Автор |
Съобщение |
HELLwINd
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 09 Дек 2004 02:02
Sentry написа: Траун е сериозен и пише добре, а аз не мисля, че ще засрамвам когото и да било.
И по двете работи имам само един коментар-толкова по-добре!
___________________________________ http://www.dynsolgb.com http://www.metalnivrati.bg
|
|
|
|
|
Johny
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 09 Дек 2004 15:11
HELLwINd написа: Джони е млад, но пък много серизиозен и амбициран творец.
О,благодаря за коплимента
___________________________________ Гордан Фрийман е безсмъртен.
Приятел
|
|
|
|
|
Johny
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 09 Дек 2004 15:40
Аз съм носферато вампир,нямам секта,владея добре промъкване,много-грозен(по принцип не съм грозен )
Quote: Come here, little boy, howsabout a kiss? [phlegmy, wheezing hack] Whazza matter? Big bad gangbanger's scared now? Don't so much like being a victim, heh? Well, get used to it, cuz you ain't seen the half of it! Е,и моя герой използва подобни фрази
Моля,кажете ми какви са тея дисциплини:Auspex, Dementation, Obfuscate.
Приятел
|
|
|
|
|
Раскольников
|
|
Мнения: 667 Местоположение: Dark pits of darkness and despair descending down decaying decrypted doom-damned dungeons
|
|
Заглавие: Публикувано на: 09 Дек 2004 16:13
Johny написа: Аз съм носферато вампир,нямам секта,владея добре промъкване,много-грозен(по принцип не съм грозен ) Quote: Come here, little boy, howsabout a kiss? [phlegmy, wheezing hack] Whazza matter? Big bad gangbanger's scared now? Don't so much like being a victim, heh? Well, get used to it, cuz you ain't seen the half of it! Е,и моя герой използва подобни фрази Моля,кажете ми какви са тея дисциплини:Auspex, Dementation, Obfuscate.
Радавам се че си прочел книгата.....Значи единственото което ти трябваше от тези книга е модела на поведени,начинина на деиствие и храктера на вампирите от този клан....Сега с тази престава която си си изградил си създаи собствен герои(със собствена история,местожителство(haven) и характер)
Ще опиша накрато дисциплините:
Auspex-Умения свързани с вампирските сетива(виждане в тъмното,виждане през стени,виждане на аурите на хората)
Dementation-мения свързани с подлудяването на хората(вампирите)
Obfuscate-невидимост
Принципно мислих да ви спестя работота по създаване на герои като можехме да използваме готовите герои(модели) от книгата но каото казах голяма част от тях липсват(в случея с Носферату има само един-Lether Face)
___________________________________ Lets have a black celebration
I see the stars come out tonight I see the bright and hollow sky Over the city's ripped backsides
I look to you How you carry on When all hope is gone Can't you see
PS: Misery Loves Company - I AM NOT A GOTH!
|
|
|
|
|
Johny
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 09 Дек 2004 16:22
raZiel{47} написа: Johny написа: Аз съм носферато вампир,нямам секта,владея добре промъкване,много-грозен(по принцип не съм грозен ) Quote: Come here, little boy, howsabout a kiss? [phlegmy, wheezing hack] Whazza matter? Big bad gangbanger's scared now? Don't so much like being a victim, heh? Well, get used to it, cuz you ain't seen the half of it! Е,и моя герой използва подобни фрази Моля,кажете ми какви са тея дисциплини:Auspex, Dementation, Obfuscate. Значи единственото което ти трябваше от тези книга е модела на поведени,начинина на деиствие и храктера на вампирите от този клан....
Ми аз само това прочетох Ето още за героя ми:
Като човек героят ми е бил луд и е живял в огромна къща с брат си,но му е писнало брат му все да го командва и го убил по много-мъчителен начин,след което бил пратен в лудницата на затвора,където бил пребит от друг затворник и изхвърлен от там,защото се предполагало,че е мъртъв.Трупът му бил намерен от 1 носферато вамп. който се опитал да изпие кръвта от безжизнения труп,който не бил безжизнен,а просто Нордон Арвен(името на героя ми)бил в безсъзнание.Тогава той станал вамп и започнал да се нарича "Вейн".Сега той е вампир от около 400 години.
Той живее в гробището където погребли цялото му семейство(включително убиятият собственоръчно от него брат.)
