Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Публикувано на: 24 Яну 2005 15:27
WOOOP_MAN написа: Diabolic_Soul написа: :arrow: Бе много съм я закъсал хора помогнете! Инсталирах си 4 диска на Sims 2 Но никъде нямаше крак Потърсих и намерих само един 12мб в Дата.бг но и с него и без него все ми иска диск Пробвах всички дискове и пак нестава - помогнете Абе до колкото си спомням,май крака беше в папка Deviance ,но на тая игра май не беше така абе незнам ,потърси я папката!Ако я намериш,значи е там,ако не,кажи и ще потърся,щото са имам да уча и не мога...
По принцип краковете на игрите трябва да са в девианса
___________________________________ A new world ... Awaits ...
|
|
|
|
|
junglist*
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 24 Яну 2005 15:34
*Anonymous написа: WOOOP_MAN написа: Diabolic_Soul написа: :arrow: Бе много съм я закъсал хора помогнете! Инсталирах си 4 диска на Sims 2 Но никъде нямаше крак Потърсих и намерих само един 12мб в Дата.бг но и с него и без него все ми иска диск Пробвах всички дискове и пак нестава - помогнете Абе до колкото си спомням,май крака беше в папка Deviance ,но на тая игра май не беше така абе незнам ,потърси я папката!Ако я намериш,значи е там,ако не,кажи и ще потърся,щото са имам да уча и не мога... По принцип краковете на игрите трябва да са в девианса
Само на някои игри.....Хари Потър,Симс....и още,ама сега не се сещам....
___________________________________ +++
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 24 Яну 2005 15:44
*Anonymous написа: WOOOP_MAN написа: Diabolic_Soul написа: :arrow: Бе много съм я закъсал хора помогнете! Инсталирах си 4 диска на Sims 2 Но никъде нямаше крак Потърсих и намерих само един 12мб в Дата.бг но и с него и без него все ми иска диск Пробвах всички дискове и пак нестава - помогнете Абе до колкото си спомням,май крака беше в папка Deviance ,но на тая игра май не беше така абе незнам ,потърси я папката!Ако я намериш,значи е там,ако не,кажи и ще потърся,щото са имам да уча и не мога... По принцип краковете на игрите трябва да са в девианса
Ама разбира се че съм потърсил това е най-леймарското!
Има папка Crack но тя е празна!
Изтеглих от дата но и с него и без него пак ми иска диск!
|
|
|
|
|
|
Заглавие: ААА Публикувано на: 24 Яну 2005 16:10
ХОРА АЙДЕ КАЖЕТЕ МИ ЗА ПРОБЛЕМА ОТ МИНАЛАТА СТРАНИЦА МОЛЯ ВИ
ТОЯ Neighbother from hell 2 vijte i help molq vi
samo na men ne otgovarqte
|
|
|
|
|
Pivcho
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 24 Яну 2005 16:58
Абе хора с пач ще оправя ли гадните квадратчета на НФС Ъндерграунд защото през Safe Mode не става?Аре кажете
|
|
|
|
|
D_O_O_M
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 24 Яну 2005 17:57
otkade da si namerq trainari za nfsu 2
___________________________________ "Ако вземеш синйото хапче историята ще продължи, а ако вземеш червеното всичко ще свърши. Но за да си сигурен, че ще свърши изгълтай цялата опаковка"
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 24 Яну 2005 18:48
Кажете,с пач ще се оправят ли квадратчетата
|
|
|
|
|
D_O_O_M
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 24 Яну 2005 18:52
откъде да си ги взема тия трайнари за НФСУ 2 ???Някой няма ли да каже???
___________________________________ "Ако вземеш синйото хапче историята ще продължи, а ако вземеш червеното всичко ще свърши. Но за да си сигурен, че ще свърши изгълтай цялата опаковка"
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 24 Яну 2005 18:58
D_O_O_M написа: откъде да си ги взема тия трайнари за НФСУ 2 ???Някой няма ли да каже???
