Teма за всякакви обсъждания относно Warcraft III (TFT)
-
CantStopTheBear
- В момента играе: LFS S2
- Обратна връзка:
-
Гост
http://free.data.bg/unruly/balance%20playing.AVI - G2H.Balance филмче, от последния ни clan war в eclipse, голямо е 75 mb, който има свободен трафик за харчене да го свали ;]
Unruly
Unruly
world of warcrat
Според мен схте е несхто като диабло само много по яако .Но кое е по-добре dwarf hunter или towren
shaman .И може ли dwarfa да бъде с пушка и с оръжие смисал 1да е пушка а2 да е ....
shaman .И може ли dwarfa да бъде с пушка и с оръжие смисал 1да е пушка а2 да е ....
- Името вече е заето
-
n3rd
- Името вече е заето
- donPECI
- Местоположение: Пазарджик; Професия:Bad Boy 4 Life; Интереси:Красиви Момичета
Re: world of warcrat
а бе хора научете се да пишете беMartofix написа:Според мен схте е несхто като диабло само много по яако .Но кое е по-добре dwarf hunter или towren
The day I died was also the day I started to live
-
G00w
Айде беги направи тема, че са тази ще мине на друг коловоз!Frost написа:А някой от вас разбра ли че SK.Insomnia спечели турнира на GGL във финала срещу SK.SuRviVoR и спечели 1500$ или тази тема наистина вече е станала само за флуд?
Айде бе!Къде изчезнахте всички?Хай_волтаж?Салис?Деник?Сугах?Айде да направим едно търнирче в хофф-а, че нещо нета ми става все по-бавен и по-бавен!?
ммм.. не сме изчезнали.. аз просто играя по-малко вар вече.. Хай волтаж не съм го виждал одавна... ако се съберат хора - аз съм ИНRelvox написа:Айде беги направи тема, че са тази ще мине на друг коловоз!Frost написа:А някой от вас разбра ли че SK.Insomnia спечели турнира на GGL във финала срещу SK.SuRviVoR и спечели 1500$ или тази тема наистина вече е станала само за флуд?
Айде бе!Къде изчезнахте всички?Хай_волтаж?Салис?Деник?Сугах?Айде да направим едно търнирче в хофф-а, че нещо нета ми става все по-бавен и по-бавен!?
бтв тва за Инсо го знам..дори риплейте гледах
- Името вече е заето
- Името вече е заето
забрави Stfu-n00bRelvox написа:Айде беги направи тема, че са тази ще мине на друг коловоз!Frost написа:А някой от вас разбра ли че SK.Insomnia спечели турнира на GGL във финала срещу SK.SuRviVoR и спечели 1500$ или тази тема наистина вече е станала само за флуд?
той ще се ядоса (ако изобщо влезе тука)
Demonic написа:Познавам много хакери и всички са с очилаМного им се кефя. И сега някой да не вика,че съм гей
![]()
-
G2H.DemOl1sh
- Обратна връзка: