Ако имаш в предвид таз "без главата",не се брои!!!Ще искаме цялата фрешка!!!!Gastly написа:Защото нейната снимка сме я виждали, а твойта не...Kass написа:Хей!!!Защо не дадете малко зор на фреш!!!
С кого коментирате...
- Gastly
- Обратна връзка:
Аххахахахахах, отрезаха тееееее....Kass написа:Мила ще викаш на........KNSpirit написа:Тя е следващата,не се тревожи мила...
I stand for courage, strength,
loyalty and bravery.
I am a hard working animal,
who will excell in what I do.
I will give it all I got.
I was bred to never quit.
~American Pit Bull Terrier
loyalty and bravery.
I am a hard working animal,
who will excell in what I do.
I will give it all I got.
I was bred to never quit.
~American Pit Bull Terrier
- Сю_Линг
- Обратна връзка:
ето ме и мен:
http://img118.exs.cx/img118/9058/kgfkhgfhj9vd.jpg
http://img118.exs.cx/img118/9058/kgfkhgfhj9vd.jpg
Мухахах абе КНС ти не прочете ли какво каза аверката й (не се ебавай с касс или не и говори сякаш сте гаджета докато не се опознаете по-така !!! опасно е за животаKass написа:Мила ще викаш на........KNSpirit написа:Тя е следващата,не се тревожи мила...
аверче
К'во зяпаш бе .. ?
К'во зяпаш бе .. ?
-
Гост
-
KNSpirit
- В момента играе: На борсата!
- Обратна връзка:
Просто така съм свикнал на някое момиче да кажа.Секс - не!Имам си с коя да го практикувам.Просто исках да кажа,че се радвам че и момичета дават снимки,нищо повече!Ама мани,ся като толко лошо нещо съм казал...Anonymous написа:Ми ти кво се надяваше? На секс ли? Пич, тука девственици много!KNSpirit написа:Aз с най-приятелски намерения,а тя... Егати! Нищо мило няма да кажа в тоя форум повече...Gastly написа: Аххахахахахах, отрезаха тееееее....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Tip: Never surrender

хихихии Иддо ко си пушил пак бе наркоманiddqd написа:аз имам една позната дето се казва мила и така и викам щото така се казва иначе ме дразни деразнеща е
П.с. и аз имам една приятелка която се казва така /ежду другото
аверче
К'во зяпаш бе .. ?
К'во зяпаш бе .. ?
-
KNSpirit
- Обратна връзка:
Mила???И такова име ли има? Баси,трее май тема за най-странно женско имеFlash™ написа:хихихии Иддо ко си пушил пак бе наркоманiddqd написа:аз имам една позната дето се казва мила и така и викам щото така се казва иначе ме дразни деразнеща е![]()
П.с. и аз имам една приятелка която се казва така /ежду другото

Ха-ха-ха ти обаче си и бахти настоятелния тип още от сега виждам в тебе дарбата на адвокатKNSpirit написа:Mила???И такова име ли има? Баси,трее май тема за най-странно женско имеFlash™ написа:хихихии Иддо ко си пушил пак бе наркоманiddqd написа:аз имам една позната дето се казва мила и така и викам щото така се казва иначе ме дразни деразнеща е![]()
П.с. и аз имам една приятелка която се казва така /ежду друготоАз такива познати нямам! Ъ-ъ-ъ,извинете че се потретвам сигурно ама: КАААААС,ако ми се сърдиш на мен.то поне дай линк за останалите пичове и пички от форума!
аверче
К'во зяпаш бе .. ?
К'во зяпаш бе .. ?
-
KNSpirit
- Обратна връзка:
Ох мерси,дарба може и да е,ама бъдеще - не.настоятелен е моето второ име.А "бай дъ уей" ще уча (евентуално) комп. системи и технологии в ТУ-софияFlash™ написа:Ха-ха-ха ти обаче си и бахти настоятелния тип още от сега виждам в тебе дарбата на адвокатKNSpirit написа:Mила???И такова име ли има? Баси,трее май тема за най-странно женско имеFlash™ написа: хихихии Иддо ко си пушил пак бе наркоман![]()
П.с. и аз имам една приятелка която се казва така /ежду друготоАз такива познати нямам! Ъ-ъ-ъ,извинете че се потретвам сигурно ама: КАААААС,ако ми се сърдиш на мен.то поне дай линк за останалите пичове и пички от форума!
Нема да сгрешиш влез в някой училище по юристика и право ........ти си талантливо момче

