Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
В момента играе: Medieval 2: Total War
Заглавие:
Публикувано на: 02 Ное 2004 00:21

Sentry написа:
АХхахахахахахахаххаха
Екс, тази уникална тема трябва да вземем да я изровим и да я съживим, този път може и да стане, имаме повече опит :D

Я, и EviL постнал... да прочетем.
така
EviL, смешно е да видиш как учител коментира това нещо, малко повече въображение и ето ти хумор. Ако имаше детайлно описание щеше да е по-добре, но за всичко друго съм съгласен. Прекалено много цинизми не правят смешното. И виж, в моите очи ти наистина си в поне едно отношение ВЕЛИК. Гледай "Обратно на Земята", Хубава комедия е, надявам се да ти хареса. :wink: :D

Ами а де, ами а де!! Само да мобилизираме някой... да наберем "екипаж" хехе ;) :D
Направи го ти обаче, че моя трафик се държи на 0.700 МВ и май ще ви казвам "чао чао" скоро поради технически причини ;)
Иначе наистина може би ще е добре да изкараме РПГ-то и... да попроменим може би правилата, че това събиране в определен час куца... ;) :D

The jingle is complete

Fading gently,
Jingling through

Nothing else can jingle

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 02 Ное 2004 00:29

Мдам Екс има истина . Вече и с един флудар немога да се справя но не флудара е проблема а позакрепилият се лам на който някога съм плеснал един сериозне словесен шамар . А името ми вече е нарицателно ( пардон никът ) на безпочвената агресия - и ако не са малкото френдове който още посещават форума хептен да съм изчезнал . А и аз сам разбирам че от предишното ми аз е останало малко ( но все пак ми е тежко ( Затворихме "Един ден в Ада 2 " )) .

За едно не си прав - почти всички теми са малоумни , а малкото дето стават вече съм ги обсъждал многократно - доскучава ми и става още по зле . Но какво да ти кажа ще деградирам до един момент после предполагам с мен ще стане същото като и с други юзари !

А не знам колко си навътре във форуам ( след завръщането ) но и Рекса нещо си придоби като моята слава - това на каква мисъл те навежда ? Нещо за изпроставането на форума или за тоталната дебилщина на юзарите ..... Но стига толкова време е за сън че утре бачкане иде ( а може работата да е виновна за деградацията ми кой знае ! ) .

There`s no such priest that can pray me to heaven.
Там където взорът не стига фантазията танцува.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 02 Ное 2004 00:29

Чао, Екс.

EviL, каквото казвам го мисля. Ако изръсят нещо от рода на "гъзоблизец", просто спокойно ще кажа защо точно мисля така. Подмазвачи могат да бъдат новаците, но едва ли някой със "стаж" във форума. Всъщност тайничко(е, вече не толкова тайничко) се надявам някой да опита.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 02 Ное 2004 00:34

Existence написа:
Оооо я стига всичките!! Говорите ми глупости... Хел Уинд, теб няма да коментирам, не искам да се караме ;) :P
Не че... не че не си прав, де ;)
А ти Зло... и с теб не искам да се караме, не че не съм пробвал...
ами искам да си поговорим малко за теб... преди вярно се нервеше на такива изцепки, имаше едно изградено наистина добро самочувствие... ооо и горко му на този, който реши да те оплюе!! В спор - размазващ конкуренцията! А виж се сега!! - средностатичстическия флуудър от форума ще те озори!
Защо така се получи? Наистина деградираш, при това сериозно... замисли се... казвам го само и единствено от добро и с добро чувство...
Стегни се малко!
И още нещо - напоследък съм видял, че даваш мнението си само в такива "тъпи" теми... това не са единствените във този форум (слава богу) но аз те виждам най-активен точно в тях... и ето малко реклама - така и не каза нищо за другия ми разказ ;) :D

Вервам няма да се скараме скоро време.
А иначе има доста верни неща в поста ти. Жалко за което, а и още по жалко, няма свестни теми в който да се пише, кажи една такава. Е можеби все някоя има, но и с кой да си говориш в нея. Кажи един свестен форумяк активен напоследък. Говори ми говори...

