Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 18 Дек 2004 20:44

Аз мисля да си я взема оригинална като излезе, но не ми е ясно как ще стои въпроса с плащането. Ходих на сайта на Blizzard, но там са изброени само няколко вида кредитни карти, и още някакви дето се копуват само от САЩ(за момента), а за плащане с пощенски запис или по банков пат нямаше. Знам че е само за САЩ, ама знаете ли дали се предвиждат и други варианти за страна като нашата? Ако не да се ореантирам кам някоя друга игра по-добре(която и без пари ще ми излезе :) ).

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 18 Дек 2004 21:30

One Eyed Jack написа:
Аз мисля да си я взема оригинална като излезе, но не ми е ясно как ще стои въпроса с плащането. Ходих на сайта на Blizzard, но там са изброени само няколко вида кредитни карти, и още някакви дето се копуват само от САЩ(за момента), а за плащане с пощенски запис или по банков пат нямаше. Знам че е само за САЩ, ама знаете ли дали се предвиждат и други варианти за страна като нашата? Ако не да се ореантирам кам някоя друга игра по-добре(която и без пари ще ми излезе :) ).

На4и Пулсар ( официалните вносители в България ) би трябвало да направат накав техен
вариант за плащане 4рез неква техна карта
Поне така ми казаха

Профил WWW

Заглавие:
Публикувано на: 19 Дек 2004 12:31

kajete ot kade da q drupnem sq betata ???

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 19 Дек 2004 12:33

Anonymous написа:
kajete ot kade da q drupnem sq betata ???
Аве не разбра ли бе!Стелт колко пъти го написа :x .

Профил ICQ Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 19 Дек 2004 16:58

Crazy написа:
На4и Пулсар ( официалните вносители в България ) би трябвало да направат накав техен
вариант за плащане 4рез неква техна карта
Поне така ми казаха

Мерси, дано и цените да са променени примерно с $5, та да са по приемливи за българските условия.

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 19 Дек 2004 18:32

nqma da sa, te sa oficialni za navsqkade

Аватар
Заглавие: MMORPG OMFG!!!
Публикувано на: 21 Дек 2004 12:02

lelelele kopeleta, papravo sam izumen ot si4kite tia prikazki za bezplatni free serveri it.n.

vie znaete li kakvo predstawliawat realmovete na blizzard v momenta???

PALNO E, PALNO s geroi, ve4e ima ebati gigantite, suma ti gadove, vodiat se voini za Azeroth i t.n. tva personala po poddrujkata na Wow e goliamo ne6to, o6te pove4e, 4e taksata za edin mesec 13$ e okolo 18 leva na mesec, samo si pomislete, ta niakoi ot vas har4at mnogo pove4e pari za gluposti, spored men 18 leva mese4no e edna super normalna cena, o6te pove4e 4e igrata ne iziskva niakakuv mnogo burz net, kakto e s war3 zaradi pinga, za6toto osven vsi4ki drugi extri, koito ni predlagat ot blizzard 6te postaviat i ruteri na niakolko mesta v izto4na evropa, koeto 6te svede poznatoto zabaviane na reakciite do minimum!!!!

ne znam za vas no az nikak ne sam ubeden, 4e niakoi 6te se hvane da pravi free server, 4e i da go poddurja v BG, pri polojenie, 4e realmite sa za thousands of players, a tuka edva li 6te vlizat pove4e ot 50 4oveka. Mnogo ot BG gamerite misliat kato men, i iskreno se nadiavam da se vidim po boinite poleta na azeroth kato mo6tni geroi, GET READY FOR BATTLE !!!

:)

higgglhfstfukknplol10xn00bucanleavenowcuzusuxbyefu

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 21 Дек 2004 20:11

Oди духа буба

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 22 Дек 2004 19:40

Ми кво да ви кажа....world of warcraft,алфа,1 сдМакар че и според мен ще е по-добре да си плащаме и да цъкаме на сървърате на близарт,ама за тези който нямата пари за оргинална игра и акаунт(като мене).......

