак не ми изглежда особено "обикновено". Така де, не ти ли се струва тъпо основното достойнство на героинята на Екс, а именно акробатиката, да я има и твоят герой, че пък и съчетана с голяма сила и т.н. Освен това ми е леко тъпо героя да е "кръстен на бойните полете, изкъпан не във вода а в кръвта на враговете"... Така де, не пречи на героят да е имал и други приключения преди и/или след това, но просто... Сещаш се! Най ме притеснява да не започнеш да ги редиш едни такива и в играта. Нещо от сорта на "победил в хиляди битки с многочислени врагове, този страж не беше нищо за него - отиде и го преби с две движения". Но както и да е... с някои малки корекции и уточнения, които няма да "осакатят" особено героя, мисля, че мога да го"приема". Само се надявам да не се уливаш прекалено! Ще си поговорим малко преди да играем, става ли? Лично мисля, че и останалите ще се съгласят да те включим. Само ме притеснява, че "приключението" няма да е точно това, което си започнал ти, освен ако не си съгласен "да пленим" и Джиън. ???

А сега нещо МНОГО важно... Струва ми се, че и двамата (Ветреца и Ангела) не сте особено запознати със самата система на играта, както и със сюжета досега. Особено ако Вятъра ще играе, иска ми се да прочетеш историята поне, останалите неща (правилата по които играем) ще можем, мисля, да ти ги обясним и преди да започнем. Аз лично предлагам да се съберем още към 20 часа тази вечер за да си изясним някои неща - по системата най-вече със Сентри. Вятър, ти също ще е добре да се появиш в канала (#pcm-rpg) по това време за да можем да ти обясним нещата. Останалите (Екс и Мат), ако могат, също да са там за да изкажат/защитят мнение по върпоса за системата. Както и да е, аз вероятно ще съм пред РС-то към 8, ако някой също се появи, ще говорим, ако ли не - здраве да е, ще обсъждаме като се съберем!

Профил ICQ Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 13 Май 2005 11:03

Ми май наистина не съм достатъчно анясно с историята. Ще я прочетем, ще орежем малко героя и ще се опитам да се вмъкна в нещата. Може дори и нов да направя след като се заровя из мемоарите. Но ако мислите да се събираме все по петъците няма да стане. Тоя ден ми е отреден за пиключения, но не виртуални. По незнайно стечение на обстоятелствата този път има 10 %-тен шанс да съм си вкъщи, но не се надявам. Иначе дни като пон, втор, сряда четв. нед(донякъде) са много удобни.

Профил WWW

Аватар
В момента играе: Medieval 2: Total War
Заглавие:
Публикувано на: 13 Май 2005 12:37

Деба :D
Писах писах и натиснах Escape, никога не го правете!! Че се трие всичко хехех
Както и да е това което казвах е, че може и да не мога... просто... просто... не че имам работа, ама мама иска да сме ходели на вилата, и бла! Не знам дали ще мога да я разубедя без да се изпокараме, че и тогава не се знае офф ще видя...

Другото - за Адския, амииии това, че винаги правиш героите си (и на другите го говоря това) с едно ВЕЛИКО качество, ама разбирай наистина велико, тип "това качество може да победи дракон", при това това ти е... кой герой вече? Та дали ще можеш да се сдържиш от такива наистина ицепки по време на играта? Както каза Рекс "победил в хиляди битки с многочислени врагове, този страж не беше нищо за него - отиде и го преби с две движения"... Героите не са интересни ако са добичета, е ко? На арената ще им излязат 20те легиона на държавата и те след 50 страници битки ще ги победят... Reality reality reality...

The jingle is complete

Fading gently,
Jingling through

Nothing else can jingle

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 13 Май 2005 12:58

Риалити на как??!
Виж са, грешката ми е, че не съм чел рпг-то и не съм се топнал в обстановката му. След като прочета част от него ще знам какъв герой точно да направя и повярвай ми ше проява усет. Няма да оспорвам концепцията на рпг-то, то можеше да бъде както с герой които избиват цели армий, така и с брокери или лихвари. Признавам, че не съм го чел и за това се получават такива резултати, но и ти си длъжен да не правиш такива подигравателни постове, защото нито са си на мястото, нито има място за тях където и да е.