Ами незнам човече ако касс си даде снимката до няколко часа заебавай и технологий и компове отивай при съдиите (и съдииките разбира се), ако не ти си решавайKNSpirit написа:Ох мерси,дарба може и да е,ама бъдеще - не.настоятелен е моето второ име.А "бай дъ уей" ще уча (евентуално) комп. системи и технологии в ТУ-софияFlash™ написа:Ха-ха-ха ти обаче си и бахти настоятелния тип още от сега виждам в тебе дарбата на адвокатKNSpirit написа: Mила???И такова име ли има? Баси,трее май тема за най-странно женско имеАз такива познати нямам! Ъ-ъ-ъ,извинете че се потретвам сигурно ама: КАААААС,ако ми се сърдиш на мен.то поне дай линк за останалите пичове и пички от форума!
Нема да сгрешиш влез в някой училище по юристика и право ........ти си талантливо момче
Иначе и право може,ама 3-то желание
аверче
К'во зяпаш бе .. ?
К'во зяпаш бе .. ?
гледай сега как стоят нещата.Снимките са в 1 пич.Въпросният пич ги скенира и ги праща на мейла.Аз отива и отварям мейла.Я каква изненада имам снимки!Радвам им се и после ги качвам.Съобщавам ти веселата новина.Давам сайта.И си ги гледкате!ТАКА ЧЕ ПРЕСТАНИ ДА МЕ ЮРКАШ!
"Колкото повече-толкова повече." Мечо Пух
Колкото повече Прасчо търсеше,толкова повече Мечо Пух го нямаше.....
Мухахахах аз съм бил нострадамус само че обарках снимките с едно конскоKass написа:гледай сега как стоят нещата.Снимките са в 1 пич.Въпросният пич ги скенира и ги праща на мейла.Аз отива и отварям мейла.Я каква изненада имам снимки!Радвам им се и после ги качвам.Съобщавам ти веселата новина.Давам сайта.И си ги гледкате!ТАКА ЧЕ ПРЕСТАНИ ДА МЕ ЮРКАШ!
П.с. Идаа след малкоо
аверче
К'во зяпаш бе .. ?
К'во зяпаш бе .. ?
Прав си.Тва стана колумбииски сериал.Flash™ написа:Мухахахах аз съм бил нострадамус само че обарках снимките с едно конскоKass написа:гледай сега как стоят нещата.Снимките са в 1 пич.Въпросният пич ги скенира и ги праща на мейла.Аз отива и отварям мейла.Я каква изненада имам снимки!Радвам им се и после ги качвам.Съобщавам ти веселата новина.Давам сайта.И си ги гледкате!ТАКА ЧЕ ПРЕСТАНИ ДА МЕ ЮРКАШ!малии тука надушвам някаква форумна интрига чекайте не пишете да одтида си зема пуканките и колата
П.с. Идаа след малкоо
"Колкото повече-толкова повече." Мечо Пух
- NoName
- В момента играе: Белот ...
- Обратна връзка:
Аи стига стига глупости , че ми писна ....Flash™ написа:Мухахахах аз съм бил нострадамус само че обарках снимките с едно конскомалии тука надушвам някаква форумна интрига чекайте не пишете да одтида си зема пуканките и колата
П.с. Идаа след малкоо
1 страница от тази тема я запълнихте само с това , да обсъждате 2-3 думи които каза Кас ....
Аре стига все едно не сте виждали момиче от векове ! Аман от флуд . Сега ако отида и се логна със женски ник , ще почнете ли да ми се подмазвате и да ме коментирате ...
-------------
Ще ме извинявате , за грубият ми тон ... но все пак вземете се малко в ръце .
Only god can judge me , is that right ?
Only god can judge me now .
Only god baby , nobody else , nobody else .
Only god can judge me now .
Only god baby , nobody else , nobody else .