Хардуер:Какво да си взема за тея пари?
Нищо сложно. Слага новият като мастер на единият ИДЕ канал, а другият като слейв, или пък ако новият е САТА си го връзва към дъното. Инсталира, разделя и т.н. Зависи от дисковете и дъното. Не е задължително да правят РАИД масив.MinuTeMan написа:Ти знаеш ли?Питам от името на 1 френд.Той иска да запази информацията която има на харда и в същото време да си вземе нов, където ще слага друга информация.Стария му е 20ГБ и затова ще си взима нов.
- LegalPower
- LegalPower
А защо мислиш че не съм го правил? Земи чети форуми и виж кво ти казват хората вместо да се изказваш толкова смело.Amd_Fan* написа:Еми като няма разлика за кво ги има тези опции не мога да разбера , вземи пусни на две еднакви щайги тестове с една карта на 4х и една на 8х и виж дали няма разлика !
ЕДИТ - прости ми, О велики разбирачо, прости че се опитах да налея мозък в твоята глава, няма да споря с теб повече, твоето мнение е неоспоримо и само боговете, могат да ти правят забележки. Приеми искрените ми извинения и се чувствай свободен да говориш каквито си пожелаеш небивалици...
П.С. - тая тема май трябва да я изтрием вече, че стана една...
- LegalPower
Хехе. Айде по спокойно. Чел ли си точни спецификации за АГП 4х и 8х. Тогава говори, като разбереш точната разлика между двете.Amd_Fan* написа:Абе ей , ти не знам за къв се мислиш , ама като нямаш кво да кажеш по темата не пиши въобще
Ще си се изказвам как си искам бе отворко
П.П. А на мен ми е писнало от анархисти и ако бях модер тук щеше да има поголовна сеч за тях.
Еми тая тема стана безполезна, вече само тъпи спорове се водят и на мен ми омръзна от разни такива дет идват тука да измислят какви ли не глупости и да си вярват. Има Гугъл да четат,не само да говорят разни фантазии... Аз вече се отказвам от нея,то да ти омръзне да ти се нахвърлят,когато просто им казваш истината,разбивайки фантазиите им...autosvet написа:Хехе. Айде по спокойно. Чел ли си точни спецификации за АГП 4х и 8х. Тогава говори, като разбереш точната разлика между двете.Amd_Fan* написа:Абе ей , ти не знам за къв се мислиш , ама като нямаш кво да кажеш по темата не пиши въобще
Ще си се изказвам как си искам бе отворко
П.П. А на мен ми е писнало от анархисти и ако бях модер тук щеше да има поголовна сеч за тях.
На мен ли го казваш?HUN73R написа:Еми тая тема стана безполезна, вече само тъпи спорове се водят и на мен ми омръзна от разни такива дет идват тука да измислят какви ли не глупости и да си вярват. Има Гугъл да четат,не само да говорят разни фантазии... Аз вече се отказвам от нея,то да ти омръзне да ти се нахвърлят,когато просто им казваш истината,разбивайки фантазиите им...
Дръж фронта, ламерите са преходно явление с цикличен характер.
-
Гост
-
Гост
- Макс Пейн
- В момента играе: на сигурно...
- Обратна връзка:
Зависи за какво го ползваш, но понеже тук най-вече сме геймърски форум - за игри една Р9550 си намери, ~ 80 долара е което е повече от 100лв но с парите от 5200-та ще можеш.Anonymous написа:na4i pc-to mi e amd athlon 2200 video gf 5200 64mb 384 mb ram 100 gb imam 100 leva ko da si zema kuv upgreid da napraq
"Съединителят е връзката между двигателя и усмивката...
Все агенти сме!
Все агенти сме!
Ако единствената причина е че имаш 100 лева и нямаш какво да ги правиш по-добре си ги задръж! За какво ти е по-бързо и ново ако това което имаш сега ти върши работа!Anonymous написа:na4i pc-to mi e amd athlon 2200 video gf 5200 64mb 384 mb ram 100 gb imam 100 leva ko da si zema kuv upgreid da napraq
-
THE ELEMENT*
A
така, решил съм да сменям старата бракма че вече мога да пържа яйца на нея
паричките са от порядъка на 700-800 лева и ще се сменя всичко без монитора(и на него ще му дойде мремето ама..)
признавам си че не разбирам изобщо от дъна и се надявам да ми препоръчате нещо добро
изобщо всичко от процесор до аудио
харда можеби ще е-120
рама може и по малко на първо време- 512
за процесори съм се насочил към AMD
видеото неме интересува дали е GF или RADEON само модела да е добър (несъм голям геймър но все пак поне 200 лева ще е)
звуковата няма значение а колонките ще са по големички
дайте някакви предложения и съвети знам че сте добре информирани а аз несъм
почнах да се образовам и приемам съвети
паричките са от порядъка на 700-800 лева и ще се сменя всичко без монитора(и на него ще му дойде мремето ама..)
признавам си че не разбирам изобщо от дъна и се надявам да ми препоръчате нещо добро
изобщо всичко от процесор до аудио
харда можеби ще е-120
рама може и по малко на първо време- 512
за процесори съм се насочил към AMD
видеото неме интересува дали е GF или RADEON само модела да е добър (несъм голям геймър но все пак поне 200 лева ще е)
звуковата няма значение а колонките ще са по големички
дайте някакви предложения и съвети знам че сте добре информирани а аз несъм
- Макс Пейн
- В момента играе: на сигурно...
- Обратна връзка:
800лв = 533$
И така ще е нещо такова...
AMD SEMPRON 2500+ - 75$
EpOX 8RDA3+pro - 88$
512MB DDR400 A-DATA - 78$
120GB MAXTOR SATA/7200/8MB - 94$
Albatron 6200 - 112$
Forthron 300W - 40$
Case - 20$
Некъв куулер за ~ 10$
Това е 517$ ама проблемчето е че звукова и колонки за 30$ едва ли ще намериш, а не виждам къде да орежа машинката, страхотна е!Най-добре едни колонки за 30 долара по-големшки и карай на вградената звукова докато събереш пари за друга!
Видеокартата е много добра, виж тая тема за повече подробности за нея!
И така ще е нещо такова...
AMD SEMPRON 2500+ - 75$
EpOX 8RDA3+pro - 88$
512MB DDR400 A-DATA - 78$
120GB MAXTOR SATA/7200/8MB - 94$
Albatron 6200 - 112$
Forthron 300W - 40$
Case - 20$
Некъв куулер за ~ 10$
Това е 517$ ама проблемчето е че звукова и колонки за 30$ едва ли ще намериш, а не виждам къде да орежа машинката, страхотна е!Най-добре едни колонки за 30 долара по-големшки и карай на вградената звукова докато събереш пари за друга!
Видеокартата е много добра, виж тая тема за повече подробности за нея!
"Съединителят е връзката между двигателя и усмивката...
Все агенти сме!
Все агенти сме!