проект за настолно рпг

Вашите разкази и истории
Публикувай отговор

Кой да ни е шеф?

AshamanBG
9
32%
Diabolic_soul
6
21%
друг
13
46%

Общо гласове: 28

Аватар
AcTivE
The King of Kings
Обратна връзка:

Мнение от AcTivE »

Предлагам ви първо да се напише сюжета и тогава да мислим за останалото... :?
az se nadqvam planeta turneto da e ludnica taq godina!
Аватар
Johny

Мнение от Johny »

Тои сюжета не е толкова труден,а и греенй вече го е измислил.
Аватар
denislin

Мнение от denislin »

АЗ оставам със сигурност. Ама за Мирката не става ли в неделя ПЛС! В събота немога.
аз съм тъп. Ама много. сериозно много. не е хронично, но е силно заразно. имам пристъп.... Че аз постоянно имам....
Аватар
Johny

Мнение от Johny »

denislin написа:АЗ оставам със сигурност. Ама за Мирката не става ли в неделя ПЛС! В събота немога.

Аз искам и сабота и неделя-така ще е най-добре.
Аватар
denislin

Мнение от denislin »

KOolко часа и в кой канал ?
аз съм тъп. Ама много. сериозно много. не е хронично, но е силно заразно. имам пристъп.... Че аз постоянно имам....
Аватар
Johny

Мнение от Johny »

Събота и неделя от 13 и 15 часа(сабота-13,неделя-15) в канал P&P_IGRA
Аватар
denislin

Мнение от denislin »

Johny написа:Събота и неделя от 13 и 15 часа(сабота-13,неделя-15) в канал P&P_IGRA

не намерих никой. Кжо става ? а? птрябва да кажете за кво е ствало дума. имах проблем с нет-а.
Diabolic_Soul

Мнение от Diabolic_Soul »

denislin написа:
Johny написа:Събота и неделя от 13 и 15 часа(сабота-13,неделя-15) в канал P&P_IGRA

не намерих никой. Кжо става ? а? птрябва да кажете за кво е ствало дума. имах проблем с нет-а.

Аз също не намерих никои!!!
Какво става!!! :?:
Аватар
Johny

Мнение от Johny »

Diabolic_Soul написа:
denislin написа:

Аз също не намерих никои!!!
Какво става!!! :?:

Аз в сабота нямах ток,а чак сега ми се оправи нет-а,нямах никаква вразка днес.
Аватар
greeny

Мнение от greeny »

За хората участващи в този проект за настолна ролева игра и всички следящи тази тема! The Legend of Seerdoom (негова част е пейстната като сюжет) е напълно различен проект! Всеки който иска да прочете пълната оригинална версия в темата й!
Еволюцията е конспирация!
Аватар
denislin

Мнение от denislin »

Джони, някой друг освен нас въобще сериозен ли е ???
Предлагам ВСИЧКИ, които ще участват сериозно да напишат ник-а си, какво разбират (графика, класове, системи...). Подобно на :
1. denislin
2. самоук специалист по всичко, по конкретно : класове
3. 14 години от София
Diabolic_Soul

denislin написа:Джони, някой друг освен нас въобще сериозен ли е ???
Предлагам ВСИЧКИ, които ще участват сериозно да напишат ник-а си, какво разбират (графика, класове, системи...). Подобно на :
1. denislin
2. самоук специалист по всичко, по конкретно : класове

Подкрепям това но отново остава въпрос кой ще ни води!!! И нека всеки да напише на колко години е от каде и занимавал ли се е с нещо подобно!!!
1.Diabolic_Soul
2. разбирам от сюжети и спициалис по сякакви видове "ЕЛФИ"!!!
3. На 18г от Плевен имам литературни познания и 4-ри награди за литературно творчество от национални конкурси!
Аватар
Johny

Мнение от Johny »

1-Johny
2-Оръжия,магии,ниг-ове
3-12 години,враца,нямам награди и както казах на няколко места-писал сам вече няколко такива игри,но не особено добри,ако ме разбирата
Аз смятам,че Diabolic_Soul или AcTivE трябва да командва,ма парво да видим какво ще каже AcTivE.
Аватар
denislin

Мнение от denislin »

Аре, хора пишете, за Бога (ако не сте се отказали)! Аз също мисля че Diabolic_Soul or AcTivE трябва да водят!
Май идеята умира...
Аватар
AcTivE
The King of Kings
Обратна връзка:

Мнение от AcTivE »

Аз обаче само ще редактирам и ще влагам идеи. Нека някой който има опит в настолните ролеви игри да води. Моля ви, не ме забърквайте там, където просто нямам познания. Не се отказвам, но просто това не е мой проект. Просто ще помагам, ОК? :roll:
az se nadqvam planeta turneto da e ludnica taq godina!
Аватар
Johny

Мнение от Johny »

AcTivE написа:Аз обаче само ще редактирам и ще влагам идеи. Нека някой който има опит в настолните ролеви игри да води. Моля ви, не ме забърквайте там, където просто нямам познания. Не се отказвам, но просто това не е мой проект. Просто ще помагам, ОК? :roll:

E,поне не си като заления,например:)
Аватар
greeny

Мнение от greeny »

Ей, Какво за "зеления"?!?!!??!?! :x
Еволюцията е конспирация!
Аватар
Johny

Мнение от Johny »

greeny написа:Ей, Какво за "зеления"?!?!!??!?! :x

много съжалявам,че съм те обидил.Нещо сам се бил надрусал :twisted:
Diabolic_Soul

За зеления знаем, че се отказва лесно защото той ни предопреди затова не мажем да го виним , нали?
Но въпреки това ни трабват минимом 5-ма човека (може и 4-ма но ще работим повече).Затова ВСЕКИ които ще очаства в този проек да го потварди с пост и да определим има ли бъдеще за идеята.
Аватар
Johny

Мнение от Johny »

Diabolic_Soul написа:За зеления знаем, че се отказва лесно защото той ни предопреди затова не мажем да го виним , нали?
Но въпреки това ни трабват минимом 5-ма човека (може и 4-ма но ще работим повече).Затова ВСЕКИ които ще очаства в този проек да го потварди с пост и да определим има ли бъдеще за идеята.

За сега сме поне 4-Diabolic_Soul,аз,AcTivE и denislin.
Публикувай отговор