Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Публикувано на: 26 Окт 2004 13:41
Kolko pari struva Dano-Asus A7N8X-X  I zaslujava li si parite,nov model li e  Pomagaite che mislq da si go vzemam
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Публикувано на: 26 Окт 2004 17:41
Anonymous написа: Kolko pari struva Dano-Asus A7N8X-X  I zaslujava li si parite,nov model li e  Pomagaite che mislq da si go vzemam
Може да погледнеш колко кинта е в сайтовете на фирмите за части.това дали е добро не може да се говори много - прекалено е субективно.Дори и да има някакви недостатъци само човек,който го притежава може да ти каже за тях.Зависи какво търсиш и колко пари имаш.Аз не бих ти го препоръчал,защото това е един доста стар чипсет(КТ400) и за тея пари можеш да намериш и по-добро.А АСУС по принцип са малко по-скъпи от другите фирми.
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Публикувано на: 26 Окт 2004 18:47
are we hora molq vi kajete mi za kolko moga da si vzema
takav laptop
molq vi spe6no e
|
|
|
|
 |
zip0
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 28 Окт 2004 10:46
За колко пари мога да си зема 128 рам?
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Публикувано на: 28 Окт 2004 13:44
пичове моля ви се хелпнете ми че ще си зимам пц и искам некоя средно добра видео ...и 1 френд ми предложи тая --> RADEON 9550, 256MB DDR TV Out бива ли я за нещо и ако не предложете некоя вие ама да не е некаква извънземна цена
|
|
|
|
 |
Макс Пейн
|
 |
В момента играе: на сигурно...
|
|
Заглавие: Публикувано на: 28 Окт 2004 17:36
asd-tds написа: пичове моля ви се хелпнете ми че ще си зимам пц и искам некоя средно добра видео ...и 1 френд ми предложи тая --> RADEON 9550, 256MB DDR TV Out бива ли я за нещо и ако не предложете некоя вие ама да не е некаква извънземна цена
Аз не съмчувал за тая карта с 256МБ ма ако е към100 долара зимай!
___________________________________ "Съединителят е връзката между двигателя и усмивката...
Все агенти сме!
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Публикувано на: 28 Окт 2004 17:45
искам да ви питам колко ше струва още една платка 256RAM щото аз вече имам толкоз ама вече не досига
|
|
|
|
 |
Макс Пейн
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 28 Окт 2004 17:56
Anonymous написа: искам да ви питам колко ше струва още една платка 256RAM щото аз вече имам толкоз ама вече не досига
Към 50 долара, но 512 е е достатъчен за новите игри, бъди сигрен!
___________________________________ "Съединителят е връзката между двигателя и усмивката...
Все агенти сме!
|
|
|
|
 |
Макс Пейн
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 28 Окт 2004 18:27
Хах!Не, имслех да не го пиша т`ва ма не се сдържах...Знам, че ся иддяд ше почне да ме оспорва, да не ми верва и тн. но е факт!Понеже ДууМ 3 е най-тежката игра, с изисквания от производителя ОГРОМНИ реших да се погавра с моя гигабайт РаМ...Значи аз като пич си играя на хай ДууМ-а ( според изискванията имам необходимата карта, 256мб ) но се чуда "бах мааму как ли ше лагва на ултра?" и като луд нагласям на ултра...Наглата игра ми пише "warning, ultra high qualati requires 500 MB of video mеmory" или нещо от сорта ( не ми се мислина английски, сори за грешките ) и аз давам ОК.След това пускам играта - 10фпс.Викам си " е па ще истискам поне 20!" и пускам от драйвера не 8хАА и 8хАФ както е стндартно а 2хАА и 2хАФ...Пускам - 25-30фпс!Предостатъчно дасе играе без проблеми!А разлика в качеството на картината не видях!И ся си джиткам дуум-а на ултра като пич...Хаха!Ако имате 2600+ атлон, 1ГБрам и видеокарта с 256 памет пробвайте тоя трик - ще ви бъде приятна изненада!
Все агенти сме!
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Публикувано на: 28 Окт 2004 19:05
Макс Пейн написа: .Викам си " е па ще истискам поне 20!" и пускам от драйвера не 8хАА и 8хАФ както е стндартно а 2хАА и 2хАФ...Пускам - 25-30фпс!!
Нищо ново не казваш Макс,аз отдавна казах на каква машина изпитах Дуум 3 и си бачкаше перфектно с макс ефекти машината беше наистина мощна,но картата беше 9600ХТ 256ДДР и се справяше отлично караше с около 20 кадъра минимум,а на по ненапечени места с по 30.Тия изисквания откога говоря че са пропаганда,ма никой не вярва - еми убедете се сами както Макса направи.
