Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 15 Фев 2005 22:20

Brightblade написа:
Каката ме разби... абе направо ме вдъхнови и зех че и аз изскицирах нещичко(няма общо с the nice lady), но ме вдъхнови. Утре зема го постна, но сега се чудя... не е много добро(са кат мисля май хич.... ма де да знам)

То от мислене човек ше земе да потъпее некой ден,никой не ми вярва,ама ше видите вие,така че давай,поствай.....лошо,не лошо,поне ще разбереш къде ти е грешката :wink:

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 17 Фев 2005 20:54

като го писах миналия пост, изобщо не мислех. са поразмислих малко и разбрах че нема как да стане лесна тая! на последък немам никакво време(курсови работи, есета, контролни.... абе е*и му матера). а от друга страна така ме фана яд на тва каде го нарисувах, че са се чудя ко да правя с него, на нишо не мяза(дали да не си запаля печката някоя сутрин...). нема значение нема да се науча ако не опитвам така че ако се появви нещо по-интересно ще направя всичко възможно да го покажа...
Ънтил ден.. лека

Профил ICQ

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 17 Фев 2005 22:12

Pr0m0 написа:
На4ии преди време в един форум има6е контест за наи добра sk8 duska
поради липса на време неможах да дам проектите на време и неможах да у4астфам ;}

--------------------------------------------------------------
Тфа са правил съм ги правил само на Photo Shop 7;]

Ако ми се намери не6о друго из ко6ницата мога да го ка4а но поради липсата на скенер
немога да си ка4а пове4ето не6та ;[ си4ко е на лист с молив после през скенер и завър6фам
с PS7;]
Продължавай в същия дух :live: :live: :live:

Профил Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 18 Фев 2005 17:58

At last i have made it:

http://free.bol.bg/brightblade/kartinka.jpg

PLS keep in mind that im an amature and that i didn't had any time to draw it better... 10x

Профил ICQ

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 18 Фев 2005 20:34

Brightblade написа:
At last i have made it:

http://free.bol.bg/brightblade/kartinka.jpg

PLS keep in mind that im an amature and that i didn't had any time to draw it better... 10x

Yeah....Кефи ме как си направил наметалото,или по-точно гънките.Лицето обаче на нищо не прилича!No offensИ какво ще означава това над главата на война,криле ли?Иначе е добре :wink:

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 18 Фев 2005 21:37

онова над пичагата е ангел пазител(ама пичагата е е май от гадните копелета) и общо взето маллък парадокс... The light protecting the dark
Иначе главата... му тъй или иначе не справям с тех и затова ги слагам под качулки и такива простотии. Иначе пичагата в едната ръка държи правата лопата с която мисля да отепам коча от подписа ми
П.П. Не се тревожете, в момента почти нищо не е в състояние да ме очуди така че и да ме напсувате нема да е от много голямо значение, но благодаря предварително за съветите и мненията

Профил ICQ

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 18 Фев 2005 22:38

Brightblade написа:
онова над пичагата е ангел пазител(ама пичагата е е май от гадните копелета) и общо взето маллък парадокс... The light protecting the dark
Иначе главата... му тъй или иначе не справям с тех и затова ги слагам под качулки и такива простотии. Иначе пичагата в едната ръка държи правата лопата с която мисля да отепам коча от подписа ми
П.П. Не се тревожете, в момента почти нищо не е в състояние да ме очуди така че и да ме напсувате нема да е от много голямо значение, но благодаря предварително за съветите и мненията

Спокойно,никой не е тръгнал да те псува,поне за сега :) Иначе и аз не се справям добре със главите на хората...стават много смешни,когато ги правя в профил/цял ръст и челно...иначе въобще не си личи,поне аз не виждам,че това е ангел пазител :roll:

Профил

Аватар
Заглавие: Re: ART WORKz
Публикувано на: 18 Фев 2005 22:49

Pr0m0 написа:
Емм нз дали тука е мястото но ето ;]
Тфа е една скица дето си я правих за кеф и после съм я оцветил с PS7

[img]http://store3.data.bg/deleter/art%20work/macata.jpg[/img
---------------------------------------------
Кажете как е мацата?
Ако искате да видите как се полу4ило цветно TUK

Тук е мястото да сложите и ва6те скици и арт роботи независимо в кфа свера са ;]
По късно 6е ка4а и некфи проекти за sk8 дъскиии ;] Даваите и вие не6о ;]
Много готино, ама съм виждал почти същата (фейс, панталонки) в 1 манга клипче към 1 едишън на Мортал Комбат ОСТ... Иначе е много добра.... Трябва да ми пратиш на мейл FirmWare-а на ръката ти! :Р

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com