Автор |
Съобщение |
niks@n
|
|
|
|
Заглавие: Поредната ми творба-все пак я вижте Публикувано на: 17 Яну 2005 20:41
Може отначало да усетите елементи от L.O.T.R. но сюжетът е различен
I.Част
Беше студена и мрачна нощ.Мрака допълваше и замъка,чиято височина закриваше околностите. Портите се отвориха.Земята се разтресе.Стотици хиляди войници-слуги
на мрака се показаха от мрака.Вдигаха копия и реваха.Готови да нападнат старинния
град Арканал, столица на силите на хората.Мрака се движеше по-бързо и устремено даже и от слънцето.С викове войниците бягаха и проклинаха човеците.Мрачното царство Херас завладя почти всички крепости на съюза на хората.Силите на Херас
отнеха земите на много хора и ги прогониха в планини и гори.Но хората се обединиха
в един град.Най великият от всички.С най-мощната армия.Голям почти колкото една
средно голяма държава от съюза на хората.Най-здравите стени и порти,с най-великия
цар за хората-Филаней.Най-великия град в историята на човечеството-Арканал.Послед-
ната цел на Херасите.Корналес(владетеля на Херас) бе събрал почти едномилионна
армия,но щеше да му бъде трудно срещу технологиите на хората.
Когато пристигнаха силите на мрака веднага бяха нападнати.Из зад стените се чу гласа
На Филаней:
-Огън
В този момент небето осветиха хиляди пламтящи стрели.Херасите устремително бягаха
към портите на града.Стрелците стреляха колкото могат по-бързо.С помощта на преса
те разбиха портата.Но там ги очакваха хиляди смели хора,които наддали боен вик насочиха копията си напред и очакваха Херасите да се намушат на остриетата.Но мрачните бойци пробиха фаланагата на хората и ги нападнаха.От стените се сипеха хиляди стрели,но численото превъзходство на врага бе много по-голямо.Тогава Филаней заповяда на всички войски да бягат.Измъкнаха се през таен проход излизащ
от града.В този момент всичките Хераси бяха навлезле в града бягащи към замъка на краля.Филаней с остатъка от войската излезе пред портите на града.Те ги затвориха
и залостиха от външната страна.След това изсипаха дъжд от огнени стрели.Така те
запалиха града и избиха гигантската армия на тъмните сили.След време се разбра,че
Корналес се е измъкнал и се прибрал в Херас.Филаней и всички хора се обединили
в три града:Серса,Раман и Норет.Серса бил града с най-голяма и мощна армия,Раман
бил града на свободно живеещите хора и Норет-града на краля.Създал се съюза на
свободните хора и за столица бил обявен Норет.
|
|
|
|
|
Existence
|
|
В момента играе: Medieval 2: Total War
|
|
Заглавие: Публикувано на: 17 Яну 2005 20:58
Хм... никога не съм бил остър, и няма и да бъда, що се отнася до коментиране на вид творчество, разбира се ако не ме е издразнило максимално... това не е такова, затова...
Зле написано. Малко правописни грешки, за което те поздравявам
Разказано е невероятно неумело, недодялано, описания липсват (макар разказа да е едно голямо описание)
уфф баси смотания сериал, мн ме дразни сек да го намаля... значи...
Имааа... има хляб в това нещо, и макар самия замисъл на историята да е като от нискобюджетен американски филм, все пак може да се напише нещо хубаво.
Ако искаш го напиши отново, НО! този път пиши... по-дълги изречения като за начало, много много по-описателно, може дори диалог да включиш, олеее какви идеи ми дойдоха... (изплагиатствани от всякакви книги, които съм чел, но нищооо )
Хвани се и го напиши отново, ако се справиш както трябва може не един километричен пост да се получи, а два, че и три... само за тази битка
___________________________________ Ahhh, she looked into your jingles, And saw what laid beneath, Don't try to save yourself, The jingle is complete
Fading gently, Jingling through
Nothing else can jingle
|
|
|
|
|
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
|
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
|
|
Заглавие: Публикувано на: 17 Яну 2005 23:39
С Екса съм съгласен за повечето неща,но освен съвет за по-дълги постове,трябва да ти направя забележка за всичките тези повторения на ХОРА,ХОРА,ХОРА,ХОРА,ХОРА,ХОРА,ХОРА,ХОРА...
П.П.Тюх тоз тъпак взе кинтите...
П.П.П. Не прекалих с емотиконите,нали...
___________________________________ 天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
|
Manny_Calavera
|
|
Мнения: 199 Местоположение: Велико Търново/Бл-град Occupation: Travel agent
|
|
Заглавие: Публикувано на: 18 Яну 2005 01:29
Пич, просто чети повече книги. Трябва да ги ядеш с кориците ако искаш да пишеш, разбира се...
___________________________________ Революцията е запазена марка на човешката еволюция
шол мъст гол он
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 18 Яну 2005 14:31
He мисля, че се е получило добре.
___________________________________ Click!
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 18 Яну 2005 21:01
Като за начало едно ще кажа - лаконичнооооооооооооооооооооооо!
--
Сега по-нататък.Някак си не е добре така - хем е нощ, хем мрака се движи "по-бързо и по-устремено даже и от слънцето".Ами да, то сигурно и костенурка се движи по-бързо от слънцето.Вероятно си искал да кажеш слънчевите лъчи, но не си се изразил правнилно.И стига с тоя мрак."Стотици хиляди войници-слуги на мрака се показаха от мрака"...Знаеш ли, всичко в тази първа глава може да бъде цяла една книга.Мижавите 500-600 думи...ъм, нямам думи(мода е:)).Много повторения имаш.За мрака казах вече, за "голям" не съм.
Поне като не описваш нищо говори на -л, -ла, -ло, -ли.Така може да стане нещо като предистория.И дооооста си противоречиш.Айде, за дребните работи няма да говоря, ама да кажеш, че "мрака" завладял хората, ПРОГОНИЛ ГИ, а след това тези хора направили НАЙ-ВЕЛИКИЯ град и НАЙ-МОЩНАТА АРМИЯ?!?!?!И, кажи ми, как една армия може да бъде колкото една средно голяма държава?!Ами без да се задълбочавам в изчисления бих казал, че това за най-малко 30-40 милиона души.Прооотииивоооореееечиииеееее!
"Стрелците стреляха колкото могат по-бързо.С помощта на преса те разбиха вратата."Да, и последно какво - военнокомандващия на "мрака" изкопа ров край "крепостта" и го наля с вода?
Твърде пресилена полза на "но", "тогава", "след това".
И доста тъпа развръзка.Защо хората ще си запалят собствения дом?Някак си езика не ти е оправен.Доста сложно или, по-точно, твърде просто и объркано е обяснено всичко.
---
Доста съм разочарован.Това ти е....поредната творба!?Аз така като гледам, би трябвало да ти е първа, втора, трета най-много...
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 21 Яну 2005 00:16
Не!Просто е по-зле и от аматьр!
Не искам да те убиждам!Но просто не виждам нищо!
Знам, че е остра реплика но е и късно и малко се подавам.
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|