Мрази хора!Най-вече тези,затворили го в лудница(куки,тн.).В лоши отношения и със следните видове вампове:Followers of Set,Lasombra,Malkavian,Ventrue,Caitiff.Единствено приятел с другите носферату и с тореадорите.МРАЗИ ВСИЧКИ ЦВЕТЯ,РРАСТЕНИЯ.ИМА 3 ДОМАШНИ ПРИЛЕПА И ОБИВА ВСИЧКИ ДРУГИ ЖИВОТНИ,ПРОСТО ЗАРАДИ КРЪВТА ИМ.
Приятел
|
|
|
|
|
Раскольников
|
|
Мнения: 667 Местоположение: Dark pits of darkness and despair descending down decaying decrypted doom-damned dungeons
|
|
Заглавие: Публикувано на: 09 Дек 2004 17:07
Johny написа: raZiel{47} написа: Johny написа: Аз съм носферато вампир,нямам секта,владея добре промъкване,много-грозен(по принцип не съм грозен ) Quote: Come here, little boy, howsabout a kiss? [phlegmy, wheezing hack] Whazza matter? Big bad gangbanger's scared now? Don't so much like being a victim, heh? Well, get used to it, cuz you ain't seen the half of it! Е,и моя герой използва подобни фрази Моля,кажете ми какви са тея дисциплини:Auspex, Dementation, Obfuscate. Значи единственото което ти трябваше от тези книга е модела на поведени,начинина на деиствие и храктера на вампирите от този клан.... Ми аз само това прочетох Ето още за героя ми: Като човек героят ми е бил луд и е живял в огромна къща с брат си,но му е писнало брат му все да го командва и го убил по много-мъчителен начин,след което бил пратен в лудницата на затвора,където бил пребит от друг затворник и изхвърлен от там,защото се предполагало,че е мъртъв.Трупът му бил намерен от 1 носферато вамп. който се опитал да изпие кръвта от безжизнения труп,който не бил безжизнен,а просто Нордон Арвен(името на героя ми)бил в безсъзнание.Тогава той станал вамп и започнал да се нарича "Вейн".Сега той е вампир от около 400 години. Той живее в гробището където погребли цялото му семейство(включително убиятият собственоръчно от него брат.) Мрази хора!Най-вече тези,затворили го в лудница(куки,тн.).В лоши отношения и със следните видове вампове:Followers of Set,Lasombra,Malkavian,Ventrue,Caitiff.Единствено приятел с другите носферату и с тореадорите.МРАЗИ ВСИЧКИ ЦВЕТЯ,РРАСТЕНИЯ.ИМА 3 ДОМАШНИ ПРИЛЕПА И ОБИВА ВСИЧКИ ДРУГИ ЖИВОТНИ,ПРОСТО ЗАРАДИ КРЪВТА ИМ.
Nosferatu приятел с Тореадор.....По-скор Ада ще изстине преди тва да стане......Тореадорите презират Носферату а пък най-голямото доволствие за един Носферату би било цитирам"Да издера до токлова тялото на тези малумни деградати че да стена по-грозо и деформирано дори и от моето собствено"Иначе всичко останало е точно......
I see the stars come out tonight I see the bright and hollow sky Over the city's ripped backsides
|
|
|
|
|
Johny
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 09 Дек 2004 17:11
raZiel{47} написа: Johny написа: raZiel{47} написа: Johny написа: Аз съм носферато вампир,нямам секта,владея добре промъкване,много-грозен(по принцип не съм грозен ) Quote: Come here, little boy, howsabout a kiss? [phlegmy, wheezing hack] Whazza matter? Big bad gangbanger's scared now? Don't so much like being a victim, heh? Well, get used to it, cuz you ain't seen the half of it! Е,и моя герой използва подобни фрази Моля,кажете ми какви са тея дисциплини:Auspex, Dementation, Obfuscate. Значи единственото което ти трябваше от тези книга е модела на поведени,начинина на деиствие и храктера на вампирите от този клан.... Ми аз само това прочетох Ето още за героя ми: Като човек героят ми е бил луд и е живял в огромна къща с брат си,но му е писнало брат му все да го командва и го убил по много-мъчителен начин,след което бил пратен в лудницата на затвора,където бил пребит от друг затворник и изхвърлен от там,защото се предполагало,че е мъртъв.Трупът му бил намерен от 1 носферато вамп. който се опитал да изпие кръвта от безжизнения труп,който не бил безжизнен,а просто Нордон Арвен(името на героя ми)бил в безсъзнание.Тогава той станал вамп и започнал да се нарича "Вейн".Сега той е вампир от около 400 години. Той живее в гробището където погребли цялото му семейство(включително убиятият собственоръчно от него брат.) Мрази хора!Най-вече тези,затворили го в лудница(куки,тн.).В лоши отношения и със следните видове вампове:Followers of Set,Lasombra,Malkavian,Ventrue,Caitiff.Единствено приятел с другите носферату и с тореадорите.МРАЗИ ВСИЧКИ ЦВЕТЯ,РРАСТЕНИЯ.ИМА 3 ДОМАШНИ ПРИЛЕПА И ОБИВА ВСИЧКИ ДРУГИ ЖИВОТНИ,ПРОСТО ЗАРАДИ КРЪВТА ИМ. Nosferatu приятел с Тореадор.....По-скор Ада ще изстине преди тва да стане......Тореадорите презират Носферату а пък най-голямото доволствие за един Носферату би било цитирам"Да издера до токлова тялото на тези малумни деградати че да стена по-грозо и деформирано дори и от моето собствено"Иначе всичко останало е точно......