Профил WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 13 Май 2005 18:23

Ами по-добре се захващай да го четеш цялото РПГ, защото няма да стане да прочетеш 2 страници и да кажеш, че си се "топнал" в обстановката, абе ти си знаеш... Поста ми преди не беше подигравателен, съжалявам, че си го приел като такъв.

The jingle is complete

Fading gently,
Jingling through

Nothing else can jingle

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 13 Май 2005 20:32

HELLwINd написа:
Риалити на как??!
Виж са, грешката ми е, че не съм чел рпг-то и не съм се топнал в обстановката му. След като прочета част от него ще знам какъв герой точно да направя и повярвай ми ше проява усет. Няма да оспорвам концепцията на рпг-то, то можеше да бъде както с герой които избиват цели армий, така и с брокери или лихвари. Признавам, че не съм го чел и за това се получават такива резултати, но и ти си длъжен да не правиш такива подигравателни постове, защото нито са си на мястото, нито има място за тях където и да е.

Ами Вятър, струва ми се, че ти не си прав в тази ситуация. Екс всичкото това ти го каза с най-приятелски чувства, струва ми се, за да ти помогне да се адаптираш и т.н. Нещо не ми се иска да има дразги между участниците, още повече след като станахме свидетели на една такава... Както и да е, не приемай постовете на другите като заяждане, става ли?
А и наистина е крайно наложително да прочетеш темата с РПГ-то! А и в крайна сметка, тя не е чак толкова дълга, струва ми се.

Профил ICQ Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 14 Май 2005 00:52

Ъъъъ...м, ако на някого му се чете:
На 13-14.05.2005 в #pcm-rpg се написа:
бая глупости, нека някой друг да ги постне

ОК, като не сте доволни от мене, нека някой друг да постне, к'вото намери за важно.

Профил ICQ Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 14 Май 2005 00:56

