Gastly написа:Kass написа:Хей!!!Защо не дадете малко зор на фреш!!!
Защото нейната снимка сме я виждали, а твойта не...
Ако имаш в предвид таз "без главата",не се брои!!!Ще искаме цялата фрешка!!!!
Kass написа:KNSpirit написа:Тя е следващата,не се тревожи мила...
Мила ще викаш на........
Kass написа:KNSpirit написа:Тя е следващата,не се тревожи мила...
Мила ще викаш на........
KNSpirit написа:Gastly написа:Kass написа:KNSpirit написа:Тя е следващата,не се тревожи мила...
Мила ще викаш на........
Аххахахахахах, отрезаха тееееее....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Aз с най-приятелски намерения,а тя... Егати! Нищо мило няма да кажа в тоя форум повече...
Anonymous написа:KNSpirit написа:Gastly написа:Kass написа:KNSpirit написа:Тя е следващата,не се тревожи мила...
Мила ще викаш на........
Аххахахахахах, отрезаха тееееее....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Aз с най-приятелски намерения,а тя... Егати! Нищо мило няма да кажа в тоя форум повече...
Ми ти кво се надяваше? На секс ли? Пич, тука девственици много!
iddqd написа:аз имам една позната дето се казва мила и така и викам щото така се казва иначе ме дразни деразнеща е
Flash™ написа:iddqd написа:аз имам една позната дето се казва мила и така и викам щото така се казва иначе ме дразни деразнеща е
хихихии Иддо ко си пушил пак бе наркоман![]()
П.с. и аз имам една приятелка която се казва така /ежду другото
KNSpirit написа:Flash™ написа:iddqd написа:аз имам една позната дето се казва мила и така и викам щото така се казва иначе ме дразни деразнеща е
Mила???И такова име ли има? Баси,трее май тема за най-странно женско имеАз такива познати нямам! Ъ-ъ-ъ,извинете че се потретвам сигурно ама: КАААААС,ако ми се сърдиш на мен.то поне дай линк за останалите пичове и пички от форума!
Flash™ написа:KNSpirit написа:Flash™ написа:iddqd написа:аз имам една позната дето се казва мила и така и викам щото така се казва иначе ме дразни деразнеща е
Mила???И такова име ли има? Баси,трее май тема за най-странно женско имеАз такива познати нямам! Ъ-ъ-ъ,извинете че се потретвам сигурно ама: КАААААС,ако ми се сърдиш на мен.то поне дай линк за останалите пичове и пички от форума!
Ха-ха-ха ти обаче си и бахти настоятелния тип още от сега виждам в тебе дарбата на адвокатНема да сгрешиш влез в някой училище по юристика и право ........ти си талантливо момче
KNSpirit написа:Flash™ написа:KNSpirit написа:Flash™ написа:iddqd написа:аз имам една позната дето се казва мила и така и викам щото така се казва иначе ме дразни деразнеща е
Ха-ха-ха ти обаче си и бахти настоятелния тип още от сега виждам в тебе дарбата на адвокатНема да сгрешиш влез в някой училище по юристика и право ........ти си талантливо момче
Ох мерси,дарба може и да е,ама бъдеще - не.настоятелен е моето второ име.А "бай дъ уей" ще уча (евентуално) комп. системи и технологии в ТУ-софияИначе и право може,ама 3-то желание
Kass написа:гледай сега как стоят нещата.Снимките са в 1 пич.Въпросният пич ги скенира и ги праща на мейла.Аз отива и отварям мейла.Я каква изненада имам снимки!Радвам им се и после ги качвам.Съобщавам ти веселата новина.Давам сайта.И си ги гледкате!ТАКА ЧЕ ПРЕСТАНИ ДА МЕ ЮРКАШ!
Flash™ написа:Kass написа:гледай сега как стоят нещата.Снимките са в 1 пич.Въпросният пич ги скенира и ги праща на мейла.Аз отива и отварям мейла.Я каква изненада имам снимки!Радвам им се и после ги качвам.Съобщавам ти веселата новина.Давам сайта.И си ги гледкате!ТАКА ЧЕ ПРЕСТАНИ ДА МЕ ЮРКАШ!
Мухахахах аз съм бил нострадамус само че обарках снимките с едно конскомалии тука надушвам някаква форумна интрига чекайте не пишете да одтида си зема пуканките и колата
П.с. Идаа след малкоо
Flash™ написа:Мухахахах аз съм бил нострадамус само че обарках снимките с едно конскомалии тука надушвам някаква форумна интрига чекайте не пишете да одтида си зема пуканките и колата
П.с. Идаа след малкоо