Ми тогава само другите носфератота да са ми приятели(и прилепите )и тореадорите са ми врагове.Решено е
Приятел
|
|
|
|
|
AshamanBG
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 09 Дек 2004 20:24
А между другото от каква възраст започваме? Питам, защото силата зависи директно от това и може да стане дисбаланс.
|
|
|
|
|
Раскольников
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 09 Дек 2004 20:29
AshamanBG написа: А между другото от каква възраст започваме? Питам, защото силата зависи директно от това и може да стане дисбаланс.
Ми аз предлагам някъде между 6-10(да не са прекалено силни но не и прекалено слаби)
|
|
|
|
|
Раскольников
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 09 Дек 2004 23:17
Та значи ето го и моя герои:
Клан: Вентру
Тип: Анархист под чехъл
Име:Никълас Блеик
Създател:Бетрис Лиоа Кроа
История:
Никълас беше роден в аристократично семеистово и както всички деца на амбициозни родители трябваше да се съобразява с това коет9о те искаха изживяваики своите нереализирани мечти чрез него.Още докато беше в бебе родители те му му четяха Шекспир докато заспи,на 2 вече беше записан за кандидатстване в Оксофорд....До 5тата си година знаеше 2 чужди езика(руски и италянски)...беше срама на рода си поради факта че не успя да научи 3ти чужд език до 7мя си рожден ден.....на 10вече можеше да свири на пияно и цигулка......
Винаги бе искал свобода но така и не направи нищо за да си я извоюва.....Даже напротив винаги стриктно бе изпълнявал всички желания и капризи на родителите си завършваики с отличие Оксфорд.......
И тогва в живота му се появи тази жена......Казваше се Бетрис Лиоа Кроа - беше мецент(дарител,покровител) на катедрата по право в Иеил(споменах ли че 2рот му висше е от там)...Каза че я е запленил начина по които тои ловко е можел да манипулира хората и да ги кара да мислят че го правят за себе си а де факто го правеха за него.....Тя каза че цяла вечност е търсила такъв като него..И ето ги 2мата след 2 час в апартамета й в Лондон(кокло станно нито един прозорец) на чаша вино за да осъдят бъдещата му "професионална реализация".....
Всичко след това е неясно...освен една целивка......целувка която промени съдбта му.....
След Промянта вече не се съобразваше с никого...наи-накрая имаше свободата която искаше(за цяла вечност)....Бунтара в него наи накрая се събуди......Тои сам ковеше съдбата си...сам правеше правилта......И точно тва му качество го направи наи-ценнто попълнение в редиццте на Анархистите.....Негови вътешен палмък токова дълго подтискан сега се изливаше върху всеки които се опитваше да подтисне свободата под формата на огнен ад....Огромните знания които бе нарупал"приживе" комбинирани умело с доминантните и манипулативни способности на Вентру му позвлиха бързо да се издигне до поста на Барон(анрхистичния еквивалент на принц) на Лондон.........От там тои си изгради здрава мрежа от съюзници от наи-различни кланове и вена армия от гулове(след които наи-уважавните бяха троицта(три сестри от клана Ласамбора които бе успял да убеди че е по добре да бъдеш свободен отколкото обвързан с кръвожадните Сабта макар и те да ти пащат а тои не....)
Месожителство:Апартамент Близо до Парламента в Лондон.....