Хм, защо ли така не се копира целият пост? Както и да е, ето и краят му:
На 14.05.2005 в #pcm-rpg се написа:
[01:03] <MetalGearRex> или пък ако искаш и пишока може, по избор :)
[01:03] *** MetalGearRex
sets mode: +v hellwind
[01:04] <MetalGearRex> аре,
аз шъ бичъ Кайбата у
Гъзо...
[01:04] <MetalGearRex>
Нуго, легна ли вече ма?
[01:04] <hellwind> хора,
неадекватен съм
[01:05] <hellwind> аре
после ш'си говриме
[01:05] <hellwind> любезност
и
[01:05] *** hellwind has
left #pcm-rpg
[01:05] <MetalGearRex> оф,
то ний тая вечер колко
любезности си изговорихме.
.. :)
[01:05] <Sentry> Rex, gotovo
[01:05] <MetalGearRex> ок
[01:07] <Sentry> e?
[01:07] *** hellwind has
joined #pcm-rpg
[01:07] *** rijicule has
joined #pcm-rpg
[01:08] *** rijicule was
kicked by MetalGearRex (Къш
бе!)
[01:08] <MetalGearRex>
хмммм, май пак не сме се
разбрали
[01:08] <MetalGearRex> :(
[01:08] <MetalGearRex>
човек, знаеш ли какво
значи "експлозия"?
[01:08] <MetalGearRex> не "избухващо кълбо", а "експлозия" :)
[01:08] <MetalGearRex> май има малка разлика между двете, а? :)
[01:08] <MetalGearRex> както и да е, остави го така
[01:09] <MetalGearRex> ще приемем, че пича ти знае и "избухващо кълбо", не само "огнена експлозия" :)
[01:09] <Sentry> a be 4ovek, kakva e razlikta mejdy eksploziq i izbuhvane?
[01:09] <MetalGearRex> сега да измислим как да ти заколим мижерното геройче
с малко изкъртено от ебане анусче и с малко увиснало космясало пишленц е...
[01:10] <MetalGearRex> (стил Ев Барет, за който го знае) :)
[01:10] <MetalGearRex> ми едното направо е такова, а другото после е такова
[01:10] <MetalGearRex> ако ме разбираш... :)
[01:10] <MetalGearRex> или май не ме разбираш?
[01:10] <MetalGearRex> :)))
[01:10] <Sentry> i 4estno da ti kaja, sega pak pro4etoh magiite i 4ak sega vidqh kvo ima6 predvit
[01:10] <MetalGearRex> така ли?
[01:10] <MetalGearRex> и какво имам предвид?
[01:10] <MetalGearRex> ще ми обясниш ли, че и на мене май не ми е много ясно... :)
[01:11] <Sentry> ne za znasilvaneto ve
[01:11] <MetalGearRex> (Рийв, сорка малко батка, ма и мене леко ме удари лигавнята) :)
[01:11] <MetalGearRex> а, ма ти и за него ли?
[01:11] <Sentry> ednoto eksploadira pri raztvarqne na rukata, drygoto se mqta
[01:11] <MetalGearRex> ааа, там всичко ми е кристално ясно! (като в безлунна нощ!) :)
[01:11] <MetalGearRex> ахм!
[01:11] <MetalGearRex> той гений бил бе, гений! :)
[01:12] *** MetalGearRex sets mode: +v hellwind
[01:13] <Sentry> da editvam li pak?
[01:13] <MetalGearRex> ми... ако искаш
[01:14] <MetalGearRex> както казах, на мене не ми пречи :)
[01:14] <Sentry> are pi6i
[01:14] <MetalGearRex> ще едитваш ли или не?
[01:14] <MetalGearRex> а, ок :)
[01:14] <MetalGearRex> сега да измислим :)
[01:14] <Sentry> iznasilvane to li?
[01:14] <Sentry> grupov gej sex
[01:15] <MetalGearRex> ти май само за т'ва си мислиш , а? :)
[01:15] <Sentry> ame
[01:15] <Sentry> ma ti go kaza
[01:15] <Sentry> i ti go natqkvam :P
[01:16] <Sentry> ina4e ako iznasilqt magiosnika 6te go nakaram da sko4i prez prozoreca
[01:16] <MetalGearRex> ма те с решетки бе!
[01:16] <MetalGearRex> нема да стане! :)