Профил WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 02 Ное 2004 00:37

Хмм... Зло, може да се каже, че не съм навътре с форума, признавам си... така де, общия я вляза в него на 5 дни, я не... но все още не съм забелязал Рекс да придобива такава "слава"... не знам, ще трябва да се поразчета явно повечко...
Оле замисляш ли се всъщност, че новите юзърчета ги възпитават от малки (10-50 поста), че Злото ще ги изяде ако не са примерни? :lol: Ама това е просто смешно... но е истина, абе някви си от преди 1 месец записали се, с 1500 пост-а, да говорят за тебе и да сравняват с тебе и да те ползват като метафора... ебати това е просто смехотворно!

The jingle is complete

Fading gently,
Jingling through

Nothing else can jingle

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 02 Ное 2004 00:39

"Ама това е просто смешно... но е истина, абе някви си от преди 1 месец записали се, с 1500 пост-а, да говорят за тебе и да сравняват с тебе и да те ползват като метафора... ебати това е просто смехотворно!"

Но е факт !

There`s no such priest that can pray me to heaven.
Там където взорът не стига фантазията танцува.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 02 Ное 2004 00:41

HELLwINd написа:
А иначе има доста верни неща в поста ти. Жалко за което, а и още по жалко, няма свестни теми в който да се пише, кажи една такава. Е можеби все някоя има, но и с кой да си говориш в нея. Кажи един свестен форумяк активен напоследък. Говори ми говори...

Ами добре де, може би не проверих има ли всъщност свестни теми наскоро или не... ама айде сега, раждат се от време на време...
А иначе си прав... при това доста... жалко за което, щеше ми се да не е така... и мога да ти кажа, че не беше, по времето когато АЗ бях активен - там март - април - юни... бяха свестни хора, темите бяха хубави, аууу ами какви дискусии ставаха... наистина беше прекрасно...

The jingle is complete

Fading gently,
Jingling through

Nothing else can jingle

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 02 Ное 2004 00:44

Тръпнем в очакване на ПРОИЗВЕДЕНИЕ на Evil :) Поне моя милост :) Надявам се някой да не го определи като просташко и дебилско :)

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 02 Ное 2004 00:45

EviL написа:
"Ама това е просто смешно... но е истина, абе някви си от преди 1 месец записали се, с 1500 пост-а, да говорят за тебе и да сравняват с тебе и да те ползват като метафора... ебати това е просто смехотворно!"

Но е факт !

Преди ти харесваше... преди се забавляваше от този факт и малко те изкарваха от нерви - дори аз не успях, по дяволите ;) :D
Но пък предполагам сега всеки втори юзър е чувал легенди за тебе... от поредната тема, споменаваща те без да си писал нищо в нея... още малко ще направят автоматик при всяка нова тема да излиза един пост от тебе "Злото те гледа!" ха!

The jingle is complete

Fading gently,
Jingling through

Nothing else can jingle

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 02 Ное 2004 00:54

Existence написа:
HELLwINd написа:

Ами добре де, може би не проверих има ли всъщност свестни теми наскоро или не... ама айде сега, раждат се от време на време...
А иначе си прав... при това доста... жалко за което, щеше ми се да не е така... и мога да ти кажа, че не беше, по времето когато АЗ бях активен - там март - април - юни... бяха свестни хора, темите бяха хубави, аууу ами какви дискусии ставаха... наистина беше прекрасно...

Да знам и аз заварих малко от тия времена(може би не толкова велики, но все пак велики). Дали ще сме способни да продължим това, без да обръщаме внимание на флуда или пък ревейки с брутални крясъци към малките паразити. Не знам как но трябва да е предприеме нещо, някъква последна битка трябва да има. :)
Събирайте се от всякъде и нека съставим кръстоносния поход занм, ще бъде трудно, но за това пращйте таойни лс-та и да изградиме стратегия. Ние сме тия който трябва да победят, да се борят иу да победат...

