Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта

Бихте ли участвали?

Да    56%  56%  [ 42 ]
 не    44%  44%  [ 33 ]
Общо гласове : 75
Автор Съобщение

Аватар
Местоположение: Dark pits of darkness and despair descending down decaying decrypted doom-damned dungeons
Заглавие:
Публикувано на: 25 Дек 2004 17:03

HELLwINd написа:
Четя темата досега. Изобщо следях я. И взех едно решение-да ви помоля за още една квота(ако има). щото гледам същинската част не е започнала така че не би трябвало да има проблем. Чакам отговор...

Ми няма проблем(поне що се отнася до мен)...

I see the stars come out tonight
I see the bright and hollow sky
Over the city's ripped backsides

I look to you
How you carry on
When all hope is gone
Can't you see

PS: Misery Loves Company - I AM NOT A GOTH!

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 25 Дек 2004 19:55

Име:Юриел Виктимити
Клан:Тремере
История:Роден е през далечнта 1775.Той е учил политика 5 години в университет след което постъпва на работа като политик.Високата му амбиция го изкарва на предни планове още в съмият зародиш ,после изеднъж изчезва ,обявен е за мъртав и изчезва от световните архиви ,името му е забравено.Всъщност е бил пренесен в един свят в които политиката и всяко нейно стръгче е скърцала ,онемял той бавно се издига в политическото общесто като тремере той не постига нещо уникално ,не е правил открития или някакви други глупости ,но всички уроци ги знае наизуст ,а ако нещо излезе веднага бива прихванато от очите му.С идването на новото хилядолетие той очаква да го повишът в принц ,а за този кратък период на чакане и след него ще свидетелстваме...
Описание:Има продълговато лице и къса черна коса ,обикновенно се облича в синьо,черно и червено,висок е към 1.80.

Тавматургия - ++++
Доминиране - +++
Аурова видимост - +

Едит:1 повече на никого не вреди.
П.П.А ко стана с дуелите?

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 25 Дек 2004 22:48

Име : Вероник Брюньон
Клан : Малкавиян ( дойдохме си на думата )
Смъртна история : Живее в щастливо семейство без братя, без сестри, докато един ден петнадесетгодишната Вероник не заварва майка си заклана, а баща си, пиейки кафе спокойно в кухнята. Момичето взима ножа, който намира близо до трупа и убива баща си. Разминава се с присъдата за предумишлено убийство чрез поставената й диагноза на лудост. Под покровителството на прародителите си бива записана в клиника, където се лекува и след двумесечен престой, бяга. Отива в Щатите и остава там при приемно семейство, до навършване на 18 годишна възраст, след което се връща в родния си град, отпочинала и забравила образите от миналото. Известно време рабти в бар, където се запознава с едно необикновенно момиче. След няколко минутен разговор я чувства по-близка дори и от роднина. По-късно същата вечер на връщане от работа е ограбена и убита от една от известните по това време хлапашки банди. За щастие, момичето от бара се оказва свидетел на престъплението. Прибира Вероник у дома си й и я превръща.
Създател : Ребека Дрю
Безсмъртна история : Първите години след превръщането си Вероник се разбира чудесно със своята създателка и бавно, но успешно усвоява уроците си. Също като своята създателка полага най-много усилия в развиването на умението Аурова видимост. Научава се да живее сред тълпата и се запознава с няколко дружелюбни вампири, на които си позволява да разказже историята си :lol: . Един ден, открива, че създателката й не й е нужна повече. Споменава пред Ребека, че възнамерява да избяга, но не получава отговор, нито позволение. След няколко месеца на увещания и кавги, двете се разделят. Вероник тръгва по своя път. Няколко пъти бива прибирана за кратко в затвора за дребни кражби. Рядко убива, дори и при битка, предпочита да гледа как жертвите/нападателите й полудяват.
Възраст : Умира на 21 години; Скоро навършва 11 си рожден ден от превръщането насам.
Външен вид : - Височина - 169 см; - Коса - сива; - Очи - сиво-сини; Няма предпочитания за облекло.
Местонахождение : Постоянно - няма, отвреме навреме се прибира в родния си град. В момента разглежда Европа :)

Забрава - +
Невидимост - +++
Аурово зрение - ++++

П.С. I'm in!
П.С. 2 Смених й фамилията. Преди не беше достатъчно... така. И Траун никакви бульони за награда, копеле! :lol:

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 26 Дек 2004 14:46

Сега имам няколко въпроса/предложения. Аре да го направиме във реално време-началото на 21 век. Знам за идеята да преминаваме от епоха в епоха, но мене си ми се иска така да стане. Писнало ми е от мечове и сребърни ками също както ми е писнало и от космически краби и водалаи...скафандъри :) .Е не мога да имам много тежко мнение но поне предлагам, защото реших какъв персонаж да си изградя, но това зависи от отговора ви. ЧЕКАМ:)!!!