[01:16] <MetalGearRex> МУАХАХХАХАХАХАХ, нема да ми избягаш! :)
[01:17] <Sentry> be 6e nameri na4in sa samoybie
[01:17] <Sentry> 6e glutne edno ot tiq ognenite
[01:17] <MetalGearRex> е, не се съмнявам, той изобре тателно м'че :)
[01:17] <MetalGearRex> брей, ти "тия огнените" ли им викаш?
[01:17] <MetalGearRex> твоя да не се казва "Огнян" или "Огънчо"? :)
[01:17] <Sentry> hahahhaha
[01:18] <Sentry> Plamen ne 6te6 li
[01:18] <Sentry> ili Ignat
[01:18] <MetalGearRex> Искра!
[01:18] <MetalGearRex> че к'во общо пък има бат Игнатий?
[01:18] <MetalGearRex> !?!?
[01:18] <Sentry> Ignos - bog na ogunq
[01:18] <Sentry> su6to zna4i i ogun
[01:18] <MetalGearRex> т'ва на къв език ве?
[01:18] <MetalGearRex> бушменски?
[01:19] <Sentry> starogrutski
[01:19] <MetalGearRex> хм...
[01:19] <MetalGearRex> Хефест е богът на огъня бря!
[01:19] <Sentry> ne be, toq e po-dreven :P
[01:20] <Sentry> ne, seriozno ignos zna4i ogun
[01:20] <MetalGearRex> аааааа, ясно!
[01:20] <MetalGearRex> добре де, нека е Игнатий!
[01:20] <MetalGearRex> ама Пацо или пък Искра са по-добрите варианти според мен
[01:20] <MetalGearRex> ма... всеки има право да се казва, както си иска...
[01:20] <Sentry> da be
[01:21] <MetalGearRex> оф... да знаеш, нещо не ми идва много на главата сценария за мас-гей=хорното...
[01:21] <MetalGearRex> :(((
[01:21] <Sentry> Iskra 6te my podhojda sled izpitanieto :P
[01:21] <Sentry> mi davaj ne6to drugo
[01:21] <MetalGearRex> Искра е на Екс патката, нал' тя била женска... :)
[01:21] <MetalGearRex> к'во друго?
[01:22] <Sentry> be da nqma sex
[01:22] <MetalGearRex> що пък да няма секс?
[01:22] <MetalGearRex> оф, ок, нема да има секс...
[01:22] <MetalGearRex> ама само малко! може ли? :)
[01:22] <Sentry> toq log go pysni v temata za obsujdaniq :P
[01:23] <MetalGearRex> мммм, май май ще трябва...
[01:23] <MetalGearRex> ма да ти кажа, дали някой ще го прочете?
[01:23] <Sentry> :)
[01:23] <MetalGearRex> или викаш, струва си да го има, а? :)
[01:23] <Sentry> be kato vidqt Sex i vsi4ki 6e se vturnat
[01:23] <Sentry> stryva si q!
[01:24] <MetalGearRex> е да, ма той секса е най-накрая... :(
[01:24] <Sentry> v na4aloto ima "ebane"
[01:24] <MetalGearRex> а, така ли?
[01:24] <MetalGearRex> е, значи ще се чете! :)
[01:24] <Sentry> da
[01:25] <Sentry> :)
[01:25] <MetalGearRex> оф, Рийв, наистина не мога вече... не мога да мисля направо...
[01:26] <Sentry> ok
[01:26] <Sentry> 6e lqga6 li?
[01:26] <MetalGearRex> играе ли ти се още или ще ме прежалиш? :)
[01:26] <MetalGearRex> ааа, малко вероятно
[01:26] <MetalGearRex> сигурно поне едно Силвърче ще блъсна :)
[01:26] <Sentry> mi davaj
[01:27] <Sentry> i bez tva sum ymoren za pisane :)
[01:27] <MetalGearRex> ти какво ще правиш?
[01:27] <Sentry> moje razcukam lineage
[01:28] <MetalGearRex> ок, ще копна лога в темата и ще си бия шута май...
[01:29] <Sentry> ok
[01:29] <Sentry> are
[01:30] <Sentry> are 4ao
[01:30] <Sentry> az izlizam
[01:30] <MetalGearRex> baus!
[01:30] <MetalGearRex> :)
[01:30] <MetalGearRex> do novi sre6ti :)
[01:31] <Sentry> do novi sre6ti :)
[01:31] *** Sentry has quit IRC
End of #pcm-rpg buffer Sat May 14 01:31:43 2005

