Автор |
Съобщение |
Johny
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 05 Ное 2004 09:37
Johny написа: Ето списак с очастващите за сега: 1-Johny 2-denislin 3-Diabolic_Soul 4-IDontForgive 5-Hellwind 6-Lord Of Darkness За greeny не сам сигорен дали ще ъчаства и за това не сам го писал,но вече е измислил свят и сигорно с това ще учавства(така каза той самия).
7-greeny
8-He@d_HuNteR
9-ActivE
Greeny се отказва
|
|
|
|
|
greeny
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 05 Ное 2004 12:41
Съгласни ли сте с виждането ми, че първо трябва да измислим бойна система? В началото започваме с най-общото местене, поражение, как се изчисляват и т.н. За тестването ще използваме общи класове: Боец, Магьосник и нещо средно... Измисляме ядрото(системата) около нея малко по малко започваме да градим самата игра... Важно: Трябва да се поучим от Ендивал! Започваме със скромно количество умения и магии. Аз като четох Ендивал се отказах да я играя само като видях колко умения и простотии има! Трябва 2-3 часа да си правиш герой и само се чудиш кое какво защо!
ПП: Така мисля аз!
___________________________________ Еволюцията е конспирация!
|
|
|
|
|
greeny
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 05 Ное 2004 12:45
Още нещо. Осега предупреждавам... много бързо се отегчавам. Така да го наречем голям несериозник съм! Надявам се да не стане така и с това начинание. По-добре да ви кажа отсега, по-гадно е ако ей така ви го сервирам изневиделица!
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 05 Ное 2004 14:26
Значи имам няколко въпроса..
Първо, неможах да разбера на какъв принцип ще се играе тази игра? В смисъл онлайн или не? Художник за какво е необходим, не че немога да си предложа услугите в тази област, напротив много бих искал да творя по темата, но просто ми е любопитно. Ако не е проблем моля да ми обясните малко по подробно.
___________________________________ Съществуваме за да трупаме познание. Трупаме познание за да усмислим съществуването си. Нека усмислим съществуването си, за да бъдем чисти пред съвеста си...
|
|
|
|
|
greeny
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 05 Ное 2004 14:32
Еми то май никой не знае... ама аз си мисля за хартиена ролева игра... Тук обаче възниква проблема, че аз - за другите не знам - не съм от София...
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 05 Ное 2004 14:35
ее на хартиените игри им мина жремето вече. Аз си мисля за онлайн игра, ж която може да има картинки, карти, картинки на предмети и тем подобни неща... ама незнам..
___________________________________ Съществуваме за да трупаме познание. Трупаме познание за да усмислим съществуването си. Нека усмислим съществуването си, за да бъдем чисти пред съвеста си...
|
|
|
|
|
greeny
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 05 Ное 2004 14:44
Може да е сайт некаф!
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 05 Ное 2004 14:49
Именно, обаче кой може да маправи подобен сайт е бъпроса.
|
|
|
|
|
greeny
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 05 Ное 2004 14:53
Ами аз! Имам и авери!
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 05 Ное 2004 15:02
Еми супер!! Значи проблема е решен. От мене рисунките тогаз . Само ми кажи тва за неделя в мирц дали ще е сигурно за да вляза и да са резбереме
|
|
|
|
|
Head_HunteR
|
|
В момента играе: Fallout: New Vegas
|
|
Заглавие: Публикувано на: 05 Ное 2004 15:25
Абсолютно никакъв смисъл няма да правим такова нещо онлайн. Кой ще предпочете докато седи пред компютъра някаква програмка да му хвърля зарове и да не се вижда с хората които играе. Всеки би препочел да пусне Диаблото и да играе в реално време и да вижда какво става, а не да трябва да си го представя. Друг въпрос е как ще се води приключението. Нали някой трябва да разказва какво става. Те ще му се счупят пръстите от писане. Ако ще се прави нещо онлайн, то това трябва да е игра с графика.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 05 Ное 2004 15:42
Не е точно така. Не е нужно да хвърляш зарове, има програма която ти изчислява всичко. Писането майната му, ще се въведе текста един път и после програма ще изкрава събитията (като време или нпс-та) рандом. И за финал мога да кажа че играта няма да бъде ограничена като Диабло, а може да бъде необятна...
|
|
|
|
|
greeny
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 05 Ное 2004 16:24
Между другото, He@d_HuNteR е прав! В настолните ролеви игри е важно да виждаш човека с който играеш... Едно е да четеш друго е да слушаш истинската интонация на гласа! А сайта може да е за удобство на играещите, да намират по-лесно материалите!
|
|
|
|
|
greeny
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 05 Ное 2004 16:38
Сега почнах да мисля! И така всяка една ролева игра... някоя успешна и добра ролева игра, трябва да се изгради около идея... Някаква нова нелансирана идея, която да се поднесе на потребителите и да ги грабне. Така, че някой който реши да играе една игра да бъде пленен от нея, заради нейното иноваторство. Ако такова няма потребителя казва: "Аз защо се занимавам с глупости като си го има стария и добър, тестван, доказан и хубав Dungeons&Dragons" примерно... Няма смисъл от нашето начинание. Аз абдикирам от поста си, на "шеф" ако така мога да го нарека. Просто интригата я няма. Аз предпочитам да пиша, да творя и да направя Сиирдуум красив и реален... После да разкажа какво се е случило там и т.н. Така, че пичове благодаря ви, че ми оказахте честта да ми разрешите да помечетаем заедно... Best wishes!
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 05 Ное 2004 16:41
Ммм да Пен анд пейпара си е не сравним вече е на 32 години и хората го играя.Нека него бъркаме с он-лайн това е страхотно но нашия проект не е такъв.
|
|
|
|
|
Johny
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 05 Ное 2004 17:08
Е то greeny се отказа!Сега какво ще правим?Предлагам ако на другите им е удобно да се сабере още утре (събота) в 13:00 часа в канала P&P_game
|
|
|
|
|
HELLwINd
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 05 Ное 2004 17:13
Ми аз мисля да се откажа. В тоя форум една игра не може да тръгне а ние ще се конкурираме с Елеctronic arts, няма да стане. В началото мислех, че става въпрос само за писане и постване на просължения, после се появи обърканата и плашешта ме система с точки за всичко, след това и графичен дизайн и т.н.
Няма да стане нищо.
Аре приятен ден, приятен живот и сбогом .
Съжалявам но това е реалноста. Ако искате може да промениме идеата, да го напрваим само с писане, Хед Хънтър сигурно ще ме подкрепи. Така ще е интересно и забавно за нас, няма да е твърде сложно за останалите, щото повярвайте ми никой страничен човек няма да седне да чете тия правила, вместо да си пусне Дябло. Просто каквото напраиме ще си е за нас, искате ли да си направиме нещо такова???
___________________________________ http://www.dynsolgb.com http://www.metalnivrati.bg
|
|
|
|
|
Johny
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 05 Ное 2004 17:16
|
|
|
|
|
greeny
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 05 Ное 2004 17:21
Ами ако автора, имаше някаква идея... а не мечта или безплодна хрумка. Можеше и да стане!
|
|
|
|
|
Johny
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 05 Ное 2004 17:21
Хей,кой смята да учавства и то не за 1-2 дена?
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|