Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
Заглавие: това е опитат на един начинаещ
Публикувано на: 01 Мар 2005 14:25

досега несам поствал нищо в тази рубрика :oops: така че очаквам мнението на ветераните тук да си кайат експертоното мнени дано несам чак толкожа зе :lol:

05025 1432г след падането

звездна система: АРМАГАСТ (12 планети обитаеми; звезда тип бяло джудже)
5-та планета от вътрешния пояс НОВА АМЕРИКА-населени 17милярда

Спец част,, ВЛЪХВИ ,, бавно се приближаваше кам точката за прехварляне. Сшесте кораба клас АРХАНГЕЛ гропирани за ско кам C+ токущо бяха испарили три орботални пръстена на бунтовниците. В мостика на флгмана ККК ,, ЛЕВИАТАН ,, цареше обичаинят контролиран хаос преди скок в хипер пространството.
- Капитаните на часта пратиха доклад за щетите адмирале.
- Нещо интересно ефреитор?
- Няма загуби в жива сила, 25 леко-ранени, ДКА ,,Окончателно Вазмезди,, докладва за три поапдения щетите ще бъдат отсранени за 3 час след скока ,няма сериозни загоби останалите кораби докалдват за дребни повредеди които не са от стратегическо значне за мисията сур.
- Колко време дълг имам до следващата цел?
- 5 дни 17 часа и 10 минути съар.
- Много-добре ефреитор, след скока капитаните на останалите кораби да се явят за инструктаж на борда.
- Слушам.
10 минути по-късно спец част,, ВЛЪХВИ ,, достигна точката за прехърляне извън гравитациония кладенец на близката звезда и се прехвърли в хипер пространството.

0612 источно време
система АЛДЕБАРАН ( 2 планети обитаеми; звезда тип G5 по системата на Соломееф)

планета: ГАНИМЕД-столица на федерацията

ЕМПC-то с отличителните знаци на федералната планетарна гвардия намали скороста си и заходи за кацане кам главната платформа на замака КАНТОС главна резиденция на федералното адмиралтеиство.
- Полет 194 предаите кода за достап.
- Тук 194 започвам предаване.
- Кодат за достап валиден имате разрешение за кацане.
- Прието, започвам заход по вектор 201 , 194 краи.
Пилотат направи плавен завои и се приземи галадко на рампата. Секунда по-късно рмпата потрепери и започна да се спуска в вътрешноста на замака. 3 мин. по-късно рампата достигна секретно подниво 29 и спря. Още докато люкът за достап се отваряше към ЕМПC-то тръгна отряд 10 воиници с униформи на гжардеиските спецялни части.Те образуваха сшпалир и след кманда- Мирно на командващия офицер, застинаха в очакване. От ЕМПC-то слязоха двам офицери от флота следвани от адютантите си. Отрядът образува защитна формация около тях. След скунда групата потегли. Вървяха прес коридор от пластостомана осжетен само от сжето-глобоси над тях. След три контролно поста групат стигна до ирисов товор заемасщ целия коридор. Отрядат гвардеици спря на крачка от вратата а офицерите продалжиха напред. Залата имаше вид по скоро на музеи отколкото на работен кабинет, с картините изобразяващи велики битки от миналото, десетките оръжия и трофеи карти на звезни системи. Двамата офицери се приближиха до бюрото от махагон отдадоха чест зачакаха. Зад бюрото бе седнал мъж на около 40 стандартни години които с нищо не показвасше че е забелязал новодошлите.

- Какво токлова важно има че,ме прекусвате полковник ?
- Токущо получихме дневната свотка за боините деиствия сър, иамеме обеспокоителни новини.
- Какво толкова е станало?
- 10 спецчасти са достигнли и онищожили целите си.
- И какво лосшо има в това!
- Получехме рапорти от нови 15 системи за набези на бунтовници, загубите са 8 фотони крастосвача,17 фрегати и 3 унищожителя сър. Два конвоя са били атакувани докато са презареждали гориво на зборен пункт 345DN1 няма отцелели.
- Тези копелета започват да стават твърде нагли, какви са ответните мерки?
- Свормирани са 3 ударни отряда за прочистване на атакуваните планети, главното командване пренасочи 25 унищожителя клас АРХАНГЕЛ за ответен удар срещу бунтовниците.
- Това не достатачно половник, искам повече трябва да ги ударим там каде то наи ще ги заболи искам всички адмирали които са ж системата да се явят за брифинг до 4 часа това неможе да продалжава повече.
- Слушам.

ако намеря време мойе ида пробвам пак :wink:

Профил ICQ

Заглавие:
Публикувано на: 01 Мар 2005 15:43

Ами да ти кажа право, някак си нервичките ми бързо се изпариха след първия абзац!Поначало съм търпелив човек, но просто досадните правописни грешки, които висят като некролог още с началното ти обръщение, ти подписват "смъртната присъда"...Всеки българин, би следвало да е поне малко взискателен към правописа си...Ще те помоля да редактираш творението си...до тогава не смятам, че ще успееш да заслужиш особено внимание!От далеч си личи, че дори не си си направил труда да го прочетеш след като си го написал!Не съм от заядливите и открито нападащи хора, рядко поствам мнение, освен ако нещо не ми е направило силно впечатление!Надявам се думите ми да не те засегнат, отправих ги с едничка цел, да можеш наистина да провокираш интерес, да си изградиш авторитет...без правопис, не виждам как ще го постигнеш!!!Все пак успех!

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 01 Мар 2005 18:05

High_voltage написа:
Това на български ли беше?

Точен въпрос. Не съм сигурен.
Извинявай но не съм виждал някой да пише толкова неграмотно. Ако ще пишеш нещо поне го изпипай. Ако го беше прочел щеше да си учуден колко грешки си допуснал, сигурен съм. Останалата критика я оставям за сега, не съм сигурен че ще ме разбереш...

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 03 Мар 2005 16:50

приемам критиката охотно ,обещавам следващия път да се постаря повече а до правописа тои учителя ни пилеше на главите ма кои да го слуша :lol: сега схе сърбам надробеното

Профил ICQ

Заглавие:
Публикувано на: 03 Мар 2005 21:40

Не е зле. А според мен има толкова много правописни грешки за да бъде по яко (ли4но мнение) :) То кат гледам стана "модерно" да се пише с правописни грешки. :lol:

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com