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 22 Дек 2004 19:50

Абе мой човек, тая алфа какво ще я правиш? То за open beta клиентът, който е 100% идентичен с този, който се продава в Америка няма свястни пиратски сървъри, няма и да има. А с тази алфа можеш да правиш точно ... нищо.
Все пак ако искате линк за клиент с който можете да играете следващите няколко дни - теглете този за американската open beta и и си регистрирайте account в корейските сървъри, които в момента са в open beta (как да го направите - тук (и късмет в намирането на свободно корейско ЕГН :) )). А ако искате да чакате европейската final beta:

Link 1 - само за абонати в мрежата на evro.net (не теглете Installer Tome 3.mpq, а FIX-а и после го преименувайте на Installer Tome 3.mpq преди да инсталирате).

Link 2

Профил WWW

Заглавие:
Публикувано на: 11 Яну 2005 18:54

Ako батъл.нет на УърКрафт ми върви без проблеми,ще мога ли да подкарам УоУ?Че нета не ми е много добър...

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 11 Яну 2005 19:11

нищо общо!
батъла е за вц,сц,д2, за уоу не е батъл дот нет
за да го играеш ти требе едно 6-13 к външен мисля ама незнам със сигурност

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 11 Яну 2005 21:15

Stealth, сори не видях темата. Нямаше да поствам нова, макар че знаех за тази но бързах. Благодаря за разбирането.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 11 Яну 2005 22:26

Krasen написа:
нищо общо!
батъла е за вц,сц,д2, за уоу не е батъл дот нет
за да го играеш ти требе едно 6-13 к външен мисля ама незнам със сигурност

То наистина няма нищо общо като инфраструктура, но като ориентир за бързина на нета може да служи. Поради по-бавния си ритъм и донякъде ходовия харакетер на битките, WoW изисква далеееч по-малък ping от War 3 за да се играе горе долу добре. Правил съм експерименти да симулирам висок ping и почва да се забелязва чак над 600-800, дори 1000 при неинтензивни битки, като пак остава поносимо. Средния ping към европейските сървъри от България е 50-200, има ли нужда от коментар. Щом няма честа загуба на пакети (а сигурно няма, щом War 3 върви безпроблемно) WoW ще е направо песен.
Ако искаш да си провериш ping-а, пускаш Run--> пишеш "cmd" ---> tracert eu.logon.worldofwarcraft.com Ако се справи без проблем до сървърите на telia (след определен hop ще дава грешки, но те са заради защитата на сървърите, важното е tracerout-а да стигне до server на Telia), няма да имаш проблеми с WoW.

Профил WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 12 Яну 2005 10:19

Баси ако ми трябва само такъв нет...пробвах с CMD яко става излязоха ми 14 сървъра ако не греша и няма нито един с пинг над 90 :) има такива с по 2-3 яко само трябва да предразположа наще че...сещате се нали аре gl на сички дано скоро излезе в БГ

pwnd

Профил ICQ Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 12 Яну 2005 16:20

Някой знае ли сьрвьр зь World oF warCraft ??Ако знаете кажете как да влеза !!!

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 13 Яну 2005 13:01

АЕ де !!!

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 13 Яну 2005 13:10

брех за гугъл.ком не си ли чувал бре :shock: ? писна ми от теб чесно :x
ае радвай бре

сори за тона ама си е така

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 13 Яну 2005 13:35

Krasen написа:
брех за гугъл.ком не си ли чувал бре :shock: ? писна ми от теб чесно :x
ае радвай бре

сори за тона ама си е така

Видях Красен в един руски форум. Ти ли беше там. И ако да разбра ли ка се пуска?

Не е необходимо да знаеш всичко , стига да знаеш къде да го намериш-Google

My Deviantart

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 13 Яну 2005 19:41

E като си направа акаунт ко да права ?От каде да разбера коя версия се иска ?Извинете че досаждам ма искам да ИГРАЯ !!!! :D :lol: 8)

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com