Профил WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 02 Ное 2004 00:59

HELLwINd написа:
Да знам и аз заварих малко от тия времена(може би не толкова велики, но все пак велики). Дали ще сме способни да продължим това, без да обръщаме внимание на флуда или пък ревейки с брутални крясъци към малките паразити. Не знам как но трябва да е предприеме нещо, някъква последна битка трябва да има. :)
Събирайте се от всякъде и нека съставим кръстоносния поход занм, ще бъде трудно, но за това пращйте таойни лс-та и да изградиме стратегия. Ние сме тия който трябва да победят, да се борят иу да победат...

Звучиш като шпионин на флуудърите!! ахахаха :D :D Трябва да те подложим на детектор на фуудъра... И ако минеш.... ще те приемем в най-голямата организация, съществувала някога! По-голяма от ФБР, по-велика от КГБ, по-елитна от ЦРУ, по-тайна от Талибаните!! АСФП (Агенция за Сваляне на Флуудърското Правителство)!!! :P :P :lol: :lol: :lol: :lol:

The jingle is complete

Fading gently,
Jingling through

Nothing else can jingle

Профил

Аватар
В момента играе: GTA IV, Heroes 6
Заглавие:
Публикувано на: 02 Ное 2004 01:03

Дойде времето и аз да се намеся в тази тема... (интересното е, че в момента пиша със затвреи очи, щото ме заболя лявото... Интересно какво ще съм написал...) (баси, само две сгрешени букви... добър съм :D )
Та Екс, "произведението" е абсолютен бичи тор, излязъл от недрата на нечие плитко и блатясало съзнание... Екс, радвам се, че немам такива съученички, щото иначе щяха да засипят разсъдъка ми с два тона тиня... за Пенчев... :lol:
Иначе погледнато от комичната му страна, не е зле, ама наистина не мисля, че тука му е мястото - нито в тази тема (самостоятелна, още булшити), нито в този раздел на форума. Абе някой път може и аз да драсна някои подобни глупости дето са ги писали приятели, ама надали ще е в "творчество"...
Колкото до останалите теми, които засегнахте тука... Да Екс, наистина и аз почвам да си извоювам славата на "Злия с друго име"... Ако се поразровиш още малко, ще видиш. По-скоро в общия де. Интересно обаче че и мен ме засегнахте, без да съм се обадил въобще... :D Така че Зъл, не се чувствай чак толкова специален. А иначе сте прави, напоследък форума е в много лошо състояние. То заради това и аз и Злия "псуваме" де що има флудъри и ламери, ама просто те са прекалено много и сдаваме багажа от време на време. А и типично за хората с малко повечко акъл в главата, не седим тук по 24 часа на ден, както правят "опонентите ни"...
Да се спори със Злия наистина е удоволствие да ви кажа честно. Май съм го правил рядко и като цяло резултата е около равен (с лек превес моя полза... :twisted: :wink: :lol: :D 8) ) Екс, и ти можеш да се похвалиш, че ти е натривал нослето, така че не се оплаквай. А това за митовете за него - верно си е, по вечерни огньове и седенки, от уста на уста и тихо, за да не чуе Този-който-не-трябва-да-чува, се носи мълвата за един мистериозен и легендарен воин - Злото, който върви и раздава нещастие на простите и несгрешили хорица. Даже отскоро се наблюдава и да има спътник със себе си - голям метален робот, които някои хора си мислят, че е динозавър... Хехе, радвам се, че май и аз започвам да навлизам в митологията на форума, било то и като антигерой.
Екс, ти имаше късмета да си активен точно в хубавия период на форума. Надявам се, че завръщането ти ще донесе и по-добро и за форума. Дано, ще е хубаво! И да ви кажа, причината за този упадък всъщност си е точно в нас - просто и ние станахме доста по неактивни, а в такъв случай как искаш да се срещат смислени теми (няма кой да ги пуска) и да има по-малко глупави теми (вече няма кой да се появява и веднага да я затапва)... Мисля си, че ако искаме, можем да си направим по някоя и друга хубава тема. Тази за РПГ-то например... Принципно се бях навил да го започнем наново, но си имах някои проблеми наскоро. Не че още ги нямам де, ама от днес трябва да ставам нов човек, така че...

