Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта

Смятате ли че темата ще е полезна?

Да.Ще имам нужда от малко консултация    78%  78%  [ 435 ]
 Не.Мисля че и сам ще се оправя    22%  22%  [ 126 ]
Общо гласове : 561
Автор Съобщение

Аватар
В момента играе: на сигурно...
Заглавие:
Публикувано на: 19 Яну 2005 23:09

HUN73R написа:
Виж ся. Тея РС3200 хубаво - 400МХц рам. Но по-натам предполагам ще минеш на А64 нали? там може да забравиш за тая рам на 400МХц. Сега хита е А-дата Витеста 500МХц - екстремна рам,това е каквото ти трябва. Комплекта май върви $220 - намини в ХБГ и виж там препоръчват тези зверчета неслучайно,А64-ките направо фърчат с тях.

А дъното ми дали щке се разбере с тях?Иначе с удоволствие ще взема такава каквато казваш.

Все агенти сме!

Профил ICQ Skype WWW

Заглавие:
Публикувано на: 20 Яну 2005 12:10

Значи дъното ще се разбере с тях , но няма да можеш да ги ползваш 100% ако си с некое
дъно НФ2

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 20 Яну 2005 14:10

Anonymous написа:
Значи дъното ще се разбере с тях , но няма да можеш да ги ползваш 100% ако си с некое
дъно НФ2

Ами аз съм точно с НФ2 дъно.Това значи че на максимум ддр400 да ги ползвам, така ли?Щото искам да взема нещо качествено което да е най-малкото добро колкото старото.Най-вече заради ниски тайминги ще взимам рам, високи шини едва ли ще гоня.200-220 макс.

Все агенти сме!

Профил ICQ Skype WWW

Заглавие:
Публикувано на: 20 Яну 2005 17:19

Не означава , че няма да можеш да ги пуснеш на шина над 250 примерно ! Не съм имал такава рам , но съм чел по форумите , че не се препоръчва на хора със дъна НФ2

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 20 Яну 2005 17:27

Anonymous написа:
Не означава , че няма да можеш да ги пуснеш на шина над 250 примерно ! Не съм имал такава рам , но съм чел по форумите , че не се препоръчва на хора със дъна НФ2

Въпроса е ще тръгне ли и дали ще може да я пусна на ниски тайминги?

Все агенти сме!

Профил ICQ Skype WWW

Заглавие:
Публикувано на: 20 Яну 2005 19:06

Макс Пейн написа:
Anonymous написа:

Въпроса е ще тръгне ли и дали ще може да я пусна на ниски тайминги?

Естествено че ще тръгне. Теоритически не трябва да има проблем и с таймингите. Рамта няма да работи на по-висока шина от процесора синхронно(а ти това ше търсиш),а твойто дъно повече от 210(220 максимум) трудно може да изкара. Сега просто няма смисъл да се инвестира в по-бавна рам, защото кат земеш някой А64(респективно Р4) пак ще трябва нова рам. А специално Витестата много я хвалят. Е малко хора я взимат за Атлон ХР, но в този случай е безмислено да взимаш 400МХц рам, е освен ако не смяташ да си караш с тоя процесор поне още година и нещо, после може да скокнеш направо на ДДР2. Аз поне не съм чувал някой д аказва "имам НФ2 и си купих Витеста, ма не тръгва".

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 23 Яну 2005 20:55

Каква конфигурация да си взема за 500 лв (без монитор)?

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 23 Яну 2005 22:23

дъно - 75FRN3, nVIDIA nForce2 Ultra 400 + MCP, FSB: 400/333/266/200MHz, Dual Chanel DDR400, 6-Channel AC'97 Audio 63$
процесор - AMD SEMPRON 2200+ $49.00
рам - 256MB DDR400 А - ДАТА $38.00
Видео Карта - ATI Radeon 9550GE/TD, 128 MB DDR, 128 bit, TV Out, DVI $77.00
Записвачка - CD-RW RECORDER CD-W552G 52x32x52x IDE, bulk Teac $31.00
Харддиск - 80.2 GB 7200rpm 8MB Cache Serial ATA $71.00

~ 494 лв.
За по добро не се сещам за толкова кинти

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 24 Яну 2005 08:52

Добре пич,ама дали ще го намеря... :roll:

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 24 Яну 2005 12:00

Значи аз тази конфигурация съм я направил от няколко фирми ! Ти можеш или да си ги събереш поотедлно чаркуляците или да отидеш в някоя фирма и да си направиш конфигурация , някаква такава като тази , която съм написал ! Айде успех

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 24 Яну 2005 12:08

ОК!Мерси!