Сюзници:Клановете Тореадор,Вентру,Бружа
Външен вид:Дълга чена коса вързана на опашка,кафеви очи,около 1,90м
Кожено яке,Разкъсани но чисти черни дънки,черен пуловер
|
|
|
|
|
Sentry
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 10 Дек 2004 00:23
Клан: Отстъпници Тореадор
Тип: Аутист
Име: Селина Глейд
История:
Родена в "новия свят" при откриването му, отраснала в пболновенно селско семейство. Когато е на 13 е отвлечена от индианци, изнасилена и захвърлена. Тя се връща при родителите си, казва, че е избягала, и се държи сякаш нищо не се е случило. За да подтисне тайната си, започва да се облича по последните модни тенденции, а за да си намери пари, често се мотае из местните кръчми и използва красивите си зелени очи и палавите си ръце за да ограбва пияните господа. Когато е на 19 среща млад французин, който е пленен от осанката и и гарваново черната и коса. Една вечер той я отвежда в стаята си в местния хотел, доколкото може да се каже това за онова време. След две седмици двамата напускат градчето и заминават за европа, където се настаняват да живеят в замъка на г-н Джон Дюбоа, младият господин. Животът и е пълен с тържества и забавления. Тя неуписуемо харесва баловете с маски и често тръгва с по някой граф или херцог към стаята си. Неизвестно защо, на следващия ден те излизат от там или не помнещи нищо, или побъркани. По времето на великата инквизиция е гонена от църквата за вещерство. Намразва Лайола, въпреки, че споделя принципите му. Принудена е да се скрие и решава да отиде в Индия. Когато тя става английска колония, Селена се възползва и заминава за Англия.
В момента живее сама в къщата си в покрайнините на Лондон и притежава голяма корпорация.
___________________________________ We're nothing like God. Not only do we have limited powers, but sometimes we're driven to become the devil himself. What's your answer this time? Repeat carefully after me! This world is made... This world is made of... made of... LOVE AND PEACE!
|
|
|
|
|
AshamanBG
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 10 Дек 2004 11:41
Име: Ланар(никога не споменава или използва истинското си име)
Клан: Ласомбра
Секта: Саббат
Външен вид: Не много висок, остри черти, къса руса коса. Очи - много светлокафяви, почти жълти. Облича се в дълги, свободно падащи дрехи. Носи кръст около врата си - своеобразна подигравка с целия смъртен свят.
Ламар винаги е бил подценяван. Още от малък всички са го смятали за просто един нещастник, не разбирайки, че в действителност той е притежавал сила, по-голяма от тази на останалите смъртни. Дори като дете, Ламар е можел да различава смъртните от Сродените. Макар да не е знаел какво представлява това, което вижда, той винаги е стоял настрана от тези, които са били "различни"(през погледа на странните му очи). С навършване на пълнолетие, той "последвал следите на ангел" - това бил поетичният начин на майка му да каже, че е полудял. Но във външния свят дарбата му не останала дълго незабелязана. В Рим, Италия, Ламар срещнал странен монах, който се представил като послушник Михаил. Този странен монах го научил на много неща, за света на живите и на немъртвите. Научил го как да използва дарбата си, за да причинява мъки на "адските изчадия", както ги наричал той. И така, без да подозира, скромният монах започнал бавно да гради собствената си гибел. Една нощ Ламар просто...изчезнал. Монахът го търсил навсякъде, но не можал да го намери. Страхувайкки се от най-лошото, отишъл да потърси помощ в близкия манастир. И там открил своя ученик. Но той вече бил станал нещо повече. Манастирът бил в руини, част от монасите били изклани, а другите се самоубивали, привидно по своя воля. А над целия хаос на разрушението, Ламар и неговият "отец" се смеели истерично. След няколко години Ламар изпил кръвта на създателя си и тръгнал на север, преследван от отряди от Инквизицията.
П.С. Никъде не пише, че всички трябва да сме от Камарила, така че аз ще съм Саббат.
___________________________________ Until the day we meet...
|
|
|
|
|
Johny
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 10 Дек 2004 14:06
raZiel{47} написа: AshamanBG написа: А между другото от каква възраст започваме? Питам, защото силата зависи директно от това и може да стане дисбаланс. Ми аз предлагам някъде между 6-10(да не са прекалено силни но не и прекалено слаби)
Щом ограничението ще бъде такова,моя гарой е вамп от 10 години.
Приятел
|
|
|
|
|
Раскольников
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 10 Дек 2004 14:45
Johny написа: raZiel{47} написа: AshamanBG написа: А между другото от каква възраст започваме? Питам, защото силата зависи директно от това и може да стане дисбаланс. Ми аз предлагам някъде между 6-10(да не са прекалено силни но не и прекалено слаби) Щом ограничението ще бъде такова,моя гарой е вамп от 10 години.