Заповядай:
http://www.data.bg/search.html
|
|
|
|
|
|
Заглавие: a Публикувано на: 24 Яну 2005 19:43
Neighbours From Hell 2 как да ми тръгне играта
аре кажете де на
си4ки отговаряте само на мен не
много спе6но ми требва
thx предварително
|
|
|
|
|
junglist*
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 24 Яну 2005 19:49
gamerrrr4eeee написа: Трябва ми license key за Kaspersky....спешно!!!!!!!!!
Ето: 0272-000069-0005d0dc[code][/code]
|
|
|
|
|
junglist*
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 24 Яну 2005 19:50
*Anonymous написа: Кажете,с пач ще се оправят ли квадратчетата
Еми пробвай бе пич!Кво ни питаш..от опит глава не боли!
п.п.би трябвало да се оправят,на мен ми се оправиха....
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 24 Яну 2005 20:10
WOOOP_MAN написа: *Anonymous написа: Кажете,с пач ще се оправят ли квадратчетата Еми пробвай бе пич!Кво ни питаш..от опит глава не боли! п.п.би трябвало да се оправят,на мен ми се оправиха....
Пробвах не стана.С какъв пач го направи,ако може ще ми дадеш ли линк към пача който ти си използвал?
|
|
|
|
|
junglist*
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 24 Яну 2005 20:17
*Anonymous написа: WOOOP_MAN написа: *Anonymous написа: Кажете,с пач ще се оправят ли квадратчетата Еми пробвай бе пич!Кво ни питаш..от опит глава не боли! п.п.би трябвало да се оправят,на мен ми се оправиха.... Пробвах не стана.С какъв пач го направи,ако може ще ми дадеш ли линк към пача който ти си използвал? *AnonymouS* написа: Ще ми дадете ли пач за NFS Underground 2?
ето: http://store1.data.bg/kingralf/No%20Cd%20Crack's%20,%20Serial's%20,%20Patch's/Need%20for%20Speed%20Underground%202%20patch/
първо обаче си изтегли крака за тоя патч
|
|
|
|
|
junglist*
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 24 Яну 2005 20:23
Diabolic_Soul написа: *Anonymous написа: WOOOP_MAN написа: Diabolic_Soul написа: :arrow: Бе много съм я закъсал хора помогнете! Инсталирах си 4 диска на Sims 2 Но никъде нямаше крак Потърсих и намерих само един 12мб в Дата.бг но и с него и без него все ми иска диск Пробвах всички дискове и пак нестава - помогнете Абе до колкото си спомням,май крака беше в папка Deviance ,но на тая игра май не беше така абе незнам ,потърси я папката!Ако я намериш,значи е там,ако не,кажи и ще потърся,щото са имам да уча и не мога... По принцип краковете на игрите трябва да са в девианса Ама разбира се че съм потърсил това е най-леймарското! Има папка Crack но тя е празна! Изтеглих от дата но и с него и без него пак ми иска диск!
Soul,виж дали този крак ще ти свърши работа
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 24 Яну 2005 20:24
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 24 Яну 2005 21:05
yogiyo написа: Може ли някой да ми намери крак за Lemonade Tycoon2.Ще съм ви благодарен.
Само крак не намерих ама ето тая версия си има папка с крак:
http://store3.data.bg/raddison/ENTERTAi ... cked-PiCO/
|
|
|
|
|
Piton
|
|
Мнения: 7 Местоположение: Кърджали (Somewhere in the nothing)
|
|
Заглавие: Публикувано на: 24 Яну 2005 23:25
А на Мен никой ли няма да ми каже от каде да си сваля работещ НО-СД КраК за Ю=Ги=О ->Съдбата на Юги!!!
Yugi the Destiny!!!
И защо картите в Yugi The Destiny не ми се SAVE по условие, че съм си направил всички настройки в "regedit" както бяха убеснили в другите теми за Юги!!!
___________________________________ (\ /)
(O.o)
(> <)
This is Bunny. Copy Bunny into your signature to help him on his way to world domination.
|
|
|
|
|
Dr. Bertruger
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 24 Яну 2005 23:33
Я дайте Crack за Battlefield Rоаd то Rоmе ве маниаци!
___________________________________ Gothic doesn't exist!
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|