Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 31 Окт 2004 20:56

Ето още един разказ. Този път пак ще е простотия, но го приемете като хумор... Банален хумор... Но четете, за да разберете защо казвам банален. Надявам се да обичате боб... :wink: Също така се надявам да предизвика поне една усмивка. :D

Разказ от Цикъла за Боба. Разказ за седемте бобови клонки...

Двама берачи на боб.

Имало едно време двама берачи на боб. Те били верни боб-другари - казвали се Боб и Боб. Един ден Боб казал на Боб:
- Боб, хайде да ходим да обираме Боба, че скоро ще залезе боб-слънцето.
- Добре Боб, само да си изям Бобената яхния от накълцан Боб.
В това време се чуло от телевизора:
- Здравейте, аз съм Бобайко Бобински, а вие сте с емисията ни Бобини. Властите, и по-специално крал Боб ХVII-ти от десето Боболетие, двадесет и трета Бобинастия, направи изявление относно Боба в страната: Той съобщи, че Виното от Боб не може да се продава. "То е само за ценители на Боб, което значи, че трябва да го трампите незаконно, в името на закона за Боба, от основната Бобостуция". Това бяха точните му думи. Лек Ден, Изпълнен с газове и Боб, и останете с Бобка Бобилия и прогнозата за Боба.
- Добър вечер, аз съм Бобка Бобилия, а вие сте със прогнозата за Боба, както може би Ви е съобщил моят Бобовник, хихих... пръц... Опа, извинете, стесних се, та ставаше дума за Бобайко, хих.. пръц.. Упс, да преминем към прогнозата. Виждате, че в по-високите райони растежа на боба ще се увеличи, поради многобройните бобо-затопляня в страната, а пък на Бобово поле ще се търпят пребобоваляваня, от което може да се очаква гъста мъгла, поради завишения фактор на газ в атмосферата... Жителите на Кралство Бобов дол ще се радват на добро бобо-време и седмичната бобо-реколта ще е сравнително добра. Целувки от Бобка Бобилия, останете със Бобинко Бобичков, който ще ви съобщава за тероризаторите на боба.
- Здравейте, аз съм Бобинко Бобичков и ще ви съобщавам за тероризаторите на боба. Обоба Бил Боб даде изявление, че няма да търпи повече бързия растеж на боба и ще го гърми с атомен газ. Айде гасете телевизорите, че не съм в добро настроение...
-ЦРЪК-
Телевизора се изключи. В стаята, облицована в зелено с плакати насложени един до друг и всички илюстриращи боб, настана тишина. Е, беше нарушавана от "Пръц", "Пръц", "Пръц", но това си беше тишина. В това време от въздуха се бобопортира един бобовиден робот.
- Здрасти, Боб. Здрасти, Боб. Аз съм Бобинатора, тук съм за да ви Бобобия. Идем от бъдещето, изпратен съм от злия бунтовник Боб Турбовидний IV-ти. Пригответе се да изпитате последният си газ на тази планета. - след като каза това, той извади един бобомат и го зареди с боботронни боботрони и се прицели в Боб.
В това време друг Бобовиден Бобоит се бобопортира в стаята.
- Здрасти, как сте, мои бобо-шефове. Аз съм новият модел Бобокоп Боб 100 и съм тук да ви бобо-предпазя от този бобоиден бобоклук.
Бобо-Отворен Бобо-Край.

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 31 Окт 2004 22:32

Падане, на остроумен ли се ПРАВИШ или си много...как да го кажа...ограничен.
Кво сега, хвана ме в "словесната ти клопка", нали?Буахахахаха...У мен ти вече будиш само смях.Знаеш ли, нестандартното мислене винаги се приема негостоприемно."Не се цепи от колектива или той ще ти го нацепи колективно".Но нали е модерно да си "готин пич" с "умни изяви", тъй че не си виновен ти...Но ти можеш да се поправиш.Е, за година няма да е - повечко ще е, но спокойно - спасение има.Стъпка 1 - психиатър...(очаквам друг да продължи стъпките, нямам опит)

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 31 Окт 2004 23:25

Падане, подължавай в същия дух, да не ти пука че ти казват психар. И аз имам тоя "проблем" с психара в мене, но много му се кефя като го пусна на свобода. Квото и да напрайш знай че съм зад тебе защото казваш всичко от сърце, искрен си и приятно странен. Човек приличащ доста на мен. :lol:

Профил WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 01 Ное 2004 15:04

TheGuardian написа:
Падане, на остроумен ли се ПРАВИШ или си много...как да го кажа...ограничен.
Кво сега, хвана ме в "словесната ти клопка", нали?Буахахахаха...У мен ти вече будиш само смях.Знаеш ли, нестандартното мислене винаги се приема негостоприемно."Не се цепи от колектива или той ще ти го нацепи колективно".Но нали е модерно да си "готин пич" с "умни изяви", тъй че не си виновен ти...Но ти можеш да се поправиш.Е, за година няма да е - повечко ще е, но спокойно - спасение има.Стъпка 1 - психиатър...(очаквам друг да продължи стъпките, нямам опит)

Hello, my name is Dr. Greenthumb... I wanna psychologist, but i haven' cash.. I will collect beans foo money!One bean, two bean... ПРЪЦ!

Сериозно, надявам се някой да ми каже къде в София мога да намеря психолог и да му платя с 963 бобчета... След малко ще станат 964.. Е, надявам се..

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com