Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
Заглавие: "ХАДЖИ ДИМИТЪР" :)))
Публикувано на: 01 Ное 2004 19:06

Здравейте, след доста време отсъствие реших да се завърна във Форума с една простотия измислена от скука в час по БГ. Т'ва е малък римейк на стихотворението на Х. Ботев "Хаджи Димитър". НАЧАЛО:

Жив е той, жив е! Там на дивана,
потънал във водка, лежи и пуши,
скейтър с дълбока дупка в главата,
паднал по време на новото демо.

На една захвърлил раница,
на другата дъска на две строшена;
очи червенеят, глава се люшка,
уста повръща из цялата къща!

Лежи скейтъра, а на тавана
димен, тревен облак се носи
рапър се опитва де пее
и водката по-силно се лее!

Събота е сега...ходете чалгари
в гнусния Амор! Носи се и ти
облак голям в тас подводница яка. Ще има
още трева...спокойно носят е сега!

Тоз който се напуши сега,
той не умира: тревата желаят
малди и стари, жени и мъже
и рапъри за нея песни пеят!

Т'ва е! Т'ва можах да измисля за 1ч. Дано да съм ви развеселил, ако ли не съжалявам!

Профил ICQ

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 01 Ное 2004 19:10

Ако е :live:
Има и други интерпретаций на същото,а и на други стихотворения...Може да ги потърся...
Определено ми хареса!

Профил WWW

The King of Kings
Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 01 Ное 2004 19:18

Хареса ми. Чувал съм и преди подобни интерпретации на други стихотворения ("На Шипка"), но и това е добро! Бравос :lol:

Профил ICQ

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 01 Ное 2004 22:14

Е, ама то се казва "О, Шипка" бе. Или май си говорим за различни стихотворения.

Профил

Аватар
В момента играе: Medieval 2: Total War
Заглавие:
Публикувано на: 01 Ное 2004 22:19

Хахаха казва се баш Хаджи Димитър... И Митко го отнесе с изпитване на именния си ден ахахахах

The jingle is complete

Fading gently,
Jingling through

Nothing else can jingle

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 01 Ное 2004 22:28

абе вие нормални ли сте да правите преработки на нашите национални герои а?тва е кръвна обида към призведенията да Ботев я се засрамете малко ако обичате Ботев ми е един от любимите автори :x

Профил ICQ WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 01 Ное 2004 22:59

Това е най-отвратителната постъпка, която съм виждал! Не мога да кажа, че съм родолюбец или нещо такова, но мога да усетя кога нещо е прекалено! Как може да се оскверни така едно от най-хубавите Ботеви стихотворения?! Знам, че автора на това не се е и замислил, когато го е писал, но това е принизяване на този герой на България. Подигравка с него, подигравка и с автора! Това е недопустимо! Как може да се сравни един велик герой с някакъв натряскан и напушен идиот?! :x

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 01 Ное 2004 23:02

Бе знам кво му е на ЕвиЛ, виждал такива изпълнения в творческия форум и разбирам как се чувства гледайки мозъчни извръщения като това да са последвани от вашите бровоси и благововеещите ви пред поетичния талант на автора мнения. Тва е тъпо МОЙ ГАзЕР. Много тъпо, кво съм ти виновен, че не разбираш от литература та щи гледам са извръщенията лайнените забавности. И що не вземеш да се ебаваш с някое чалга пърче ми си хванал Ботев. И пише той, пише за тревата, наща реалност, наща съдба. и пише в рими на рап, бЕЗ СВЯН И БЕЗ ВИНА хЪ,Хъ,хЪхахахахахдфафдхакер и газар!!!
Да, творческия не е само за отвърдените и много дожри писатели. Той е и за полулемета като мен или теб, да и ние може да пуснем по някой разказ, по нещо от рода. Но по дяволите нека не флудиме и без тва лайнясалия творчески с теми пуснати от скука. Аре молим ви се.

Профил WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 02 Ное 2004 20:59

HELLwINd написа:
Бе знам кво му е на ЕвиЛ, виждал такива изпълнения в творческия форум и разбирам как се чувства гледайки мозъчни извръщения като това да са последвани от вашите бровоси и благововеещите ви пред поетичния талант на автора мнения. Тва е тъпо МОЙ ГАзЕР. Много тъпо, кво съм ти виновен, че не разбираш от литература та щи гледам са извръщенията лайнените забавности. И що не вземеш да се ебаваш с някое чалга пърче ми си хванал Ботев. И пише той, пише за тревата, наща реалност, наща съдба. и пише в рими на рап, бЕЗ СВЯН И БЕЗ ВИНА хЪ,Хъ,хЪхахахахахдфафдхакер и газар!!!
Да, творческия не е само за отвърдените и много дожри писатели. Той е и за полулемета като мен или теб, да и ние може да пуснем по някой разказ, по нещо от рода. Но по дяволите нека не флудиме и без тва лайнясалия творчески с теми пуснати от скука. Аре молим ви се.

