Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Публикувано на: 19 Дек 2004 22:19
AshamanBG написа: Добре, местожителството е проблем. И все пак ... идва зимна ваканция! Може да се съберем някъде. Проблем ще бъде, разбира се пътуването и всичко останало, но е напълно възможно. След като всички сме буквално от цяла България, трябва да се разберем къде да се срещнем. Моето предложение е София - все пак цели двама сме оттук . Дори мога да уредя квартира за 1-2 дни на до 4 човека.
Ей това е страхотна идея колко горе доло за квартирата или първите 2-3 дена е фрий!!!
За съжеления ме съмнява, че много от вас ще се откажат.Но все пак ще можем да съберем и други от форума(софианци) и да си поговорим може и да стане национална форум ПС МАНИА среща а?
|
|
|
|
|
AshamanBG
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 19 Дек 2004 22:26
Еми, апартамента е малък и няма да може да се наблъскаме много хора за дълго време. Иначе е фрий, но не е добра идея да се заседявате за повача от няколко дни, щото "квартирата" е най-горния етаж от семейната къща и някой от родата може да се усъмни. Иначе има вода и ток и дори един стар телевизор Търново. А, и стария комп. Е, предполага се, че ще организираме няколко сесии, все пак това е идеята.
Но предложението важи само за хората от тази тема! Не е дошъл още моментът, когато ще организирам парти у нас. Баба ми на долния етаж има чувствителен слух ... но не задълго
___________________________________ Until the day we meet...
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 19 Дек 2004 22:28
AshamanBG написа: Еми, апартамента е малък и няма да може да се наблъскаме много хора за дълго време. Иначе е фрий, но не е добра идея да се заседявате за повача от няколко дни, щото "квартирата" е най-горния етаж от семейната къща и някой от родата може да се усъмни. Иначе има вода и ток и дори един стар телевизор Търново. А, и стария комп. Е, предполага се, че ще организираме няколко сесии, все пак това е идеята. Но предложението важи само за хората от тази тема! Не е дошъл още моментът, когато ще организирам парти у нас. Баба ми на долния етаж има чувствителен слух ... но не задълго
Разбирасе, че само до 4 човека от нашия колектив но помисли ще бъде интересно да с видим и сдруги хора от форума за малко.(софианци)
|
|
|
|
|
AshamanBG
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 19 Дек 2004 22:32
Така, това е официална покана - за хората от колектива от провинцията (как звучи само )
ЗАПОВЯДАЙТЕ ПРЕЗ КОЛЕДНАТА ВАКАНЦИЯ ДА УДАРИМ НЯКОЛКО СЕСИИ И ДА ОРГАНИЗИРАМЕ ПОІЯСНО НЕЩАТА С РПГ-ТО. пишете ЛС за подробности
Diabolic_Soul, минавам на ЛС
|
|
|
|
|
Johny
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 20 Дек 2004 15:16
Не мисля,че ще мога да дойда...а ако дойда имам баба в софия,тъй че квартирата ми е осигорена
___________________________________ Гордан Фрийман е безсмъртен.
Приятел
|
|
|
|
|
AshamanBG
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 02 Яну 2005 19:10
Така, хора, с голямо съжаление ви съобщавам, че тъй като съм приет в друг РПГ-проект съм принуден да се оттегля от настоящия. Успех в начинанието.
|
|
|
|
|
HELLwINd
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 02 Яну 2005 20:02
Успехът е яката в ръцете на Диаболик. Няма ли най-после да свършиш тази бойна система. От месеци/и сме във застой. Много пъти съм ти казвал, приключи бойната система, напавия проста несъвършенна но я довърши. Кажи ет това е...после кажи кой какво да прави-раси, оръжия, умния, школи... Добре виждате че сега участвам в двете най-добри рпг-та в тоя форум и все пак намирам време и за другите работи. Бих намерил време и за този проект. надявам се все още да има шанс.
Диаболик, има ли?
