Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта

Кой да ни е шеф?

AshamanBG    32%  32%  [ 9 ]
 Diabolic_soul    21%  21%  [ 6 ]
 друг    46%  46%  [ 13 ]
Общо гласове : 28
Автор Съобщение

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 05 Ное 2004 09:37

Johny написа:
Ето списак с очастващите за сега:
1-Johny
2-denislin
3-Diabolic_Soul
4-IDontForgive
5-Hellwind
6-Lord Of Darkness
За greeny не сам сигорен дали ще ъчаства и за това не сам го писал,но вече е измислил свят и сигорно с това ще учавства(така каза той самия).

7-greeny
8-He@d_HuNteR
9-ActivE
Greeny се отказва

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 05 Ное 2004 12:41

Съгласни ли сте с виждането ми, че първо трябва да измислим бойна система? В началото започваме с най-общото местене, поражение, как се изчисляват и т.н. За тестването ще използваме общи класове: Боец, Магьосник и нещо средно... Измисляме ядрото(системата) около нея малко по малко започваме да градим самата игра... Важно: Трябва да се поучим от Ендивал! Започваме със скромно количество умения и магии. Аз като четох Ендивал се отказах да я играя само като видях колко умения и простотии има! Трябва 2-3 часа да си правиш герой и само се чудиш кое какво защо!

ПП: Така мисля аз!

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 05 Ное 2004 12:45

Още нещо. Осега предупреждавам... много бързо се отегчавам. Така да го наречем голям несериозник съм! Надявам се да не стане така и с това начинание. По-добре да ви кажа отсега, по-гадно е ако ей така ви го сервирам изневиделица!

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 05 Ное 2004 14:26

Значи имам няколко въпроса..

Първо, неможах да разбера на какъв принцип ще се играе тази игра? В смисъл онлайн или не? Художник за какво е необходим, не че немога да си предложа услугите в тази област, напротив много бих искал да творя по темата, но просто ми е любопитно. Ако не е проблем моля да ми обясните малко по подробно.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 05 Ное 2004 14:32

Еми то май никой не знае... ама аз си мисля за хартиена ролева игра... Тук обаче възниква проблема, че аз - за другите не знам - не съм от София...

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 05 Ное 2004 14:35

ее на хартиените игри им мина жремето вече. Аз си мисля за онлайн игра, ж която може да има картинки, карти, картинки на предмети и тем подобни неща... ама незнам..

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 05 Ное 2004 14:44

Може да е сайт некаф!

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 05 Ное 2004 14:49

Именно, обаче кой може да маправи подобен сайт е бъпроса.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 05 Ное 2004 14:53

Ами аз! :D Имам и авери!

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 05 Ное 2004 15:02

Еми супер!! :) Значи проблема е решен. От мене рисунките тогаз :). Само ми кажи тва за неделя в мирц дали ще е сигурно за да вляза и да са резбереме

Профил

Аватар
В момента играе: Fallout: New Vegas
Заглавие:
Публикувано на: 05 Ное 2004 15:25

Абсолютно никакъв смисъл няма да правим такова нещо онлайн. Кой ще предпочете докато седи пред компютъра някаква програмка да му хвърля зарове и да не се вижда с хората които играе. Всеки би препочел да пусне Диаблото и да играе в реално време и да вижда какво става, а не да трябва да си го представя. Друг въпрос е как ще се води приключението. Нали някой трябва да разказва какво става. Те ще му се счупят пръстите от писане. Ако ще се прави нещо онлайн, то това трябва да е игра с графика.

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 05 Ное 2004 15:42

Не е точно така. Не е нужно да хвърляш зарове, има програма която ти изчислява всичко. Писането майната му, ще се въведе текста един път и после програма ще изкрава събитията (като време или нпс-та) рандом. И за финал мога да кажа че играта няма да бъде ограничена като Диабло, а може да бъде необятна...

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 05 Ное 2004 16:24

Между другото, He@d_HuNteR е прав! В настолните ролеви игри е важно да виждаш човека с който играеш... Едно е да четеш друго е да слушаш истинската интонация на гласа! А сайта може да е за удобство на играещите, да намират по-лесно материалите!

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 05 Ное 2004 16:38

Сега почнах да мисля! И така всяка една ролева игра... някоя успешна и добра ролева игра, трябва да се изгради около идея... Някаква нова нелансирана идея, която да се поднесе на потребителите и да ги грабне. Така, че някой който реши да играе една игра да бъде пленен от нея, заради нейното иноваторство. Ако такова няма потребителя казва: "Аз защо се занимавам с глупости като си го има стария и добър, тестван, доказан и хубав Dungeons&Dragons" примерно... Няма смисъл от нашето начинание. Аз абдикирам от поста си, на "шеф" ако така мога да го нарека. Просто интригата я няма. Аз предпочитам да пиша, да творя и да направя Сиирдуум красив и реален... После да разкажа какво се е случило там и т.н. Така, че пичове благодаря ви, че ми оказахте честта да ми разрешите да помечетаем заедно... Best wishes! :D :D

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 05 Ное 2004 16:41

Ммм да Пен анд пейпара си е не сравним вече е на 32 години и хората го играя.Нека него бъркаме с он-лайн това е страхотно но нашия проект не е такъв.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 05 Ное 2004 17:08

Е то greeny се отказа!Сега какво ще правим?Предлагам ако на другите им е удобно да се сабере още утре (събота) в 13:00 часа в канала P&P_game

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 05 Ное 2004 17:13

Ми аз мисля да се откажа. В тоя форум една игра не може да тръгне а ние ще се конкурираме с Елеctronic arts, няма да стане. В началото мислех, че става въпрос само за писане и постване на просължения, после се появи обърканата и плашешта ме система с точки за всичко, след това и графичен дизайн и т.н.
Няма да стане нищо.
Аре приятен ден, приятен живот и сбогом :).
Съжалявам но това е реалноста. Ако искате може да промениме идеата, да го напрваим само с писане, Хед Хънтър сигурно ще ме подкрепи. Така ще е интересно и забавно за нас, няма да е твърде сложно за останалите, щото повярвайте ми никой страничен човек няма да седне да чете тия правила, вместо да си пусне Дябло. Просто каквото напраиме ще си е за нас, искате ли да си направиме нещо такова???

Профил WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 05 Ное 2004 17:16

Ееееееееееее :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( Всички се откзаха!Като гледам тая тема барзо пропада!

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 05 Ное 2004 17:21

Ами ако автора, имаше някаква идея... а не мечта или безплодна хрумка. Можеше и да стане! :D

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 05 Ное 2004 17:21

Хей,кой смята да учавства и то не за 1-2 дена?

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com