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 26 Яну 2005 18:43

koya e nai hubavata karta do 60 ?

we lose!

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 26 Яну 2005 18:44

koki написа:
koya e nai hubavata karta do 60 ?

Ами 60 евро... не знам олко върви еврото, но ако е колкото 80 долара - Радеон 9550.

Все агенти сме!

Профил ICQ Skype WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 26 Яну 2005 19:19

--------------------------------------------------------------------------------

Макс Пейн написа:
koki написа:
aa moje li vsi4ko da igori 6toto mi e malko zahranvaneto?

Да.Но не съм 100% сигурен от него ли е.

e kak 6te izgori toi togava prosto nyama da se pusne kompa ili 6te se startira i pak 6te ogasne,6toto nyama tok ili ne?

we lose!

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 26 Яну 2005 19:30

koki написа:
--------------------------------------------------------------------------------

Макс Пейн написа:
koki написа:
aa moje li vsi4ko da igori 6toto mi e malko zahranvaneto?

Да.Но не съм 100% сигурен от него ли е.

e kak 6te izgori toi togava prosto nyama da se pusne kompa ili 6te se startira i pak 6te ogasne,6toto nyama tok ili ne?

Не, просто по някое време самото захранване ще прегрее, защото ще работи на мщост, по-висока от тази, която може да поддържа непрекънато.Не съм много запознат, но друга причина може да се окаже тендбай-а на 5в линията.Доколкото съм чувал той много гори при ефтините китайски марки.Твоето не е баш от тях де.

Все агенти сме!

Профил ICQ Skype WWW

Заглавие:
Публикувано на: 27 Яну 2005 09:21

HUN73R написа:
Виж ся. Тея РС3200 хубаво - 400МХц рам. Но по-натам предполагам ще минеш на А64 нали? там може да забравиш за тая рам на 400МХц. Сега хита е А-дата Витеста 500МХц - екстремна рам,това е каквото ти трябва. Комплекта май върви $220 - намини в ХБГ и виж там препоръчват тези зверчета неслучайно,А64-ките направо фърчат с тях.

А бе малоумник такъв , ти изобщо знаеш ли тоя Mushkin ква шина ще избара ? Виж му таймингите бе улигофрен . Чувал ли си изобщо за Mushkin ? Знаеш ли изобщо какво е TCCD чипове ? Знаеш ли ,че тази памет е с такива ? Знаеш ли ,че това е стетовно известна марка доказала се не един път . Знаеш ли ,че е клокърска памет . Знаеш ли ,че БХ-5 чипове които са на дето са 350Мхз ходят до 600-650 Мхз (ефективни 300-325 ) ?

Заглавие:
Публикувано на: 27 Яну 2005 10:01

Yligofren написа:
А бе малоумник такъв , ти изобщо знаеш ли тоя Mushkin ква шина ще избара ? Виж му таймингите бе улигофрен . Чувал ли си изобщо за Mushkin ? Знаеш ли изобщо какво е TCCD чипове ? Знаеш ли ,че тази памет е с такива ? Знаеш ли ,че това е стетовно известна марка доказала се не един път . Знаеш ли ,че е клокърска памет . Знаеш ли ,че БХ-5 чипове които са на дето са 350Мхз ходят до 600-650 Мхз (ефективни 300-325 ) ?

