Автор |
Съобщение |
Jedi Knight
|
|
В момента играе: League of Legends Mass Effect
|
|
Заглавие: Публикувано на: 30 Дек 2004 21:24
Anonymous написа: *Ghost Master написа: Lineage II за кво се разправя в тая игра и какъв жанр е seriozno mmorpg iziskva baq hubavo pc i seriozen cikul garantiram ti che shte ti haresa А отде да си я изтегля?
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 01 Яну 2005 22:22
Lineage II можеш да изтеглиш от ftl.bg , мисля че е 1.6GB
|
|
|
|
|
Jedi Knight
|
|
В момента играе: League of Legends Mass Effect
|
|
Заглавие: Публикувано на: 01 Яну 2005 22:35
VlaD написа: Lineage II можеш да изтеглиш от ftl.bg , мисля че е 1.6GB Благодаря пич
|
|
|
|
Cade Foster
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 02 Яну 2005 18:23
Случайно някой да знае игра - танков симулатор (т.е. в нея да управляваш танк)? Ама да не е като Battlefield 1942, C&C Renegade или Call of Duty - чистокръвен сим да е. Аз знам една, казва се Spearhead, ама е адски стара и не я намирам по фриитата. Айде ще съм ви благодарен!
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 03 Яну 2005 01:54
Diabolic_Soul написа: Абе защо никъде я няма TMNT 2!Търсих я и неможах да я намере моляви помогнете.Пробвах в арена но немога да я сваля с торенти. Благодаря Ви!!!
Айде стига бе неможе никой да не знае!!!
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 03 Яну 2005 12:58
Самоцитиралия се Diabolic_Soul, помоли за една игричка. Последва наплив от постове, с цел да се намери въпросната игра. Ето и поредния - Костенурките нинджа 2
|
|
|
|
|
Bayern
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 03 Яну 2005 14:47
здравейте.започнах да играя herlock Holmes -the case of the silver earring.ткрих бая неща в къщата и обиколих навсякъде.но когато искам да изляза навън ми дава че имам все още работа .вече три пъти минах насякаъде и не ще .кво да правя?ако по тази инфо не можете да ми помогнете плс дайте някав сайт с walkthrough на играта:)
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 03 Яну 2005 21:37
Anonymous написа: Самоцитиралия се Diabolic_Soul, помоли за една игричка. Последва наплив от постове, с цел да се намери въпросната игра. Ето и поредния - Костенурките нинджа 2
Незнам как да ти благодаря приятел!
Помоща ти е неотразима благодаря от сърце!
Защо по-дяволите изчезнаха файлове бе човек.
Ако се ебаващ е много шибано!
|
|
|
|
|
bloody_rose
|
|
|
|
Заглавие: wow Публикувано на: 03 Яну 2005 23:49
awe slu4aino nqkoi da znae kak i kade moje da se igrae wow v svqstni piratski sarvari? i ot koga 6a ima sarvari za evro betata 6toto 4uh 4e 6te sa 4ak ot fevruari?
|
|
|
|
|
Bayern
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 04 Яну 2005 12:17
айде бе хора плс хелп. свалих си и 4ийт буук ама и тая я няма тая игра пък е мноу популярна
!
|
|
|
|
|
CRAZY_MIM
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 04 Яну 2005 12:33
Дайте линк за сд кеи за F1 Challenge 99-02
___________________________________ Живей, за да умреш.
http://www.bulfleet.com/
|
|
|
|
|
CRAZY_MIM
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 04 Яну 2005 13:28
И ако може линк за Flatout и крак към нея.
___________________________________ Живей, за да умреш.
http://www.bulfleet.com/
|
|
|
|
|
Cpl. D.Hicks
|
|
В момента играе: Friendzone Escape 2: Fuck This Shit
|
|
Заглавие: Публикувано на: 04 Яну 2005 13:53
Дайте линк за некъв пач за True Crime LA, щото нещо много ме изхвърля играта и не знам що така
|
|
|
bloody_rose
|
|
|
|
Заглавие: ahah Публикувано на: 04 Яну 2005 23:09
awe pi4 ne6to perefrazira6 doom "warcraft shall never die only the players" , ama spoko doom ne struva pred warcraft ili world of warcraft!!!
|
|
|
|
|
TOTOGADA_ON
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 04 Яну 2005 23:09
Bayern написа: здравейте.започнах да играя herlock Holmes -the case of the silver earring.ткрих бая неща в къщата и обиколих навсякъде.но когато искам да изляза навън ми дава че имам все още работа .вече три пъти минах насякаъде и не ще .кво да правя?ако по тази инфо не можете да ми помогнете плс дайте някав сайт с walkthrough на играта:)
Пич от каде я свали играта я дай линк?
Не ми казвай,че си я свалил от фтп-то си
___________________________________ Colin MacRae Rally!
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 04 Яну 2005 23:27
|
|
|
|
|
|
Заглавие: moej li da vi pitam neshto za cs 1.6 Публикувано на: 06 Яну 2005 09:50
4uite sega iskam da mi otgovorite nepremenno!zna4i imam cs 1.6 i kato vklucha C-D i Cs ,polse dam add server i napisha ip-to na nqkoi server naprimer Headoff ne mi go namira!plsss kajete kak da igraia v headoff ili v nqkoia druga mreja
|
|
|
|
|
HBK
|
|
|
|
|
|
|
|
Dragon Lord
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 06 Яну 2005 11:29
Ако някой може да ми намери спортните игри от серията Backyard(Backyard football,Backyard Basketball,Backyard Hockey,Backyard Baseball,Backyard Skateboarding,Bckyard soccer 2004 я имам) ще съм му супер много благодарен.И да не ми намерите триал версии щото си ги изтеглих тях ама изтекоха...
___________________________________ a.k.a. Lord of Dragons
|
|
|
|
|
Bayern
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 06 Яну 2005 16:36
TOTOGADA_ON написа: Bayern написа: здравейте.започнах да играя herlock Holmes -the case of the silver earring.ткрих бая неща в къщата и обиколих навсякъде.но когато искам да изляза навън ми дава че имам все още работа .вече три пъти минах насякаъде и не ще .кво да правя?ако по тази инфо не можете да ми помогнете плс дайте някав сайт с walkthrough на играта:) Пич от каде я свали играта я дай линк? Не ми казвай,че си я свалил от фтп-то си
ами оттам я свалих ама я има в арената същ.и се пак тва какво зна4ение има за solution-a?
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|