С кого коментирате...
- NoName
- В момента играе: Белот ...
- Обратна връзка:
Едва ли ще стане , пък и не си струва занимаването ! Аз като се сетя саита на Форумният ББ колко време го правиха . Изобщо няма смисъл да се прави саит , според мене .....KNSpirit написа:След седмица.Или ми дойде още една идея.Чудя се ако направя (с помощ малко) сайт с класациите?някакъв мизерен във hit.bg??Някой да иска да помогне...???Anonymous написа:прави отделна тема, нека най-добрата победи
Ако искаш направи тема с анкета , ако не искаш недеи .....
Only god can judge me , is that right ?
Only god can judge me now .
Only god baby , nobody else , nobody else .
Only god can judge me now .
Only god baby , nobody else , nobody else .
Абе незнам как ще стане работата ама тука сме 15 момчета и 5 момичета и ако не сте забелязали и петте са хубавелки все, но е по хубаво да напрауиш две отделни теми едната ще е за момичетата, а другата за момчета (задължително се съветвай с Стелт) и в сяка тема ще се дават коментари за момчетата или момичетата от съответната тема незнам така си мисля, че ще стане, но все пак изчакай КАСС и още някои може да се присъедини
аверче
К'во зяпаш бе .. ?
К'во зяпаш бе .. ?
Re: С кого коментирате...
май има някаква грешкаKNSpirit написа:Начи дойде ми една идея.Да направим такава тема,в която всеки от пост-ващите тук да даде линк към негова снимка и така всеки който пише да види с що за хора общува.Ама ако се навиете - да не се пращат снимки на спайдер мен,батман,някое пиле и т.н. Реални снимки!!!
п.п. Ако има такава тема - се извинявам,само някой да каже...
п.п.2 А ако се посъберат снимки,може и 'важна тема' да стане това
OK почвам подредбата. (по всяко време ще добавям)...
Spi9er
Cybermaniak
Em1l
KNSpirit
mei
Pepino
Human_paun4o
iddqd
AcTivE
Flash™
Corporal_Hicks®
Mr.Anderson
Beliata
Макс Пейн
SubtiErrA
DOOMGuard
The.Rampage.Rado
Hypnotix
grisom
VlaD
eXit
amora
KRIS™
Bethrezen
Archer
NoName
- Radev
- Обратна връзка:
Идеята на Flash™ ми допада.. неможе да сложиш момичетата и момчетата в една анкета защото всички момчета ще гласуват за тях
Направи така наистина но първо кажи на стелт че всички сме съгласни с тази идея да не делне темите.Изчакаи както вика Flash™ още малко да видим някои ще даде ли снимка още и после прави.
"Волята е онова нещо, което те кара да продължаваш, дори когато всичко останало ти казва, че си победен. Волята те прави неуязвим..."
Em1l
- Radev
- Обратна връзка:
Какво става Паунчо защо не се логваш и защо да те търсим там ? какво се е случило с теб.Anonymous написа:Ъъъ,гостът бях аз-Паунчо...
"Волята е онова нещо, което те кара да продължаваш, дори когато всичко останало ти казва, че си победен. Волята те прави неуязвим..."
Em1l
-
KNSpirit
- В момента играе: На борсата!
- Обратна връзка:
Ъъъъ,много сориgrisom написа:май има някаква грешка това което си сложил на грисом не е моята снимка
Ок,имате още 10 дена за снимки!А иначе ще говоря със Стелт!Еm1l написа:Идеята на Flash™ ми допада.. неможе да сложиш момичетата и момчетата в една анкета защото всички момчета ще гласуват за тях Направи така наистина но първо кажи на стелт че всички сме съгласни с тази идея да не делне темите.Изчакаи както вика Flash™ още малко да видим някои ще даде ли снимка още и после прави
п.п. КАААААААААААААААААААС!!!!!
Tip: Never surrender

- Head_HunteR
- В момента играе: Fallout: New Vegas
Ето ме и мене:
http://www.nventure.net/img/upload_file ... ko%202.jpg
http://www.nventure.net/img/upload_file ... stanko.jpg
Аз съм с пъстрата блуза.
http://www.nventure.net/img/upload_file ... ko%202.jpg
http://www.nventure.net/img/upload_file ... stanko.jpg
Аз съм с пъстрата блуза.
-
thegreenkrs
- Обратна връзка:
Ех, накъде без менеKass написа:KNSpirit написа: п.п. КАААААААААААААААААААС!!!!!
Е,споко бе сега слизам да си скенирам снимките и да ги кача в интернет.За последното ми требе малко помощ!
1. Влизаш тук
2. Натискаш бутона browse...
3. Намираш си снимката и й даваш open
4. След като се зареди картинката, ще ти се изпише адреса, на която се намира тя.
5. Копираш адреса ( url с други думи) тук.
6. Маркираш го и натискаш бутона URL
7. Воала
-
KNSpirit
- В момента играе: На борсата!
- Обратна връзка:
What the hell are you waiting for KASS,uploade PLEASE!!!KRIS™ написа:Ех, накъде без менеKass написа:KNSpirit написа: п.п. КАААААААААААААААААААС!!!!!
Е,споко бе сега слизам да си скенирам снимките и да ги кача в интернет.За последното ми требе малко помощ!
1. Влизаш тук
4. След като се зареди картинката, ще ти се изпише адреса, на която се намира тя.
7. Воала
10x KRIS™
Tip: Never surrender

а така!!KNSpirit написа:What the hell are you waiting for KASS,uploade PLEASE!!!KRIS™ написа:Ех, накъде без менеKass написа:
1. Влизаш тук
7. Воала
10x KRIS™