Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

The King of Kings
Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 15 Дек 2004 15:59

Значи:
1. ZIPO, отне ми около 3-4 месеца (ама и аз си се бях запалил бая по тоя Хитмен, а тогава нямах нет)
2. Phantom, мерси за коментара. Да, и други хора им прави впечатление за ситуацията с ченгето. Ще коригирам, това което каза, обещавам ти :) А за повтарянето на "Тобиас" и "той" и аз го забелязвам, но просто (поне в началото) не мога да намеря синонимчета заместители.
3. creator, това изказване ми беше поискано от един сайт, в който искаха да го публикуват, но накрая ме отрязоха. Тепърва ще правя корекции, само ми кажете къде да търся :)

П.С. Само искам да ви кажа, че ако сте решили да прочетете, по-добре си изтеглете уърдовия документ, понеже иначе ще си изгубите половината от кефа - изключително зарибяващо е wallpaper-чето на .doc-а + това там съм правил малко правописни корекции и съм дооправил ситуациите, които коментирахте
:wink: --> Hitman: Revenge (Final Version) <-- :wink:

Профил ICQ

Супер Марио или Смърт
Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 16 Дек 2004 00:47

1.Чудесен Разказ.Поздравления!
2.Епизода в който убива руския президен Потин( :lol: ) за мен лично има несъвершенство(нещо неприемливо за 47) та:
Защо 47 трябва да слиза долу и да чака президента ,вместо да се провеси отгоре и да обеси ??Излгедай "Леон" има добри моменти....

Профил

The King of Kings
Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 16 Дек 2004 11:37

Фиксирах всичко. Нещо друго?
П.С. Фантоме, края за мене е най-добър от цялото писане :D

Профил ICQ

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 16 Дек 2004 13:24

Мдам. Прочетох го. Само не знам как вмъкна любовната история-през 3-те части той е едно хладнокръвно говедо без грам чувства а накрая се влюбва-нещо не ми влиза в образа на 47

Профил

Аватар
В момента играе: aoe3
Заглавие:
Публикувано на: 17 Дек 2004 23:47

Време е и аз да напиша мнението си в тази темичка ... Изчетох целия разказ.БРАВО!Само имам една забележка ... не ми харесва начина (мисля в 2ри чаптър беше) по който Тобиас "обикаля" страните и трепе "босовете".Някак си ... елементарно ми се струва.Примерно покушението на президента на Русия.
Хареса ми краят ... да доста ми хареса!Както и началото , само тва дето споменах по горе имам чуството че куца.
Искам да поясня че не съм изчел мненията на другите юзъри , за да мога да разсъждавам сам.Сори ако се повтарям с някой.Наистина този разказ отхово ме запали по поредицата.Са си свалих и Контрактс-а , обаче имам проблем (ама не е тук мястото , на което ше ви занимавам)
И отново едно огромно БРАВО на Актив!

Профил

The King of Kings
Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 20 Дек 2004 23:29

Ее, салис, започваш да влизаш в клуба на Творческия форум :wink:
Мерси за похвалите, наистина и аз останах много доволен. Все пак, салис, това е хитмен - върви и убива. Другият път - повече. Засега е това. Битката срещу несправедливостта, безкористността и мръсотията не понадлежи на компромиси и завъртулки 8)

Профил ICQ
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com