Не бе тука става дума от коя генерация е......(1(Каин) до 14-15(тънкокръвите))
|
|
|
|
|
greeny
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 10 Дек 2004 14:57
А бе аз сега чета Книгата на Клановете на български... Та питам дали е достатъчно това? Там от линка .rar файла.
___________________________________ Еволюцията е конспирация!
|
|
|
|
|
Johny
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 10 Дек 2004 15:07
raZiel{47} написа: Johny написа: raZiel{47} написа: AshamanBG написа: А между другото от каква възраст започваме? Питам, защото силата зависи директно от това и може да стане дисбаланс. Ми аз предлагам някъде между 6-10(да не са прекалено силни но не и прекалено слаби) Щом ограничението ще бъде такова,моя гарой е вамп от 10 години. Не бе тука става дума от коя генерация е......(1(Каин) до 14-15(тънкокръвите))
Ох,трябва да ми обясните по-подробно,че малко не схванах
Приятел
|
|
|
|
|
Раскольников
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 10 Дек 2004 16:49
Ето ги и правилата предоставени ни любезно от АшманБГ:
Такам...ето моите предложения.
Разбираме се за определено време(примерно 1ден), през което играчите пишат действията си
Всеки да пише своя индивидуална история, следен и насочван от един човек, който да бъде нещо като Водач, който ще развива приключението зад сцените. Така всеки ще може да прави каквото си иска, но ще се съобразява с това, което налага Водача(който няма да има реален образ в Играта)
Когато два персонажа се срещнат, се минава на нещо като "чат" с ЛС, който, след като завърши, се публикува като разказ.
Примерно да стане нещо от тоя сорт. Примерите са опростени максимално, в действителност ще трябва да са няколко пъти по-дълги
Юзър1:
"Обикаляйки улиците под пълната луна, търсейки отново плячка..." и т.н.
Юзър2:
"Обикалям нощните клубове, дебнейки жертви
Юзър3:
"Търся задачи при някой от клана ми"
--------
Водач
Юзър1, засичаш се с Юзър2 и се скарвате за една жертва. От утре почвате чат и го искам довечера постнат
Освен това забелязвате мистериозен непознат, който сякаш ви следва навсякъде.
Юзър3, натоварват те със задачата да събереш екип от няколко вампира, с които да действате заедно.
|
|
|
|
|
Раскольников
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 10 Дек 2004 17:06
Желателно е Водача да не е от играещите за да е абсолюбно безпристрастен...
И да има доста свободно време.....
Всеки ден играчите в един дълаг и изчерпателен пост да описват деиствията.....Точно в 21:00 Водача ще раздава задачите(ситуациите в коит ще попадат играещите(с кого ще се срещнат,дали ще се засекат с някои от другите играчи,дали ще им се случи някава странна случка) на играчите....
Поради това че ще се поства всеки ден постовете не е задължително да са километрични като в Един ден в ада но не желателно да са от по 3-4 изречения........След като се справи с ситуацията зададена му от Водача играещия поисва по нататъчните си деиствия(дали ще прегледа трупа на току що убития от него противник(какво ще намери в него) дали ще се прибере в обежище то си да си почине,дали ще пордължи към първоначалната си цел......
|
|
|
|
|
Culture Nineteen
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 10 Дек 2004 18:54
Ехееее....кво мазало пада!
Добре ето го моя изрод
Име:Юриел Виктимити
Клан:Тремере
История:Не я смята за важна предпочита да гледа в настоящето...
Описание:Има продълговато лице и дълга черна коса ,обикновенно се облича в черно ,високе към 1.80.
Само искам да кажа ,че тази идея да се пише всеки ден ,абе нестава.Някой някоя вечер ще има работ ,друг ще е при баба си ,трети ще имат много за учене ,абе най-добре всеки ден един да си поства разказа(като в един ден в ада)и така да се продължи в определен ред ,ще е по-удобно и не чак толкова натоварващо.
За генерация ами аз съм от 1-ва ,разбирате ли почваме от 1200 и някоя ,а клана е от 1000 и някоя.
___________________________________ Violence is the last refuge of the incompetent.
|
|
|
|
|
AshamanBG
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 10 Дек 2004 21:34
А как ще определим кой да е Водач? Ще гласуваме ли?
___________________________________ Until the day we meet...
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|