п.п. Рийв, знаеш ли каква играчка беше да го копна всичкото това в прозореца на форума? Като го копирам цялото и ИЕ-то забиваше!
п.п. Извинявам се за кофти формата, просто такава ми е мирката (чатя на смален прозорец).

Профил ICQ Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 14 Май 2005 10:08

The Horror! The HORROR!!
Rex излагаш ни всичките :lol:
Първо, че можеше да избереш само най-важното, после ако беше казал, че просто ще копираш това което сме писали в канала, можеше да кажеш и аз да го направя :wink:
Както и да е what's done is done :wink:
Но не смятам, че някой ще се съгласи да го чете...

The jingle is complete

Fading gently,
Jingling through

Nothing else can jingle

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 14 Май 2005 11:10

А бе Рекс, дървана глава си беше, дървена глава и си остана :wink:
Не трябваше цялото ве, само там дето обсъждахме съдбата на магьосника!

П.П. Че чак и форума е сбъгясал от тва!

Профил

Заглавие: Добре , добре искам и аз
Публикувано на: 14 Май 2005 16:19

Добре, добре. Метал, нали си мой човек и аз ще се включа.

Име: Стефчо
Клас: shooter
Раса: Кучевек
ЗАБАЛЕЖКА: Преди да си мислиш, че се ебавам: Не, просто от много време желая това имеза герой. Ще ти разправям зза това. И не съм сигурен стрелците какъв клас са- за това съм писал shooter
Външен Вид: Полукуче, получовек. Висок и кльощав, но с остри зъби и злобен поглед. Целия в белези от многобройни битки. Наккуцва с десния крак. Изобще не е пръв хубавец. Единствената прилика всъщност с човека е, че стои на два крака. Не може да говори, защото му е отрязан езика, но разбира много езици. Може да разбира дори животните и зверовете.
История: Роден в малко селце на върха на планината 'Максус', което водило постоянна война със съседните хорски по големи села. Всичко , което искали е да живеят в мир, както обикновено, но не разбирали от земедлие и животновъдство, за това нападали околните селища и грабели. Понякога убивали и така са започнали войните, докато не се случило така, че повечето били изклани в селцето ' Вак' /тяхното/. Избягали малцина. Майката на Стефчо го отвела надалеч от тази планина, в долините на река 'Мус', където местните варвари, я насилвали и пребивали пред очите му. Докато не умряла един ден. Така той израстнал там и започнал да се учи да борави с кинжали. Решил да отмъсти на всички за всичко. Започнал да коли всичко наред. Там загубил десния си крак от коляното надолу. Успял да намери след години доктор , който да му изработи дървена протеза. Наложило му се да зареже кинжалите заради крака и хванал далекобойните оръжия, като любимото му е неговия верен Сребърен лък, който сам изработил. Но както и предците му и той не разбирал от земеделие и животновъдство и се наложило да граби и убива. Така станал страшилище за много села. Излязъл му прякор - 'Куцото куче'. Хванали го веднъж в едно село и решили да отрежат всичко , което Стефчо е взел от тях. Започнали с опашката, после езика...Тогава влязъл един Войн от неговата раса и го спасил като изтребил всички. После му станал ментор за няколко години, като обикаляли из цели земи. Научил се да разбира животните покрай Маст /спасителя му/. По-късно в една мрачна гора отзад хвърчели стрели и една уцелила Маст. След това Стефчо побягнал и се заклел някой ден да отмъсти. Затова прибягна до други самотници с различни истории, които имали сходни тайни съдби - вашите герои.

Профил

Заглавие: И аз и аз
Публикувано на: 14 Май 2005 16:21

Добре, добре. Метал, нали си мой човек и аз ще се включа.

Клас: shooter
Раса: Кучевек
ЗАБАЛЕЖКА: Преди да си мислиш, че се ебавам: Не, просто от много време желая това имеза герой. Ще ти разправям зза това. И не съм сигурен стрелците какъв клас са- за това съм писал shooter
Външен Вид: Полукуче, получовек. Висок и кльощав, но с остри зъби и злобен поглед. Целия в белези от многобройни битки. Наккуцва с десния крак. Изобще не е пръв хубавец. Единствената прилика всъщност с човека е, че стои на два крака. Не може да говори, защото му е отрязан езика, но разбира много езици. Може да разбира дори животните и зверовете.
История: Роден в малко селце на върха на планината 'Максус', което водило постоянна война със съседните хорски по големи села. Всичко , което искали е да живеят в мир, както обикновено, но не разбирали от земедлие и животновъдство, за това нападали околните селища и грабели. Понякога убивали и така са започнали войните, докато не се случило така, че повечето били изклани в селцето ' Вак' /тяхното/. Избягали малцина. Майката на Стефчо го отвела надалеч от тази планина, в долините на река 'Мус', където местните варвари, я насилвали и пребивали пред очите му. Докато не умряла един ден. Така той израстнал там и започнал да се учи да борави с кинжали. Решил да отмъсти на всички за всичко. Започнал да коли всичко наред. Там загубил десния си крак от коляното надолу. Успял да намери след години доктор , който да му изработи дървена протеза. Наложило му се да зареже кинжалите заради крака и хванал далекобойните оръжия, като любимото му е неговия верен Сребърен лък, който сам изработил. Но както и предците му и той не разбирал от земеделие и животновъдство и се наложило да граби и убива. Така станал страшилище за много села. Излязъл му прякор - 'Куцото куче'. Хванали го веднъж в едно село и решили да отрежат всичко , което Стефчо е взел от тях. Започнали с опашката, после езика...Тогава влязъл един Войн от неговата раса и го спасил като изтребил всички. После му станал ментор за няколко години, като обикаляли из цели земи. Научил се да разбира животните покрай Маст /спасителя му/. По-късно в една мрачна гора отзад хвърчели стрели и една уцелила Маст. След това Стефчо побягнал и се заклел някой ден да отмъсти. Затова прибягна до други самотници с различни истории, които имали сходни тайни съдби - вашите герои.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 14 Май 2005 19:14