Да знам малоумник такъв и много добре съм видял таймингите и. И не се пише Улигофрен смотаняк такъв. Ходи си купи правописен речник, анучи български пък тогава пиши по форуми. Много добре знам че е с TCCD чипове. И знам че тея шини никога няма да ги дигнеш с точно тази памет, която Макса си беше харесал. И знам че хората си купуват А-дата, а не си купуват Mushkin Улигофрен такъв и предполагам има защо. И случайно да си забелязал че Витесатата е с TCCD чипове малоумник? Ако нещо си изнервен, гаджето те зарязало или ти е досшъл цикъла( де да знае човек) не си го икарвай на мене ами ходи се хвърли от някой мост че никак не си интересен. Почивай в мир "у"лигофренд.

П.С. - сори за обидите, но кво да се прави, лесно ли се говори с идиот...

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 27 Яну 2005 10:23

HUN73R написа:
Yligofren написа:

Да знам малоумник такъв и много добре съм видял таймингите и. И не се пише Улигофрен смотаняк такъв. Ходи си купи правописен речник, анучи български пък тогава пиши по форуми. Много добре знам че е с TCCD чипове. И знам че тея шини никога няма да ги дигнеш с точно тази памет, която Макса си беше харесал. И знам че хората си купуват А-дата, а не си купуват Mushkin Улигофрен такъв и предполагам има защо. Ако нещо си изнервен, гаджето те зарязало или ти е досшъл цикъла( де да знае човек) не си го икарвай на мене ами ходи се хвърли от някой мост че никак не си интересен. Почивай в мир "у"лигофренд.

Айде бе отворко кажи ми каква шина достигат тия памети ? http://www.vali.bg/?group=1,5&article=3 ... ontent.php
Знаеш ли кога са внесени ? Я помисли от кога ги има на пазара и защо хората преди са си зимали А-дата , преди нямаше Mushkin . Ти "играл " ли си си с тази памет ?

Заглавие:
Публикувано на: 27 Яну 2005 10:28

HUN73R Yligofren написа:
Айде бе отворко кажи ми каква шина достигат тия памети ? http://www.vali.bg/?group=1,5&article=3 ... ontent.php
Знаеш ли кога са внесени ? Я помисли от кога ги има на пазара и защо хората преди са си зимали А-дата , преди нямаше Mushkin . Ти "играл " ли си си с тази памет ?

Ще ти го кажа накратко "отворко" - земи се скрий някъде. А ти играл ли си с тях? Айде светни ме какви шини достигат.(да чуем какво пак си прочел в някое форумче и сега бързаш да блеснеш и идваш да обиждаш все едно си някой бог). Това е рамта - A-data Vitesta 566MHz TCCD чипове, пък ти си копувай квот искаш и твърди после че е по-добро.

ЕДИТ - и В бързането забравих отново - да знам кога ги внесоха, дори преди теб и може да се каже че във Вали ми разясниха з атази памет... и ми препоръчаха Витеста все пак. :wink: И защо ми го даваш тоя линк въобще? Там няма картинка, аз искам картинкааааа...

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 27 Яну 2005 10:34

HUN73R написа:
HUN73R Yligofren написа:

Ще ти го кажа накратко "отворко" - земи се скрий някъде. А ти играл ли си с тях? Айде светни ме какви шини достигат.(да чуем какво пак си прочел в някое форумче и сега бързаш да блеснеш и идваш да обиждаш все едно си някой бог). Това е рамта - A-data Vitesta 566MHz TCCD чипове, пък ти си копувай квот искаш и твърди после че е по-добро.

ЕДИТ - и В бързането забравих отново - да знам кога ги внесоха, дори преди теб и може да се каже че във Вали ми разясниха з атази памет... и ми препоръчаха Витеста все пак. :wink:

Една основателна причина не ми даде . 1 Приятел си взе Ull серията 2х512 рам , аз си "пойграх" с нея стигна 284 шина (3в повече не и пуснахме ) на А64 3000+ . 566-ците стигат ~250-5(и с нея съм играл А-дата 600 Витеста ) . Айде кажи ми ти сега играл ли си си ? Аз бас държа ,че и А-дата Витеста не си виждал на живо .
Вали ,ако са има ли останали по складовете да им лежат , естествено че ще ти я пробутат , то на такива като теб ги дават такива .. Пък и ако е от старата партида ... Мой си завреш паметта някъде ...

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com