Ами аз ти пожелавам успех с подобни шини с 400МХц рам, пък ти както кажеш игрл си си. А аз съм си играл с Витеста 566, бъди спокоен и си я откарахме на 270 шина, пък ти ми говори колко достигала. С тая не съм си играл, а и не смятам да си играя с нея. Във Вали аз си знам по-добре от теб какво ще ми пробутат и пак ти казвам д ане говориш толкова отворено, като не знаеш как стоят нещата. Ще отбележа само че пазарувам от там не за друго, а защото съм с връзки. И аз, както и много други хора ще ти кажат само едно - Витеста...Anonymous написа: Една основателна причина не ми даде . 1 Приятел си взе Ull серията 2х512 рам , аз си "пойграх" с нея стигна 284 шина (3в повече не и пуснахме ) на А64 3000+ . 566-ците стигат ~250-5(и с нея съм играл А-дата 600 Витеста ) . Айде кажи ми ти сега играл ли си си ? Аз бас държа ,че и А-дата Витеста не си виждал на живо .
Вали ,ако са има ли останали по складовете да им лежат , естествено че ще ти я пробутат , то на такива като теб ги дават такива .. Пък и ако е от старата партида ... Мой си завреш паметта някъде ...
Хардуер:Какво да си взема за тея пари?
-
Гост
-
Гост
И я кажи простак такъв , как памет от 350мхз отива на 600-650 Мхз , толкова си прост ... нищо общо нямат тия 400 мхз .Anonymous написа:Я я ми кажи на какво дъно я подкара и на какви тайминги . Mushkin-a беше 7-4-4 2.5 CL 284 , прайм 95 въртя 24 часа . Я кажи ти как я тества за стабилност и какви тайминги и на какво дъно . Щото тая шина и на DFI 250 Gb не може да я пуснеш . И я покажи някоя снимка , да видя шината .
Ае стига писал като гост бе, че се обърка съвсем с тея постове. Ей са специално за тебе ше направя снимки. Само така, на секундата намирам снимките, а дъното беше K8NS. За точност шината беше 267Мхц, тайминги 7-4-4-4(ако не се лъжа,не мога д апомня всичко все пак). А докато ти не дадеш снимки,мне по-добре цяло филмче как забождаш тая рам и правиш 284 шина с нея си оставаш просто на празни приказки.Anonymous написа:Я я ми кажи на какво дъно я подкара и на какви тайминги . Mushkin-a беше 7-4-4 2.5 CL 284 , прайм 95 въртя 24 часа . Я кажи ти как я тества за стабилност и какви тайминги и на какво дъно . Щото тая шина и на DFI 250 Gb не може да я пуснеш . И я покажи някоя снимка , да видя шината .
-
Гост
Снимки не мога да дам , тъй като както казах паметта не е моя . Чакам твойте снимки . Искам пуснат Прайм 95 да loop-ва и едно Super Pi 1 мб . Айде чакам .HUN73R написа:Ае стига писал като гост бе, че се обърка съвсем с тея постове. Ей са специално за тебе ше направя снимки. Само така, на секундата намирам снимките, а дъното беше K8NS. За точност шината беше 267Мхц, тайминги 7-4-4-4(ако не се лъжа,не мога д апомня всичко все пак). А докато ти не дадеш снимки,мне по-добре цяло филмче как забождаш тая рам и правиш 284 шина с нея си оставаш просто на празни приказки.Anonymous написа:Я я ми кажи на какво дъно я подкара и на какви тайминги . Mushkin-a беше 7-4-4 2.5 CL 284 , прайм 95 въртя 24 часа . Я кажи ти как я тества за стабилност и какви тайминги и на какво дъно . Щото тая шина и на DFI 250 Gb не може да я пуснеш . И я покажи някоя снимка , да видя шината .
Ами ако все още не си се досетил рамта, която пробвах също не е моя,а на един приятел. И да сиакш и д ане искаш тва ме не ме интересува за съжаление. Ако искаш може са да ходя да си я купя, да си зема А64, може и 1 Р4 и д анаправя тестове специално з атеб, какво ще кажеш?Anonymous написа: Снимки не мога да дам , тъй като както казах паметта не е моя . Чакам твойте снимки . Искам пуснат Прайм 95 да loop-ва и едно Super Pi 1 мб . Айде чакам .
ЕДИТ - и естествено за пореден път нафлудихме темата за глупости.
-
Гост
- Макс Пейн
- В момента играе: на сигурно...
- Обратна връзка:
Пичове, нема за какво да се карате - говорите ми за шини от 250 нагоре, аз със това дъно 210 няма да мина, а пък и А64 да взема - нямам необходимото охлаждане за тоя клок.Верно, А-датата е по-подходяща за А64.Мисля честно казано дза скоча на мушкина, защото май ще седя още бая време с тоя проц.Него ще използвам на мах ( леле, 2-2-2- тайминги на 200 шина доколкото разбрах...Потекоха ми лигите! )
"Съединителят е връзката между двигателя и усмивката...
Все агенти сме!
Все агенти сме!
-
Гост
-
Гост
-
Гост
-
Гост
Е да ама чиповете са NADYA ,ако не се лъжа . Така ,че по-добре да не се взима такова нещо , MDT са с по 10$ по евтини и ходят повече от Кингстоните 215-220 Мхз - MDT. Да те светна чипове Кингстън ... такова нещо няма .Anonymous написа:xaxa то марката при 400 мхц рам няма много голямо значение , важни са чиповете , но пък тези Кингстън са добри !
-
Гост
-
Гост
нямам на нашия сървар е той е ограничен също нямам и папка в някой от типа на датата....иначе един познат със същия процесор я отваря до максимална резолюция за 7-8 секунди...просто писах тоя пост за да кажа че хардуер не трябва само за игри а и за такива чудовищаМакс Пейн написа:Я дай линк да вида как моя Атлон 2600+ @ 2800+ ще се справи.kosjo написа:хе хе вчера ми дадоха снимка с резолюция близо 10 000 х 10 000...на celeron 2.4Ghz 128кеш и 512 ram как запече
само левски, ман.юнайтед и безделието
плс може ли да ми направите една ориентировеачна оферта за такъв компютър с и без вклучен монитор.моят приятел няма никакви предпочитания към марки и ще го позлва гфлавно за филми,музика ,чат-пат за игри.трябва да е стабилен и да му вършио работа в близките 2-3 години.мерси предварително:)
Gigabyte 8IPE1000G,i865PE
Intel P4 Celeron 2,8Ghz/256kb L2 cache/533Mhz
512 MB RAM /333mhz
GeForce 5200 128mb/128b/DVI
80GB Excelstore 7200rpm/2mb cache
17" LG Trinitron
Creative Inspire 5900
Intel P4 Celeron 2,8Ghz/256kb L2 cache/533Mhz
512 MB RAM /333mhz
GeForce 5200 128mb/128b/DVI
80GB Excelstore 7200rpm/2mb cache
17" LG Trinitron