Автор |
Съобщение |
Макс Пейн
|
|
В момента играе: на сигурно...
|
|
Заглавие: Публикувано на: 19 Яну 2005 23:09
HUN73R написа: Виж ся. Тея РС3200 хубаво - 400МХц рам. Но по-натам предполагам ще минеш на А64 нали? там може да забравиш за тая рам на 400МХц. Сега хита е А-дата Витеста 500МХц - екстремна рам,това е каквото ти трябва. Комплекта май върви $220 - намини в ХБГ и виж там препоръчват тези зверчета неслучайно,А64-ките направо фърчат с тях.
А дъното ми дали щке се разбере с тях?Иначе с удоволствие ще взема такава каквато казваш.
___________________________________ "Съединителят е връзката между двигателя и усмивката...
Все агенти сме!
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 20 Яну 2005 12:10
Значи дъното ще се разбере с тях , но няма да можеш да ги ползваш 100% ако си с некое
дъно НФ2
|
|
|
|
|
Макс Пейн
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 20 Яну 2005 14:10
Anonymous написа: Значи дъното ще се разбере с тях , но няма да можеш да ги ползваш 100% ако си с некое дъно НФ2
Ами аз съм точно с НФ2 дъно.Това значи че на максимум ддр400 да ги ползвам, така ли?Щото искам да взема нещо качествено което да е най-малкото добро колкото старото.Най-вече заради ниски тайминги ще взимам рам, високи шини едва ли ще гоня.200-220 макс.
___________________________________ "Съединителят е връзката между двигателя и усмивката...
Все агенти сме!
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 20 Яну 2005 17:19
Не означава , че няма да можеш да ги пуснеш на шина над 250 примерно ! Не съм имал такава рам , но съм чел по форумите , че не се препоръчва на хора със дъна НФ2
|
|
|
|
|
Макс Пейн
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 20 Яну 2005 17:27
Anonymous написа: Не означава , че няма да можеш да ги пуснеш на шина над 250 примерно ! Не съм имал такава рам , но съм чел по форумите , че не се препоръчва на хора със дъна НФ2
Въпроса е ще тръгне ли и дали ще може да я пусна на ниски тайминги?
Все агенти сме!
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 20 Яну 2005 19:06
Макс Пейн написа: Anonymous написа: Не означава , че няма да можеш да ги пуснеш на шина над 250 примерно ! Не съм имал такава рам , но съм чел по форумите , че не се препоръчва на хора със дъна НФ2 Въпроса е ще тръгне ли и дали ще може да я пусна на ниски тайминги?
Естествено че ще тръгне. Теоритически не трябва да има проблем и с таймингите. Рамта няма да работи на по-висока шина от процесора синхронно(а ти това ше търсиш),а твойто дъно повече от 210(220 максимум) трудно може да изкара. Сега просто няма смисъл да се инвестира в по-бавна рам, защото кат земеш някой А64(респективно Р4) пак ще трябва нова рам. А специално Витестата много я хвалят. Е малко хора я взимат за Атлон ХР, но в този случай е безмислено да взимаш 400МХц рам, е освен ако не смяташ да си караш с тоя процесор поне още година и нещо, после може да скокнеш направо на ДДР2. Аз поне не съм чувал някой д аказва "имам НФ2 и си купих Витеста, ма не тръгва".
|
|
|
|
|
Вuddy
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 23 Яну 2005 20:55
Каква конфигурация да си взема за 500 лв (без монитор)?
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 23 Яну 2005 22:23
дъно - 75FRN3, nVIDIA nForce2 Ultra 400 + MCP, FSB: 400/333/266/200MHz, Dual Chanel DDR400, 6-Channel AC'97 Audio 63$
процесор - AMD SEMPRON 2200+ $49.00
рам - 256MB DDR400 А - ДАТА $38.00
Видео Карта - ATI Radeon 9550GE/TD, 128 MB DDR, 128 bit, TV Out, DVI $77.00
Записвачка - CD-RW RECORDER CD-W552G 52x32x52x IDE, bulk Teac $31.00
Харддиск - 80.2 GB 7200rpm 8MB Cache Serial ATA $71.00
~ 494 лв.