Пич ми, не ми се прави на мнооо интересен!!! Ще си пиша к'вото си искам и ще се ебавам с който си искам. Да дойде Ботев да ми каже че се ебавам със стихотворението му, а? И що да се ебавам с някоя чалга песен, като те са по 3 реда и се повтарят постояно?

Аре PEACE!!!

Профил ICQ

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 02 Ное 2004 21:03

Broozy, е що трябва да се ебаваш с нещо ценно, вместо да усмиваш нещо, което го заслужава?
Ако ми отговориш смислено на този въпрос, те оставям да си правиш каквото си искаш.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 02 Ное 2004 21:25

Браво Броози :) Мн е яки4ко :lol:
МА не го нападайте така бе...Какво му е на творението...И аз мисля 4асовете по БГ за пълна скука.......

Профил WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 02 Ное 2004 21:29

За това не споря, един приятел пишеше за сънчо- наркотрафиканта и плъхчо мъхчо, но никога не се подиграваше с нещо стойностно.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 02 Ное 2004 21:36

Хей, хей! Сега защо говорите зад гърба на моя авер Сънчо! И не продава наркотик, а трева! Трева, искам да кажа за овцете на село! И е напълно легално! Ама аз ше го викна и ше му кажа къде живеете, пък като дойде на вратата ви тогава му кажете "написах го по инерция"...

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 02 Ное 2004 22:05

Бруузи , къв беше , а къв стана :wink: ... След вчера и днес , вече започвам да се замислям , дали Ивъл наистина не е прав за Творческия ( той май винаги излиза прав , макар понякога да пише като 4-то класник :wink: ) . Тука стана мазало ... Мазало от глупости , откровенни тъпотии , а понякога и чисти гаври ... Но в крайна сметка , всичко това е творчество - забавно за едни , глупаво за други . И аз съм писал такива глупости по време на часове , но всяка глупост с мярката си ... Не е нужно да си показваме магарията . Отговорът на въпроса , дали наистина , вашите "произведения" заслужават място тук , оставям да откриете вие ...

ПС - А м/у другото - докато несериозни произведения , поне бяха забавни в някаква степен , е това е адски тъпо ! Може би , защото става въпрос за ония тъпи смотани животни скейтърите ... Не знам - лично мое мнение ...

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 03 Ное 2004 03:00

Broozy написа:
HELLwINd написа:

Пич ми, не ми се прави на мнооо интересен!!! Ще си пиша к'вото си искам и ще се ебавам с който си искам. Да дойде Ботев да ми каже че се ебавам със стихотворението му, а? И що да се ебавам с някоя чалга песен, като те са по 3 реда и се повтарят постояно?

Аре PEACE!!!

Кво да ти говоря. Има сякви хора. Тъпи арогантни, омразни, сами избираш какъв да си. Найстина не мога да ти кажа нищо, и Ботев не може. Кой може нещо на тебе да каже, ти си успял, ти си свободомислещ, тебе не ти пука от нищо и никой. Не зачиташ общото мнение, не защо да уважаваш Ботев, така би приличал на някой зубар, на някой тъп "литератор". Не ти си газар. Аз съм найстина възхитен от тебе, и моля те не приемай поста ми като ирония. Надявам се да не ме скастриш (отебеш), и да смачкаш крехкото ми самочувствие. Не ме отебавай както балъците отебаваш моля ти се.
Peace, газаро.

Профил WWW

Заглавие:
Публикувано на: 03 Ное 2004 09:51

Както виждам има доста настрения срещу това... нещо.
Киромане няма смисъл да ги оставяш сами да решат.Ако те решаваха всяка такава простотия щеше да е издигната на пиедестал и на ден поне по 10 души да посткат "много яко".
Да пренебрегнем за момент фактът че се подиграваш с едно много стойностно стихотворение и да обърнем поглед към творбата ти. Аз не виждам нищо което може да ме впечатли в нея,само малко цинизми и малкоосмиване на скейтърите.написал си го за един час и ши решил да споделиш простотията си с другите?А защо тук?Защо мислиш че този жалък опит(но офензе,ама така мисля) да напишеш нещо заслужава място в творческия форум?Напсоледък всички се кефят на тея "смешни" неща - еми ето до къде стигна форума. Всеки има право на мнение, но поне аз просто не разбирам какво по дяволите ви харесва тук.Простотията е заляла творческия и все повече го дави всеки ден. Замислете се хора,замислете се дали творческия е място където хората показват какво са се потрудили,какво са сътворили,стойностни творби заслужаващи да бъдат прочетени от всеки или място където всяко ламе измислило 2 редчета простотия може да я покаже и сподели с целия ламерски свят.

