Автор |
Съобщение |
HELLwINd
|
|
|
|
|
|
|
|
Phantom
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 09 Ное 2004 23:33
Добре
Въпрос номер едно:
Кой е главния герой-Бор или Лион
Последно Клер сестрата ли е или "Отвлечената" принцеса.
Мен лично Лион по ми харесва като за име на главен персонаж
___________________________________ "Когато критиците говорят, дори и авторът мълчи."
by Phantom
|
|
|
|
|
HELLwINd
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 10 Ное 2004 02:00
Кардинала нарече Клер сестра защото не знае че е принцеса (явно се изразявам много неточно). Иначе Дяржкилл беше използвал Лион каото по-глвавен герой, аз продължих тая негова превъзходност(Лионовата)(когато примерно той става за да отвори, а не Бер). Иначе и Бер има значима част, но това ще решат другите, чийто продължения ще видим. Аз лично бих искал да сътворя свой герой и сюжет, но нямам нищо против сегашния варянт де. Не плаша с бойкот.
Добра част Фантоме. Има достатъчно интересни моменти и мисля, че не си развалил добрия стил на разказа(дано и аз не съм). Но имам само една забележка, по-скоро желание, хайде да пишеме по-дълги постове? Не е нужно продълженията да идват толкова скоро, по добре да зложим на качевствено многото количевство отколкото да гоним някви срокове. И Хай, моля те вземи си функцийте на властелин и властвай, влизай в темата, давай разисквания. Ако си "шев" дръж се така, ако не можеш предай поста.
п.с. Какво мислите за разказа?
___________________________________ http://www.dynsolgb.com http://www.metalnivrati.bg
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 10 Ное 2004 02:12
И аз се чудех дали да правя втора тема...
И на мен името Леон ми по харесва за главен герой.
Разказа ми харесва.Ако продължаваме в същия дух може и да стане нещо.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 10 Ное 2004 02:15
Инфо ъпдейт.
Нови животни
Грифони-магически птици(нали така демоне)
Защо франция ли.Защото така съм решил.Действието няма да се развива само в Франция но там започва всичко....
А и да ви кажа че всеки има един ден да напише частта си!ДА не бързате.
|
|
|
|
|
Dragon Lord
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 10 Ное 2004 21:01
Ей ма и мене.Сега чета частите и ще се хващам да пиша(няма гаранция че ще го пусна днеска)Сори че закъснявам малко,ама нета се беше прецакал.Айде,очаквайте го
ЕДИТ:Също ще помоля Фантома да премахне изречението че властен глас им заговорил.Вместо това бих предпочел да стане така:
След това кръста побеля и нещо странно се случи с тях...
Това е защото бях забравил за гласа и написах половината част без да го включа.По - късно в частта ми ще има пак властен глас,споко.
___________________________________ a.k.a. Lord of Dragons
|
|
|
|
|
drjekil
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 10 Ное 2004 21:30
Така,Леон е най-главният герой,името подхожда за персонажа поне по моите виждания.Клер е принцесата(името идва от френски и значи чист,ясен и смятам,че ще й подхожда),чиито баща е убит поне с този сюжет започна high_till_i_die и аз продължих неговото.Двете продължения са много добри и имам предложение в по нататъчен стадии да се разделим да две груп-едната да пише за добрите,а другата за лошите,така ще се обогати историята,ще има нови нижки и повече интриги.
|
|
|
|
|
ivanatora
|
|
|
|
|
|
|
|
HELLwINd
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 10 Ное 2004 22:14
Идеата да се разделим е много добра. Ако искате да гласуваме? Аз също бих предложил всеки да вкара по един второстепенен герой с който да си деиства само той, всеки който иска(за да не сме толкова зависими един от друг).
Гласувайте...
___________________________________ http://www.dynsolgb.com http://www.metalnivrati.bg
|
|
|
|
|
Dragon Lord
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 10 Ное 2004 22:17
Наистина много добра идея.Аз междувременно постнах частта си.
___________________________________ a.k.a. Lord of Dragons
|
|
|
|
|
Phantom
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 10 Ное 2004 23:38
Драгън Лорд малко ме разочарова-хубаво беше. но защо така противоречиш на моя разказ.
1) Казах че стаята е покрита с прах-много прах-как свещеника ще го е правил много пъти-това както и да е може да е било просто сравнение.
2)Навън е есен-аз съм го казал в края на втория абазац мисля.
3) според мен не е редно да искаш да се промени предната част. Идеята е да се продължава историята. Аз съм го направил-кръста стана ярко бял(нещо такова), гласът, есента. Ти трябваше да продължиш идеята, а не да направиш съвсем друг разказ.
Това е моето мнение. Иначе пак повтарям-ако моя разказ беше подходяща предисторя на твоя всичко щеше да е 6 точки
___________________________________ "Когато критиците говорят, дори и авторът мълчи."
by Phantom
|
|
|
|
|
drjekil
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 11 Ное 2004 13:42
HELLwINd написа: Идеата да се разделим е много добра. Ако искате да гласуваме? Аз също бих предложил всеки да вкара по един второстепенен герой с който да си деиства само той, всеки който иска(за да не сме толкова зависими един от друг). Гласувайте...
Тва с героя е яка идея,ама ми се струва,че може да се пообъркат нещата и да стане тварде разкъсано
|
|
|
|
|
Phantom
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 11 Ное 2004 19:55
Aз съм против разделянето и следването на отделни истории. Всичко ще стане една каша, както за писателите, така и за читателите. Така си е добре
by Phantom
|
|
|
|
|
drjekil
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 11 Ное 2004 21:32
Просто ми се стува,че това ,което правим вече се е изтъркало,нека има нещо ново и по-интерсно
|
|
|
|
|
Phantom
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 11 Ное 2004 22:26
Е защо да се е изтъркало. Кажи ми колко реалновремеви стратегии има? Нима вече са обхванали всичко, нима са съвършенни, нима няма да има още? Ние правим това, което ни е приятно(нали?). Това че има още няколко теми не бива да ни спира. Ако се пробваме както каза, ще се омеша всичко.
by Phantom
|
|
|
|
|
drjekil
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 11 Ное 2004 23:01
Така е,аз не казвам да се отказваме.Просто смятам,че така се разглежда само една страна от историята,иначе нямам нищо против да се продължи в същия дух
|
|
|
|
|
HELLwINd
|
|
|
|
|
|
|
|
Phantom
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 11 Ное 2004 23:12
Добре ама след като иванатора няма да пише нека следващия да си пуска частта. И ако може преди това Драгън Лорд да си коригира своята със моите забележки. Още повече, че и др. Джекил казва че е есен
by Phantom
|
|
|
|
|
Phantom
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 11 Ное 2004 23:23
HELLwINd написа: Ако не да имаме сбствен герой, поне е добре да се разделимев двете страни, добра и лоша. И на мен ми хрумна, че трябва да има два "лагера". Само че според мен е редно ХайТилл&Дай да уточни подробностите-все пак той е нещо като водещия(като изключим това, че съвсем е занимарил темата )
by Phantom
|
|
|
|
|
HELLwINd
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 12 Ное 2004 00:12
Ми трябва Хай да се стегне, пък и не само Иванатора може да пропусне частта си, така че трябва да пише .
А и да се произнесе за разделянето. Обаче има нещо много притиснително, още от първата врътка някой хора пропускат да пишат. За това съм на мнение да викам още хора в колектива.
Правя го на своя глава, заощото е полезно и зщото го няма Хай, а той трябва да го направи.
Та който иска да пише за рицари, селяни принцеси замъци и ...грифони да заповяда.
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|