За по добро не се сещам за толкова кинти
|
|
|
|
|
Вuddy
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 24 Яну 2005 08:52
Добре пич,ама дали ще го намеря... :roll:
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 24 Яну 2005 12:00
Значи аз тази конфигурация съм я направил от няколко фирми ! Ти можеш или да си ги събереш поотедлно чаркуляците или да отидеш в някоя фирма и да си направиш конфигурация , някаква такава като тази , която съм написал ! Айде успех
|
|
|
|
|
Вuddy
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 24 Яну 2005 12:08
ОК!Мерси!
|
|
|
|
|
koki
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 26 Яну 2005 18:43
koya e nai hubavata karta do 60 ?
___________________________________ It's our planet,
it's their war,
whoever wins,
we lose!
|
|
|
|
|
Макс Пейн
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 26 Яну 2005 18:44
koki написа: koya e nai hubavata karta do 60 ?
Ами 60 евро... не знам олко върви еврото, но ако е колкото 80 долара - Радеон 9550.
Все агенти сме!
|
|
|
|
|
koki
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 26 Яну 2005 19:19
--------------------------------------------------------------------------------
Макс Пейн написа:
koki написа:
aa moje li vsi4ko da igori 6toto mi e malko zahranvaneto?
Да.Но не съм 100% сигурен от него ли е.
e kak 6te izgori toi togava prosto nyama da se pusne kompa ili 6te se startira i pak 6te ogasne,6toto nyama tok ili ne?
___________________________________ It's our planet,
it's their war,
whoever wins,
we lose!
|
|
|
|
|
Макс Пейн
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 26 Яну 2005 19:30
koki написа: -------------------------------------------------------------------------------- Макс Пейн написа: koki написа: aa moje li vsi4ko da igori 6toto mi e malko zahranvaneto?
Да.Но не съм 100% сигурен от него ли е.
e kak 6te izgori toi togava prosto nyama da se pusne kompa ili 6te se startira i pak 6te ogasne,6toto nyama tok ili ne?
Не, просто по някое време самото захранване ще прегрее, защото ще работи на мщост, по-висока от тази, която може да поддържа непрекънато.Не съм много запознат, но друга причина може да се окаже тендбай-а на 5в линията.Доколкото съм чувал той много гори при ефтините китайски марки.Твоето не е баш от тях де.
Все агенти сме!
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 27 Яну 2005 09:21
HUN73R написа: Виж ся. Тея РС3200 хубаво - 400МХц рам. Но по-натам предполагам ще минеш на А64 нали? там може да забравиш за тая рам на 400МХц. Сега хита е А-дата Витеста 500МХц - екстремна рам,това е каквото ти трябва. Комплекта май върви $220 - намини в ХБГ и виж там препоръчват тези зверчета неслучайно,А64-ките направо фърчат с тях.
А бе малоумник такъв , ти изобщо знаеш ли тоя Mushkin ква шина ще избара ? Виж му таймингите бе улигофрен . Чувал ли си изобщо за Mushkin ? Знаеш ли изобщо какво е TCCD чипове ? Знаеш ли ,че тази памет е с такива ? Знаеш ли ,че това е стетовно известна марка доказала се не един път . Знаеш ли ,че е клокърска памет . Знаеш ли ,че БХ-5 чипове които са на дето са 350Мхз ходят до 600-650 Мхз (ефективни 300-325 ) ?
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 27 Яну 2005 10:01
Yligofren написа: А бе малоумник такъв , ти изобщо знаеш ли тоя Mushkin ква шина ще избара ? Виж му таймингите бе улигофрен . Чувал ли си изобщо за Mushkin ? Знаеш ли изобщо какво е TCCD чипове ? Знаеш ли ,че тази памет е с такива ? Знаеш ли ,че това е стетовно известна марка доказала се не един път . Знаеш ли ,че е клокърска памет . Знаеш ли ,че БХ-5 чипове които са на дето са 350Мхз ходят до 600-650 Мхз (ефективни 300-325 ) ?
Да знам малоумник такъв и много добре съм видял таймингите и. И не се пише Улигофрен смотаняк такъв. Ходи си купи правописен речник, анучи български пък тогава пиши по форуми. Много добре знам че е с TCCD чипове. И знам че тея шини никога няма да ги дигнеш с точно тази памет, която Макса си беше харесал. И знам че хората си купуват А-дата, а не си купуват Mushkin Улигофрен такъв и предполагам има защо. И случайно да си забелязал че Витесатата е с TCCD чипове малоумник? Ако нещо си изнервен, гаджето те зарязало или ти е досшъл цикъла( де да знае човек) не си го икарвай на мене ами ходи се хвърли от някой мост че никак не си интересен. Почивай в мир "у"лигофренд.