Профил

Аватар
В момента играе: GTA IV, Heroes 6
Заглавие:
Публикувано на: 03 Ное 2004 14:30

Глупаво, скучно и неуважително...
Хора, чували ли сте, замисляли ли сте се, че това е забавно да го измислиш в часа по БЕЛ, да го прочетеш на двамата трима твои най-добри приятели, които най-вече от скука ще го оценят като забавно. Дотук добре, то си е яко, забавно, щото все пак си измислил нещо и макар и с тъпи лафове и най-вече щото си преиначил омразната литература, си "сътворил" нещо. Добре, похвално, явно имаш поне млако талант! Само че не мислите ли, че тук смисълът е да се постне нещо с наистина "творческа стойност", а не просто поредното ви щукнало на главата нещо. За последното си има общ форум!
И още нещо - ако тия неща си ги пишете и си ги посткате за и в общия ще има двоен резултат:
1. Ние ще спрем да се дразнем толкова от ламерщината заляла и продължаваща да залива творческия форум
2. От т. 1 ще следва и че много по-малко, ако не и въобще няма да се заяждаме с "творбите" ви
Не може ли по този прост и много елементарен начин всички да сме щастливи?
А ако творческия се изпразни от подобните на това глупости и простотии, на повърхноста ще се покажат доста по-стойностни разкази и други творения, които мисля, че и на вас ще ви доставят удоволствие да прочетете... Но ти просто би ли тръгнал да преравяш 60-70 теми, пълни с безсмислени неща, само за да прочетеш едно единствено смислено нещо? А Общия и бездруго си е неспасяемо залят с дебилщина, която при това е и доста високо оценена, така че просто ви моля - пишете в Общия! Просто, лесно, удобно... Замислете се - ще направите нещо за хората "тук" (в творческия форум), те по-късно ще ви се отблагодарят с нещо наистина стойностно и смислено, нещо което ще ви достави удоволствие да прочетете. От вас за нас и от нас за вас!

Профил ICQ Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 04 Ное 2004 18:40

Така като за начало няма да отговарям на всеки по отделно защото ще стане много дълго и объркано. Значи "Broozy, е що трябва да се ебаваш с нещо ценно", ами ще ти дам пример: ако имаме една песен(няма значение дали е рап, метъл, народна и тн.) и на тази песен се направи ремикс с ценично или глупаво съдържание, ремиксът ще се ебава с автора на оригинала, така ли? В моя случай не се ебавам с никой:
1. Използвам само стила и подредбата на стихотворението, както и някой думи
2. Никъде не се подиграмвам с автора или героя
3. Стихотворението е в модерен вариант и няма нищо общо с миналото
Дано Sentry да ме разбереш както и другите.
Между другото не оплювам скейтърите!
А относно творческия, ами щом е творчески майче всички би трябвало да могат да пишат всякаква лирика или греша? Не всеки може да е велик автор.
Друго, не се правя на интересен просто някой хора тук се правят че мнооо разбират! Сигурен съм че всеки който е постанал тук с думите "що не уважаваш Ботев" няма никво уважение към тея творби(не че аз имам), просто се опитвате да се правите на мнооо интелигентни а т'ва не е добре, запомнете го!!!

П.С. Някой хора да не се мислят за големи мъже(HELLwINd) че Вършец не ми е далече а и роднини имам там, така че трай!

Профил ICQ

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 04 Ное 2004 18:59

Tака.....
абе хубаво е : треви, пиячка,
ама не е особено коректно наистина :? , когато използваш едно стихотворение за шаблон на някоя простотия (в не чак толкова лошия смисъл на думата) се замисли, дали е етично спрямо автора и Хаджи Димитър като символ на опълчението....

Профил ICQ

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 04 Ное 2004 21:53

Ми к'во ми дойде на главата. Алелей...
Извинявай много Boozy, найстина се правех на отворен. Извинявай, позволих си твърде много. Не..., мола ти се не се правя на мъж. Кой знае какви хора познаваш? Съжалявам много, пак ти казвам. В реалния живот аз съм просто един страхливец, осъзнавам го. Понякога се правя на отворко във нета и се показвам голям гъз, но опрят ли нещата до бой предпочитам да бягам. Съжалвам отново. Надявам се това, че тотално ме отеба да е достатъчно и микога да не се изправиш срещу ми, поняже боя може да не е малък.
Сори пич.

Профил WWW
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com