По принцип краковете на игрите трябва да са в девиансаWOOOP_MAN написа:Абе до колкото си спомням,май крака беше в папка Deviance ,но на тая игра май не беше такаDiabolic_Soul написа:Бе много съм я закъсал хора помогнете!
Инсталирах си 4 диска на Sims 2![]()
Но никъде нямаше крак![]()
Потърсих и намерих само един 12мб в Дата.бг но и с него и без него все ми иска диск![]()
Пробвах всички дискове и пак нестава - помогнетеабе незнам ,потърси я папката!Ако я намериш,значи е там,ако не,кажи и ще потърся,щото са имам да уча и не мога...
Serials,cracks,cd keys,cheats,patches,mods.....Всичко тук!
A new world ... Awaits ...
Само на някои игри.....Хари Потър,Симс....и още,ама сега не се сещам....*Anonymous написа:По принцип краковете на игрите трябва да са в девиансаWOOOP_MAN написа:Абе до колкото си спомням,май крака беше в папка Deviance ,но на тая игра май не беше такаDiabolic_Soul написа:Бе много съм я закъсал хора помогнете!
Потърсих и намерих само един 12мб в Дата.бг но и с него и без него все ми иска диск![]()
Пробвах всички дискове и пак нестава - помогнетеабе незнам ,потърси я папката!Ако я намериш,значи е там,ако не,кажи и ще потърся,щото са имам да уча и не мога...
+++
-
Diabolic_Soul
Ама разбира се че съм потърсил това е най-леймарското!*Anonymous написа:По принцип краковете на игрите трябва да са в девиансаWOOOP_MAN написа:Абе до колкото си спомням,май крака беше в папка Deviance ,но на тая игра май не беше такаDiabolic_Soul написа:Бе много съм я закъсал хора помогнете!
Има папка Crack но тя е празна!
Изтеглих от дата но и с него и без него пак ми иска диск!
-
ПРОБЛЕМ
ААА
ХОРА АЙДЕ КАЖЕТЕ МИ ЗА ПРОБЛЕМА ОТ МИНАЛАТА СТРАНИЦА МОЛЯ ВИ
ТОЯ Neighbother from hell 2 vijte i help molq vi
samo na men ne otgovarqte
ТОЯ Neighbother from hell 2 vijte i help molq vi
samo na men ne otgovarqte
Заповядай:D_O_O_M написа:откъде да си ги взема тия трайнари за НФСУ 2 ???Някой няма ли да каже???
http://www.data.bg/search.html
-
проблем
a
Neighbours From Hell 2 как да ми тръгне играта
аре кажете де на
си4ки отговаряте само на мен не
много спе6но ми требва
thx предварително
аре кажете де на
си4ки отговаряте само на мен не
много спе6но ми требва
thx предварително
Ето: 0272-000069-0005d0dcgamerrrr4eeee написа:Трябва ми license key за Kaspersky....спешно!!!!!!!!!
Код за потвърждение: Избери целия код
+++
Пробвах не стана.С какъв пач го направи,ако може ще ми дадеш ли линк към пача който ти си използвал?WOOOP_MAN написа:Еми пробвай бе пич!Кво ни питаш..от опит глава не боли!*Anonymous написа:Кажете,с пач ще се оправят ли квадратчетата![]()
п.п.би трябвало да се оправят,на мен ми се оправиха....
*Anonymous написа:Пробвах не стана.С какъв пач го направи,ако може ще ми дадеш ли линк към пача който ти си използвал?WOOOP_MAN написа:Еми пробвай бе пич!Кво ни питаш..от опит глава не боли!*Anonymous написа:Кажете,с пач ще се оправят ли квадратчетата![]()
п.п.би трябвало да се оправят,на мен ми се оправиха....
ето: http://store1.data.bg/kingralf/No%20Cd% ... 2%20patch/*AnonymouS* написа:Ще ми дадете ли пач за NFS Underground 2?
първо обаче си изтегли крака за тоя патч
+++
Soul,виж дали този крак ще ти свърши работаDiabolic_Soul написа:Ама разбира се че съм потърсил това е най-леймарското!*Anonymous написа:По принцип краковете на игрите трябва да са в девиансаWOOOP_MAN написа: Абе до колкото си спомням,май крака беше в папка Deviance ,но на тая игра май не беше такаабе незнам ,потърси я папката!Ако я намериш,значи е там,ако не,кажи и ще потърся,щото са имам да уча и не мога...
![]()
Има папка Crack но тя е празна!
Изтеглих от дата но и с него и без него пак ми иска диск!
+++
-
Bqh registriran
Само крак не намерих ама ето тая версия си има папка с крак:yogiyo написа:Може ли някой да ми намери крак за Lemonade Tycoon2.Ще съм ви благодарен.
http://store3.data.bg/raddison/ENTERTAi ... cked-PiCO/
- Piton
- Обратна връзка:
А на Мен никой ли няма да ми каже от каде да си сваля работещ НО-СД КраК за Ю=Ги=О ->Съдбата на Юги!!!
Yugi the Destiny!!!
И защо картите в Yugi The Destiny не ми се SAVE по условие, че съм си направил всички настройки в "regedit" както бяха убеснили в другите теми за Юги!!!
Yugi the Destiny!!!
И защо картите в Yugi The Destiny не ми се SAVE по условие, че съм си направил всички настройки в "regedit" както бяха убеснили в другите теми за Юги!!!
(\ /)
(O.o)
(> <)
This is Bunny. Copy Bunny into your signature to help him on his way to world domination.
(O.o)
(> <)
This is Bunny. Copy Bunny into your signature to help him on his way to world domination.
-
Dr. Bertruger