Не. Има доста да оправяш, но като цяло - не.
Да, би питал защо, нали? Ами нека почнем със забележките, които би поставил Рекс -
Цитат:
Целия в белези от многобройни битки.
Цитат:
Решил да отмъсти на всички за всичко. Започнал да коли всичко наред.
Цитат:
Така станал страшилище за много села.
Не смяташ ли, че е малко леко спортно силен?
Друг въпрос е, че вобще не се връзва с РПГто, ама ХИЧ.

Питанка към Рекс: Защо не забраниш другите раси в РПГто? Аре да си бъдем просто хора, а? Какви са тези Полукучета, дето междудругото Буки, как ако единствената му прилика с човешкото е, че ходи на два крака, та думата ми е, че как god damn shit mother fucker ass bitch (хаха) ще стреля нормално ако има лапи вместо ръце, ти сещаш ли се как се стреля с лък ;) Хващаш стрелата между двата си пръста, изпъваш... Разбирам, че просто не си сметнал за важно да се отбележи, но пак дразни окото ;)
А ако не може да говори, как god damn shit... и т.н. :lol: ще ни обясни, че иска помощ? И мислиш ли, че моята героиня ще иска да помага на грозния кучак, а няма да го заколи на място ако го види да се навърта покрай нея ;)
Значи казваш, че е куче-човек, ами нормално е това село да бъде избито от съседните, защото обитателите му са различни, как вобще се е разрастнало до големината на село е друг въпрос, което пък да не забравим да добавим, че е невъзможно да живеят в мир и едновременно с това да крадат и мародерстват. А ако само той е единствения куче-човек според мен селото му би го убило още при раждането, така де, да бъдем разумни ;)
Цитат:
Хванали го веднъж в едно село и решили да отрежат всичко , което Стефчо е взел от тях. Започнали с опашката, после езика...
Значи да обобщим, от това изречение аз разбирам, че хората от селото имат един хамбар, в който сушат езици и опашки и други такива неща... И Стефчо решил да си похапне малко печено езиче, нали ;) Или може би клал животните им, изтръгвал им езиците и си ги отнасял, и опашките де ;) Иде реч за това, че ако ще режат от него това, което е взел той от тях, значи трябва просто да го заколят на място. Или да го убият с камъни :D Да не говорим, че трудно може да отрежат от него зеленчуците, които той е откраднал, това не е Мъхеста Брада :D Че и на гъза си сигурно има мини градинка с домати, краставици, репички, малко по-навътре в ануса картофи...

Това е в общи линии, извинявай, че съм толкова ироничен и циничен на места :lol:
Аз отхвърлям, access denied, try again! ;)

И сериозно - абстрахирай се от ебавките в пост-а ми и се замисли, че съм прав... Направи го по-човечен, да няма чак такава жажда за мъст, която да го води...

The jingle is complete

Fading gently,
Jingling through

Nothing else can jingle

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 15 Май 2005 01:42

Бучкааааааа, привет!

Сега относно предложения от теб герой... С две думи "не става". Сори! :?
Екс написа основните неща, поради които "нещо не ми харесва" героят ти. Всъщност основните проблеми опират до самото "представяне" на героя - има доста противоречащи си моменти и като цяло логиката леко накуцва на моменти. Също така си леко екстремен в убиването... даже направо да си го кажем си един изстребител! :lol:
Така, относно героят... Това, че е друга раса, а не човек, не му пречи. Пречи това, че е леко доста странна, но айде, можем да се съгласим с това. Вече действително е интересно как това същество, което явно има лапи, вместо китки, стреля с лък!? Интересна гледка и ще е как ще върви с тази дървена протеза (ходещо на два крака куче с дървена протеза!? :shock: ). Това за отрязания език... Хм, може също да го приемем, макар че ще създава известни трудности, но пък от друга страна тъкмо ще направи героя по-интересен и играта с него/покрай него по-забавна. Може би! Така, че самия индивид е леко уродлив, и с това можем да се съгласим и приемем. Идва обаче момента с бойните му умения. Тоя пес бая яжко явно раздава правосъдие сред бедните душици около него, че чак не ми харесва. Значи идеята ни в РПГ-то е героите да не са прекалено силни, така че да стане интересна битка (а не да свърши с две изречения), така че и на нас да ни е интересно (а и да се получи добра и интересна битка). Все пак последните две неща ще се получат много добре, понеже битките са си на практика надлъгване между играча и Мастъра. Затова и героите анихилатори нещо не са много вървежни.
Като прибавим към това и леките ти нелогични изцепки... Не че подценявам способностите ти да пишеш, струва ми се, че това е по-скоро набързо написано, но все пак... Сори Буч, ама ще трябва да опиташ пак. А и да се има предвид, че има и още двама кандидати за свободното място.