Профил WWW

Аватар
Местоположение: Dark pits of darkness and despair descending down decaying decrypted doom-damned dungeons
Заглавие:
Публикувано на: 26 Дек 2004 16:27

HELLwINd написа:
Сега имам няколко въпроса/предложения. Аре да го направиме във реално време-началото на 21 век. Знам за идеята да преминаваме от епоха в епоха, но мене си ми се иска така да стане. Писнало ми е от мечове и сребърни ками също както ми е писнало и от космически краби и водалаи...скафандъри :) .Е не мога да имам много тежко мнение но поне предлагам, защото реших какъв персонаж да си изградя, но това зависи от отговора ви. ЧЕКАМ:)!!!

Ми то вероятно така ще стане но да видим какво ще кажат другите...и нам ен няма да ми е особено да пиша за вампири убиващи се един друг с помоща на лазерни мечове........
A сега да отговоря на въпроса които вероятно си задавате....Когато се предвижда смърт на играч епизода ще бъде писан от единия то 2мата играчи между които се води спора...в тази тема(правила и обсъждания) ще се обсъжда кои от тях 2мата да отпадне(умре) ....има и възможност и 2мата да останат ако мнозинството от играчите го иска....Кои ще пише епизода също се определя от останалите......Това че другите а не участниците в спора(дуела) вземат решението кои ще остане ще намали боря на дребнавите спорове и изгонването на играчи без причина или на някаква лична остнова........

I look to you
How you carry on
When all hope is gone
Can't you see

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 26 Дек 2004 18:26

raZiel{47} написа:
HELLwINd написа:

Ми то вероятно така ще стане но да видим какво ще кажат другите...и нам ен няма да ми е особено да пиша за вампири убиващи се един друг с помоща на лазерни мечове........
A сега да отговоря на въпроса които вероятно си задавате....Когато се предвижда смърт на играч епизода ще бъде писан от единия то 2мата играчи между които се води спора...в тази тема(правила и обсъждания) ще се обсъжда кои от тях 2мата да отпадне(умре) ....има и възможност и 2мата да останат ако мнозинството от играчите го иска....Кои ще пише епизода също се определя от останалите......Това че другите а не участниците в спора(дуела) вземат решението кои ще остане ще намали боря на дребнавите спорове и изгонването на играчи без причина или на някаква лична остнова........

Аз също искам деъвствието да се разжижа ж настоящето.
И,за дуелите,мисля че трябва да има три вида-до смърт,"за спорта"(доста редки според ме :) ) и със накъкъв залог.

Приятел

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 27 Дек 2004 10:19

И според мен ще е добре да се развива действието в настоящето.
Присъствие +
Ускорение +++++
Аурова видимост ++

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 27 Дек 2004 20:19

Значи става ясно ,че:
1.Играч на които героя му у,ре изхвърча
2.Ще играем в 21 век
3.HELLwind ще участва
4.Няколко героя вече са известни

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 27 Дек 2004 20:24

Traun написа:
Значи става ясно ,че:
1.Играч на които героя му у,ре изхвърча
2.Ще играем в 21 век
3.HELLwind ще участва
4.Няколко героя вече са известни

Mи маи да....

I look to you
How you carry on
When all hope is gone
Can't you see

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 27 Дек 2004 23:31

Клан буржа, име Силвестър Джаксън(техните са гледали филма :wink: ).

Потентност+++
Ускорение +++
Присъствие++

Това е досието на героя ми...
Силвестър Джаксън(сребърния) е роден през 1978 година в Чикаго. Бял, 1.86 см, 84 кг, с къса тъмно руса коса, кафяви очи, без отличителни белези. В училище е известен не толкова с приличните си резултати по учебните дисциплини а с горещия си темперамент и избухлив характер. През 1995 влиза в един от най-реномираните колежи в Чикаго благодарения на високите си достижения в отбора по баскетебол и симпатийте на тогавашния треньор в кулежанския отбор. Една година след внезапната смърт на старшия възпитател в кулежанския тим Силвестър е изключен от кулежа и отстранен от тренировките поради множество сбивания и слаба игра. През 1998 започва служба в армията на съединените американски щати. Там се отличава с примерен боен дух и висок професионализъм. Задоволителните му резултати изграждат авторитет сред войниците и му осигуряват няколко повишения. Взема участие в два военни конфликта в Авганистан и Ирак. Усърдното му управление помага за няколко важни победи на американската армия над правителството на Талибаните. В Ирак участието му също е много полезно докато не идва една съдбовна дата повлияла на живота и кариерата му. В този ден малка непретпазливост от негова страна съпроводена с множество случайности и съвпадения поставя екипа му от 30 реинджъра в капан. Заобиколени от верни на тоталитарния режим бойци той и хората му са изложени на сигурна смърт. Два дни след злополуката Силвестър Джаксън се явява пред щаба във базата в Багдат където докладва за слуилото се. Той е единствения отцелял. Бойните му другари са били измъчвани и убивани пред очите му. Оспял е да се измъкне обезвреждайки значителна част от противниците. Опитал се да измъкне още двама войници. Единия бил убит в една от престрелките. Втория умира от раните си в болница на съюзниците. Месец след това Силвестър Джаксън е обвинен и осъден за убийството на повече от 100 цивилни иракчани. При обявяването на присъдата бившия офицер публично унижава американския съд. Заявява, че мрази страната си толкова колкото и мюсулманските убийци. Експортиран е като военно престъпник заедно с опасни теророисти. Съкилийниците му са намерени жестоко убити в строгоохранявания затвор в Куба. Отведен е в САЩ. Там е настанен в специялни условия където трябва да изтърпи доживитната си присъда. Психческите тестове не показват отклонения. През зимата на 2004 успява да избяга от затвора в Бостан.
Предполага се че актоалните напоследък убийства на магистрати и граждани от арабски произход са негово дело. Предполага се че сега се намира в родния си град-Чикаго. Особено опасен и вероятно въоръжен убиец.
[какво ли е станало оная нощ в покрайнините на Багдат...четете във " Вампирите последни нощи"!!!]
:D :wink:

