Нема ли да похвалиш трудолюбието миDiabolic_Soul написа:Стига с това джудже миныр бе!
Кой ще играе такова......никой!
Незнам себе уважаваща се игра с джудже-миныр!
За въвпира е супер идея!
???
О, да извинавай тръгнах да си представям джуджето-миныр да налага с кирка нощен елф и загубих контак със света!HELLwINd написа:Нема ли да похвалиш трудолюбието миDiabolic_Soul написа:Стига с това джудже миныр бе!
За въвпира е супер идея!![]()
![]()
???
Чакай де,и аз съм въвел расиKNSpirit написа:AAAAAA HE! Гледам постовете - човека си ги е замислил добре, а вие хора, елфи .... ДЕЕБА! Това не е War3 бе! Някой може (като мен) да ненавижда тази игра. Не обръщайте РПГ-то на глупости. Едно РПГ може да мине без тия раси...
Джуджето вече е махнато,но изследователя мисля да го оставя.Аз за статистиките-на всеки клас са общо по 25 точки на статистиките,ти ги разпредели,защото не разбирам от личове.HELLwINd написа:п.с. Джони вмъкни статистиките и разпределението на качествата на личовете в графата. Не искам да ти се мешам аи ти си прецени. И знай че Албането не е сериозне в исканието си да бъде джудже така че remove!!!
ЕЕееее над твоето ниво на интелект...Diabolic_Soul написа:О, да извинавай тръгнах да си представям джуджето-миныр да налага с кирка нощен елф и загубих контак със света!HELLwINd написа:Нема ли да похвалиш трудолюбието миDiabolic_Soul написа:Стига с това джудже миныр бе!
За въвпира е супер идея!![]()
![]()
???
Найстина удивителнитети черти на творец със доказано специфично мислени и тънко чувство за хумор което знае кога да се покаже ме изомяват за пореден път.
Немога да коментирам неща над моето ниво на интелект!
Keep up The Good Work Boys !
То ще се пише,но за писането ще отговаря някой,който може да опише всичко по литературен начин.albaneto написа:Ох,не става ли супер сложно?Адския Вятър като ,че ли "изгони" елфите,джуджетата и гномите.Така ,че предлагам да се разкарат някой умения
Огнена топка -10 дмг 11 мана
Ледена топка шевернайсе мана и петдвайсетина дмг.
Все пак това предлагам че ще се чете а така става много сложно за читателя.Той пуска 3-на бомбастична бомба,но онзи му отговаря с Гъвкав Меч и пуска вълна.
А не няма отказване нали знаеш, че във всички нас се крие по един критик?Johny написа:То ще се пише,но за писането ще отговаря някой,който може да опише всичко по литературен начин.albaneto написа:Ох,не става ли супер сложно?Адския Вятър като ,че ли "изгони" елфите,джуджетата и гномите.Така ,че предлагам да се разкарат някой умения
Все пак това предлагам че ще се чете а така става много сложно за читателя.Той пуска 3-на бомбастична бомба,но онзи му отговаря с Гъвкав Меч и пуска вълна.
П.С. колкото повече новости се добавят,толкова повече се отказвам от тази тема!Всички оспорват това,което съм писал аз!
Аз тази тема съм я написал главно за да играя,а не да измислм някакво върховно рпг.Diabolic_Soul написа:А не няма отказване нали знаеш, че във всички нас се крие по един критик?Johny написа:То ще се пише,но за писането ще отговаря някой,който може да опише всичко по литературен начин.albaneto написа:Ох,не става ли супер сложно?Адския Вятър като ,че ли "изгони" елфите,джуджетата и гномите.Така ,че предлагам да се разкарат някой умения
П.С. колкото повече новости се добавят,толкова повече се отказвам от тази тема!Всички оспорват това,което съм писал аз!
Е тойсе разбужда когато влезем в творческия раздел!Просто не се интересувай чак толкова от проклетата критика.
Хайде искам още участие и да две седмици всички да сме в чата и да играем!