Профил ICQ Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 02 Ное 2004 01:04

Екс:
Аз съм роден за да се боря с глобалния флудеризъм. Нима наистина подлагаш под съмнение моята доблес и чест. Аз нанесъл толкова беди и яд на организацията ФЛУД(Фундаментален и ЛУД).
Не не, трябва да почне тази битка( запиши си днешната дата, датата на раждането на ревулиуцията, днес ще е национаен празник на псмания форума). Ма аре давай на лс вече.

Профил WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 02 Ное 2004 01:09

Моля те Рекс... не ме карай да ти отговарям на пост-а, че ще има после стърготини от "големия метален робот" из целия творчески форум....
Хелл - ами ако мислиш, че двама можем да направим каквото и да било... :P :D
Трябва да избираме партньорите си внимателно!!
Предлагани на съвет, разнищвани пред него... досиета във интернет... :wink: :P :lol:

The jingle is complete

Fading gently,
Jingling through

Nothing else can jingle

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 02 Ное 2004 01:10

Абе да ви кажа, в момента як флууд удряте/ме в тази тема, но ще го приемем като курс по дегизировка и шпионаж от непосредствена близост под друга самоличност... :lol:
Война срещу флууда може да има, ама трябва "воините на светлината" да се съберат и да им се занимава с това. А лично на мен май например не ми се занимава с разни "зайци" и "фрий сървъри"...

Профил ICQ Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 02 Ное 2004 01:18

Existence написа:
Моля те Рекс... не ме карай да ти отговарям на пост-а, че ще има после стърготини от "големия метален робот" из целия творчески форум....
Хелл - ами ако мислиш, че двама можем да направим каквото и да било... :P :D
Трябва да избираме партньорите си внимателно!!
Предлагани на съвет, разнищвани пред него... досиета във интернет... :wink: :P :lol:

Ми щом ти не искаш то аз ще мина на лс.
Не че в тая тема се държа много умно, но който ме знае прави малка разлика от мене и типичния тероряга, а темата утре ще бъде зверски нападната от тълпи, пъплища от флудерЧЕТА/и.
А що се оданся дали ние двамата ще се справим,та ние дори не сме лидери. Някви редници сме ний. Но с водачи като Рекс и ЕвиЛ може и да се докаже, че качевството може да противостой на колиеството. Аз найстина ще бъда по-различен от днеска. Ако трябва ще загубя всичко, но ще го загубя в името на свята кауза. Надявам се да има още "лизнати" и да вдигнеме глава колкото се може по скоро. Да вдигнеме глави сега.

Профил WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 02 Ное 2004 01:22

Хахаха да си сложим надписчета "АСФП agent" ли? :lol:
А и между другото - аз ставам за добър водач... макар, че ще загубим, поне ще се бием смело :D
Обаче си прав за едно нещо - тази тема утре ще бъде опустошена... затова искам да й пожелая сбогом отсега... и приятно прекарване с милионите пост-ове на гадни малки флуудърчета... ;) :D
Айде лека темичко... лека и на вас, I'm takin' the Dreamland Express... Choo Choo.... :wink:

The jingle is complete

Fading gently,
Jingling through

Nothing else can jingle

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 02 Ное 2004 01:31

Хах!А сега кой пълни форума с дебилщини? :twisted: Флуудърството и смъкването на измислени правителства и организации голямо творчество ли е? :twisted:

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 02 Ное 2004 01:49

Moonflower написа:
Хах!А сега кой пълни форума с дебилщини? :twisted: Флуудърството и смъкването на измислени правителства и организации голямо творчество ли е? :twisted:

Не, но ако пребиваваш малко по-дълго тук, ще видиш, че по традиция тук всичко се отклонява от основната тема, къде за добро, къде за чист флууд. Така че смятам, че отговорих на въпроса ти.

Профил ICQ Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 02 Ное 2004 01:52

MGR,миличък,риторичен въпрос изпълнен с ярост!А ти му отговаряш :)

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com