п.с. Не се смущавайте от скования стил, написано е като документ. Кажете дали става???
И успех на вас и на проекта!
Кога почваме частите, къде е темата за продължения?

Профил WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 27 Дек 2004 23:50

Хе-хе само аз и HELLwind сме от камарилата.Значи като стана принц ,смятам това да е в първите 3 глави(героя ще е на 200г. вече), трябва да се съобразявам с анархистите.

П.П.Много обичам политиката :wink:

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 28 Дек 2004 00:04

Аз не разбирам много много от тия неща. Незнаех че съм антихрист и не това ме е подбудило да стана от клана буржа. Туко що отворих линка който е дал Разиел в началто на темата за да се просветя. Когато си избрах тоя клан просто исках да има един обикновен боец стига с тия психарски вещици си виках. Но тва рпг явно е по-голяма работа отколкото предполагах. Ще се радвам на интригите и политическите съюзи и войните и всичко.
Кви са тия камарила, антихристи...постнете нещо по въпроса. Вярвам не само аз съм неук... :)

Профил WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 28 Дек 2004 00:05

Traun написа:
Хе-хе само аз и HELLwind сме от камарилата.Значи като стана принц ,смятам това да е в първите 3 глави(героя ще е на 200г. вече), трябва да се съобразявам с анархистите.

П.П.Много обичам политиката :wink:

Смееш да кажеш, че не съм от Камарила? Ха! :) Та Камарила без децата на Малкав е нищо... друг въпрос е.
Не съм от Анархистите, не още. Онова по-рано беше просто намек... донякъде и шега.
И, Трауне, принц? Гулове... още се сещам, но ти препоръчвам охрана от смъртни... и Шериф
А, да, и ще те помоля да си погледнеш ЛС-овете, или поне да им обърнеш внимание. Обещал си ми го, още у вас.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 28 Дек 2004 00:10

И ти го пратих(добре де ама днеска нещо мишката се ебава)

Шерифиш ще ми е HELLwINd ,той си пада по бойщата ,а пък като Сабата душат като невидели ,няма му остане време да си почисти меча :wink: .А ся HELL препоръчвам ти да си прочетеш книгата и да *кхъм* зададеш няколко въпроса(предполагам си запознат с маскарада и неговото поддържане) ,на ЛС по възможност, може да се обърнеш към мене ,Revan`s Death или 47-ата.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 28 Дек 2004 00:23

HELLwINd
Тва че не му разказваш истоирята на embrace-a а само я загатваш ме накефи максимално....Ся прсто умирам от желание да разбера кво е танало....

I look to you
How you carry on
When all hope is gone
Can't you see

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 28 Дек 2004 00:38

Къде ще се разбираме тука или в мирка?

П.П.Информацията за героя ми е променена.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 28 Дек 2004 01:21

Ще се завърти историйка де. Само се чудя точно как се спира нещо, което един смъртен човек не може да види. Въпреки, че вампирите са по-бързи от хората едва ли ще могат да отбягват много успешно такива удари. Пък и мисля да се правя и аз на интригант, макар, че не подхожда много на Треадор.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 28 Дек 2004 01:46

Ехееее....то всички тука политици ще бдем ,аре къш от сцената ми!Все пак това е за вампири искам да ви вида да пиете кръвчица(аз ще я получавам на готово :wink: ) и да ви бучат колове в сърцето(само за Сабата).

ЕДИТ:Тази вечер нещо се разлигавих.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 29 Дек 2004 17:45

Много съжелявам но ще почнем без Гриини....
Имаме 2 варянта почваме тази вечер или почваме утре вечер....Решаваите...
Ще ви помоля да ме извините ако моята част(демек началото) не е много добро но все пак тва е първото нещо което пиша за удоволствие е по дълго от 5 реда.Също така понеже е първата част съм направи уточнение къде каква дисциплина съм използвал(колкото да се види).Направил съм го само за допълнителна яснота и не нужно да го правите и вие....

I look to you
How you carry on
When all hope is gone
Can't you see

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 29 Дек 2004 17:51

Нека всеки има 3 дни да си напише главата(ако си готов може да почнем от сега) така ще може да се прегледа ,да се осмисли и да се редактира нещо ако трябва.Ще помоля аз да съм след ашамана(ще бъда извън града до 6 и затова моля да бъда преместен ,да не се губи нишката).

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com