Автор |
Съобщение |
slim_k
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 13 Апр 2005 11:50
creator написа:
Хахахахаха , тая снимка е брутална ! Аз имам почти толкова РС Мании . Скоро ще пусна и такава тема ...
___________________________________ http://wkoz.net - rap shit 24/7
|
|
|
|
 |
Creator
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 13 Апр 2005 19:14
Наскоро си намерих и така редкия първи брой на списанието? Между другото, снимката е "леко" пипната с Photoshop - имам 98% от всички броеве на Pc Mania, но в случая съм оптически съм ги клонирал и изглеждат много. 
___________________________________ Rockstar Gangster
|
|
|
|
 |
shantararam
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 13 Апр 2005 19:25
creator написа: Наскоро си намерих и така редкия първи брой на списанието? Между другото, снимката е "леко" пипната с Photoshop - имам 98% от всички броеве на Pc Mania, но в случая съм оптически съм ги клонирал и изглеждат много.  Яйде качи въпросната снимка в nventure.net/img , че хита не ми го отваря
___________________________________ Run, rabbit run Dig that hole, forget the sun, And when at last the work is all done Don't sit down it's time to dig another one place-for-rest *Ghost Master
|
|
|
|
 |
shantararam
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 16 Апр 2005 17:34
Пфффф... Кво стана ве? Ще има ли продължение? Аре че много ме изкефи разказчето! (бахти нахалника дет съм  )
___________________________________ Run, rabbit run Dig that hole, forget the sun, And when at last the work is all done Don't sit down it's time to dig another one place-for-rest *Ghost Master
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Публикувано на: 17 Апр 2005 15:55
Да, работя по въпроса... но ми хрумна и идея за още нещо ново. Баси, никога не си довършвам разказите. 
|
|
|
|
 |
shantararam
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 17 Апр 2005 16:02
Зубро Зубрев написа: Да, работя по въпроса... но ми хрумна и идея за още нещо ново. Баси, никога не си довършвам разказите.  Споко, по-добре си развий идеята, и напиши наистина достойна 3та част, и не ми\ни обръщай внимание 
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Публикувано на: 19 Апр 2005 16:17
В момента я пиша, ще я пусна след няколко дни. След това ще подготвя и първи епизод от "Ватман Завинаги" - новият си проект.
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Публикувано на: 20 Апр 2005 01:10
creator написа: Едно предложение - за синоним на албатрос можеш да използваш парошка Оффтопик:
Албатрос???Не забелязах в разказа да се споменават редки видове птици.Айде да уточним понятията,а?
Онтопик:Лорда както винаги си е на ниво,с някои леки забележки(лаВка за банички is correct).Очакваме следващата част.
___________________________________ Let bygones be bygones.
|
|
|
|
 |
Creator
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 20 Апр 2005 08:17
Ами като чуя албатрос, правя асоциация с някаква прическа с вдигнат бретон (тъпа естествено). Пък аз на това му викам...знаеш какво
___________________________________ Rockstar Gangster
|
|
|
|
 |
hit_man
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 12 Май 2005 17:43
Искаме още, искаме още!!!!!!!!!!!!!
___________________________________ Deutschland erwache aus deinem bosen Traum!
Gib fremden Juden in deinem Reich nicht Raum!
|: Wir wollen kampfen fur dein Auferstehn!
Arisches Blut soll nicht untergehn!
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: :) Публикувано на: 16 Сеп 2006 14:52
Iskam da pitam Lednika dali shte ima produljenie na segashnata istoriq che e mnogo interesna i iskam da vidq kak shte zavurshi
|
|
|
|
 |
Existence
|
 |
В момента играе: Medieval 2: Total War
|
|
Заглавие: Публикувано на: 16 Сеп 2006 17:04
Никой, никога, не довършва разказите си. Иначе накъде щеше да отиде света? Не ми се мисли...
___________________________________ Ahhh, she looked into your jingles, And saw what laid beneath, Don't try to save yourself, The jingle is complete
Fading gently, Jingling through
Nothing else can jingle
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Публикувано на: 16 Сеп 2006 17:51
Досега съм завършвал единствено "Може би", от него съм сравнително доволен. Този разказ едва ли скро ще бъде завършен.
...
Но анимационен филм ще има!
|
|
|
|
 |
Поливача
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 17 Сеп 2006 11:38
Невроятно приятно! Твори, Ледник, чакам 
___________________________________ Windows 2015 for users. Minimum requirements: 486 processor, 4 MB RAM, mouse. Requirements for more or less acceptable operation: Pentium XII-33 GHz, 64 GB RAM, digital Internet connection, game gloves.
|
|
|
|
 |
shantararam
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 18 Сеп 2006 21:46
анонсирам....
хихи, дерзайте, ще има "биг сърпрайз" следващите месеци....
е не директно свързани с Хайнрих Потър, но "анонсираме", пък какво анонсираме си е само и единствено наш проблем
А ся някой да ми каже какво подяволите написах о.О
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Публикувано на: 18 Сеп 2006 22:16
Написа първата наченка на официален анонс на най-яката българска анимация, правена евър.
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Публикувано на: 18 Сеп 2006 23:13
Ха-хааа, направо паднах от смях.Браво, Зубро! Умееш да расмиваш хората.
___________________________________ 私の拳は、死の出血!あなたの運命へようこそ!
|
|
|
|
 |
White Emperor
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 19 Сеп 2006 21:10
|
|
|
|
 |
shantararam
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 20 Сеп 2006 20:39
The Blood Paladin написа:
Колкото и странно да звучи, това не е изказване о.О
|
|
|
|
 |
2D'
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 24 Сеп 2006 13:18
Смех, смех, смех. Ледник, кърти мивки и яде цимент!

___________________________________ LOVE & PEACE!!! Барай меча!!! - Touch da Sword!!! Не спичай - Don't speak/bake Ни мъ ибе - It doesn't fuck me Да еба майка ти, да еба! - To fuck yer mother to fuck! Лайната се случват - Shit happens
|
|
|
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|