Госте - сега тва 9550 с 256ДДр си е набутвация чиста(тя май върви към 80 и няколко гущера).Картата е доста слаба и ако няма да я клокваш забрави въобще за този номер 9550 - за тея пари можеш да си купиш 9600,който със 128ДДР пак ще е по-бърз от нея.Ама ако ти ч дава за около 50-$55 няма лошо(нали я е ползвал?).
|
|
|
|
 |
Макс Пейн
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 28 Окт 2004 19:18
Начи исках да има още едно доказателство!А и аз разбрах с тая 9600ХТ че говориш за хай, не за ултра!Както и да е.А не ти разбрах мисълта, 9550 с 256 мб е прекрасна карта, а с клок достига 1400 точки на 3д марк 2005!
Все агенти сме!
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Публикувано на: 28 Окт 2004 19:33
Макс Пейн написа: Начи исках да има още едно доказателство!А и аз разбрах с тая 9600ХТ че говориш за хай, не за ултра!Както и да е.А не ти разбрах мисълта, 9550 с 256 мб е прекрасна карта, а с клок достига 1400 точки на 3д марк 2005!
Говоря за ултра с 8х ефекти,като картата беше леко клокната на 650/700 за да видим до какви честоти ще бачка без да грее много(беше сапфирска  ) и я пуснахме на тея честоти - еми перфектно бачкаше.Това ХТ съм го признал отвсякъде просто.
За 9550 - ти написа клокната.Ами неклокната?????Недей така ако няма да я клоква няма смисъл от подобна карта.
|
|
|
|
 |
Макс Пейн
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 28 Окт 2004 19:38
Така е за клокването.А защо си сложил  че е сапфирска?Според мен те са доста добри.
Все агенти сме!
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Публикувано на: 28 Окт 2004 19:51
Макс Пейн написа: Така е за клокването.А защо си сложил  че е сапфирска?Според мен те са доста добри.
Ами попринцип са едни от най-добрите Радеони,но веднага щом видиш как точно иглежда специално този модел веднага ще разбереш защо го сложиш това.
|
|
|
|
 |
Макс Пейн
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 28 Окт 2004 20:08
 Човече на това охлаждането съкс бе!То на мойта 5700 е по-яко!Бах го и излагацията...
Все агенти сме!
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Публикувано на: 28 Окт 2004 20:36
Макс Пейн мерси много! Видео картата е 104 долара ...но не разбирам много от видео карти и затова да се консултирам още веднъж благодаря ! :")
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Публикувано на: 28 Окт 2004 23:02
asd-tds написа: Макс Пейн мерси много! Видео картата е 104 долара ...но не разбирам много от видео карти и затова да се консултирам още веднъж благодаря ! :")
НЕ!За тея пари ше си купиш 5700 бе човек,моля те как 104 гущера за 9550 - глупости.Много по-добра карта можеш да земеш за толкоз пари.
Макс - това имах предвид.Ама вентилаторчето е едно такова малко и сладко - да го изпапкаш.  А нали знаеш АСУС-а с кво охлаждане е а?и после защо хората не искат Гигабайт или някоя от тея уж добрите,а си купуват скъпи АСУС-и.Еми ето защо.
|
|
|
|
 |
Макс Пейн
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 29 Окт 2004 07:33
Верно, в Мост има това - MANLI FX5700/128M/TVOUT/DVI за 106 долара...Ама цените са без ДДС но ако можеш да я земеш от друга фирма без ДДС - не се замисляй!Ако не - додай още 20 долара, разлика ИМА и то ГОЛЯМА
Все агенти сме!
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Публикувано на: 29 Окт 2004 08:36
Макс Пейн написа: Anonymous написа: искам да ви питам колко ше струва още една платка 256RAM щото аз вече имам толкоз ама вече не досига Към 50 долара, но 512 е е достатъчен за новите игри, бъди сигрен!
какво искаш да кажеш че 512 са малко такали???тогава 2х256 колко ше излезнат???
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Публикувано на: 30 Окт 2004 08:52
HUN73R написа: asd-tds написа: Макс Пейн мерси много! Видео картата е 104 долара ...но не разбирам много от видео карти и затова да се консултирам още веднъж благодаря ! :") НЕ!За тея пари ше си купиш 5700 бе човек,моля те как 104 гущера за 9550 - глупости.Много по-добра карта можеш да земеш за толкоз пари. Макс - това имах предвид.Ама вентилаторчето е едно такова малко и сладко - да го изпапкаш.  А нали знаеш АСУС-а с кво охлаждане е а?и после защо хората не искат Гигабайт или някоя от тея уж добрите,а си купуват скъпи АСУС-и.Еми ето защо.
kato zagoworihte za 5700 kakwo chte kajete koj powe4e si zaslujawa gf 5700 ili 9800 se 
|
|
|
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|