П.С. - сори за обидите, но кво да се прави, лесно ли се говори с идиот...
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 27 Яну 2005 10:23
HUN73R написа: Yligofren написа: А бе малоумник такъв , ти изобщо знаеш ли тоя Mushkin ква шина ще избара ? Виж му таймингите бе улигофрен . Чувал ли си изобщо за Mushkin ? Знаеш ли изобщо какво е TCCD чипове ? Знаеш ли ,че тази памет е с такива ? Знаеш ли ,че това е стетовно известна марка доказала се не един път . Знаеш ли ,че е клокърска памет . Знаеш ли ,че БХ-5 чипове които са на дето са 350Мхз ходят до 600-650 Мхз (ефективни 300-325 ) ? Да знам малоумник такъв и много добре съм видял таймингите и. И не се пише Улигофрен смотаняк такъв. Ходи си купи правописен речник, анучи български пък тогава пиши по форуми. Много добре знам че е с TCCD чипове. И знам че тея шини никога няма да ги дигнеш с точно тази памет, която Макса си беше харесал. И знам че хората си купуват А-дата, а не си купуват Mushkin Улигофрен такъв и предполагам има защо. Ако нещо си изнервен, гаджето те зарязало или ти е досшъл цикъла( де да знае човек) не си го икарвай на мене ами ходи се хвърли от някой мост че никак не си интересен. Почивай в мир "у"лигофренд.
Айде бе отворко кажи ми каква шина достигат тия памети ? http://www.vali.bg/?group=1,5&article=3 ... ontent.php
Знаеш ли кога са внесени ? Я помисли от кога ги има на пазара и защо хората преди са си зимали А-дата , преди нямаше Mushkin . Ти "играл " ли си си с тази памет ?
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 27 Яну 2005 10:28
HUN73R Yligofren написа: Айде бе отворко кажи ми каква шина достигат тия памети ? http://www.vali.bg/?group=1,5&article=3 ... ontent.phpЗнаеш ли кога са внесени ? Я помисли от кога ги има на пазара и защо хората преди са си зимали А-дата , преди нямаше Mushkin . Ти "играл " ли си си с тази памет ?
Ще ти го кажа накратко "отворко" - земи се скрий някъде. А ти играл ли си с тях? Айде светни ме какви шини достигат.(да чуем какво пак си прочел в някое форумче и сега бързаш да блеснеш и идваш да обиждаш все едно си някой бог). Това е рамта - A-data Vitesta 566MHz TCCD чипове, пък ти си копувай квот искаш и твърди после че е по-добро.
ЕДИТ - и В бързането забравих отново - да знам кога ги внесоха, дори преди теб и може да се каже че във Вали ми разясниха з атази памет... и ми препоръчаха Витеста все пак. И защо ми го даваш тоя линк въобще? Там няма картинка, аз искам картинкааааа...
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 27 Яну 2005 10:34
HUN73R написа: HUN73R Yligofren написа: Айде бе отворко кажи ми каква шина достигат тия памети ? http://www.vali.bg/?group=1,5&article=3 ... ontent.phpЗнаеш ли кога са внесени ? Я помисли от кога ги има на пазара и защо хората преди са си зимали А-дата , преди нямаше Mushkin . Ти "играл " ли си си с тази памет ? Ще ти го кажа накратко "отворко" - земи се скрий някъде. А ти играл ли си с тях? Айде светни ме какви шини достигат.(да чуем какво пак си прочел в някое форумче и сега бързаш да блеснеш и идваш да обиждаш все едно си някой бог). Това е рамта - A-data Vitesta 566MHz TCCD чипове, пък ти си копувай квот искаш и твърди после че е по-добро. ЕДИТ - и В бързането забравих отново - да знам кога ги внесоха, дори преди теб и може да се каже че във Вали ми разясниха з атази памет... и ми препоръчаха Витеста все пак.
Една основателна причина не ми даде . 1 Приятел си взе Ull серията 2х512 рам , аз си "пойграх" с нея стигна 284 шина (3в повече не и пуснахме ) на А64 3000+ . 566-ците стигат ~250-5(и с нея съм играл А-дата 600 Витеста ) . Айде кажи ми ти сега играл ли си си ? Аз бас държа ,че и А-дата Витеста не си виждал на живо .
Вали ,ако са има ли останали по складовете да им лежат , естествено че ще ти я пробутат , то на такива като теб ги дават такива .. Пък и ако е от старата партида ... Мой си завреш паметта някъде ...
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|