___________________________________ http://www.dynsolgb.com http://www.metalnivrati.bg
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 02 Яну 2005 20:43
Разбира, се че има но сега са празници и мислех, че сме в почивка!
Но работат зове ли зове!!!
Та значи тази така наречена бойна система не е това което си мислите!В света има само да 5 реално деистващи такива измислени от гений!Определено не смятам, че ще успея!Варирам между три варианта със сборове на сила и хвърляне на два и повече нормални зара но при тестовете е или прекалено нефуксионална или проста граничеща с безполезна.Направо ме е срам да ви покажа какви идей съм имал!Та какъв съм аз, че да направя нещо добро?Не съм се занимавал никога!Затова пред нас стой една алтернатива!Да взаймстваме извесна система.Не говоря за кражба, а просто за използване.Доста сме малки и не опитни за създаване нещо работещо правилно.Това звучи пошло и неабициозно но идеята за собствена система е просто немислима!Ако някой има дори идея за свясна бойна система да я каже и ще я обсъдим.Но после нека помислим за модифициране на вече работеща система!
Кажете какво мислите?
|
|
|
|
|
HELLwINd
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 02 Яну 2005 20:58
Аз мога да пиша, и то не кой знае колко добре. НОО не мога да измисля БС. Така че каквото направите-това. И се надявам на скорошен завършек. Диаболик, не ти се сърдя. Аз имам достатъчно работа имам какво да правя и не ми е проблем.
___________________________________ http://www.dynsolgb.com http://www.metalnivrati.bg
|
|
|
|
|
Johny
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 02 Яну 2005 21:13
Аз предлагам да комбирнираме няколко системи,например Д&Д,Ендивал и БЕСМ(Биг Айс Смол Мауф)но аз самия няма да оспея по никой начин,за вас не знам.
Приятел
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 02 Яну 2005 21:13
HELLwINd написа: Аз мога да пиша, и то не кой знае колко добре. НОО не мога да измисля БС. Така че каквото направите-това. И се надявам на скорошен завършек. Диаболик, не ти се сърдя. Аз имам достатъчно работа имам какво да правя и не ми е проблем.
Не аз не ти се сърдя но ситуацията е такава просто всички трабва да разберат, че това е страхотно предизвикателство!
А и я кажи по какво работиш, че го споменаваш два пъти ама на лично, че много флуд стана.
|
|
|
|
|
Johny
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 02 Яну 2005 21:16
Diabolic_Soul написа: HELLwINd написа: и ти ли заряза доброто наше рпг джони? Щото като гледам това няма много общо с ония проект. Това е много хубав начин да натрупаме опит!!! Затова предлагам всички да се включим.Въпреки, че не основната ни идея нека участваме като играчи или дори помогнем.Това е шанс нека го грабнеч!
Това написа Diabolic_Soul в темата "рпг-игра и раьработка".
Аз лично предлагам да го послушате(аз съм автор на темата и ща-неща ще го послушам ).
Приятел
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 03 Яну 2005 06:20
И така вече край на почивката(мола обърнете внимание на часа на пускане на поста) започваме малко по малко да измисляме това-онова!
Тъй като създаването на нашата.......БС е невъзможно ще трабва грубо да копираме и модифицираме както правят всички по света.Всички моля потърсете каквито и извесни БС да намерите и ги поствайте.Аз намерих на D&D трета девизия и четвърти ден я разучавам немога да ъплоъдна но ще го направя утре.Разучавенето и отнема много време вижте колко е часа а аз не се предавам защото моя е отговорноста.Трабва всички да последвате примера ми!!!Е всъщнос не пишете толкова късно защото не ми се мисли какво ще напишете но не се предавайте.
От днешна дата заповядвам целия екип на този проек да насочи сили към упражняващата мисия ТУК!
За да се упражняваме и тестваме бъдещите си идей!Тази мисия ни е преставена със съдеиствието на Джони(ръкопляскания) и затова трабва да я уважаваме.
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|