Колкото Екс до расите - защо да ги ограничаваме? Според мен е нужно просто да се сложи уточнение, че раси изцепки, а също така и някои от по-традиционните (най-вече вампири, върколаци и т.н. злобна и немъртва паплач) няма да бъдат приемани и толкова. Сега защо да забраняваме на някого героят му да е елф или джудже? Или пък дори нещо по-нестандартно като минотавър, човек-гущер или нещо друго подобно? Да, добре, ще сложим ограничението расата да е с хуманоидни форми и размери. и освен това да няма някакви особено силни (а също така и слаби) характеристики и умения, способности и т.н. Но лично аз нямам намерение да ограничавам расите само до хора. Макар че е и вярно, че това е може би най-универсалната и обичайна раса.

Аааа... кога пак ще се събираме? :)

Профил ICQ Skype

Заглавие: Мдааа, доста набързо си беше:)))
Публикувано на: 15 Май 2005 11:47

Ама просто любимите ми герои са Стефчо /колегата / и Куцото куче/мисля, че ти разправях вица/
Чай сега ще прасна некой друг уруд. Каза, че нема проблем да си е грозничък:)) А и за името не се противи ок:)

Раса: Немъртъв
Клас: Стрелец
Дискрипция и история: Нисък и хилав, много подвижен. С криви, неравни и дълги уши. Чувствителни големи очи. Слабо зрение през деня, отлично през нощта, което го прави подходящ за нощни действия. Учтив и с изискан тон говори / преди нападки - да кажа- има и изискани немъртви - израстнал е с хора. Майка му е немъртва и е умряла при раждането. Тя е имала много слабо зрение, а баща му е нощен ловец и много нисък, защото пра пра дядо му бил джудже. Стефчо е бил изпратен в школа за стрелци още от съвсем малка възраст., където много трудно, но успява да се приобщи поне с няколко души. Минхарт- джудже от крайните планини на Ластилия, Коен - немъртъв сирак и Тикати - още една немъртва от далечни земи, с известен произход- 'Миролш'. След като завършват школата, четиримата се записват в многобройни състезания по стрелба и стават конкуренти. Така се скарват и разделят. Остават само Двамата млади приятели Стефчо и Тикати заедно. След като и бащата на Стефчо бива нападнат от съблезъб в гората, Стефчо доизраства младежта си в именията на Миролш. Там подобрява дръстично уменията си с лъка и арбалета за сметка на близкия бой и физическата сила. Развива нощния си поглед и започва да ловува през нощта, докато най-сетне не бива признат от 'съвета на стрелите' в областта 'Миролш' / на името на големия род/ за 'Нощен ловец'. През деня стрелбата му остава на средно ниво и не е доразвита, но нощния му поглед е топ приоритет в познанията му в лова и стрелбата като цяло. Дори немъртъв добива някакъв респект у хората, защото тепърва започва името му да се разнася навред. 'Стефчо - Нощния ловец' . Влюбва се в Тикати, старта му приятелка, но тя не отвръща на чувствата му и той решава да замине надалеч, където името му още не го е изпреварило. И така Стефчо търси нови предизвикателства за да може да задоволи липсата на друг смисъл в живота.

Е това смятам, че по било задоволило исканията ви. Ако не- кай ко да оправя, че тук в залата по цял ден се чудя какво да правя и се включвам във всяка възможна инициатива в нета:)))

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com