Да интересно,но нали бяхме руснаци,аз комисар,а сега ме понижиха,искам да командвам,искам да завладея света,с мен ли сте другари...
Сериозно малко не схванах как сатана тая промяна.
Найк
24 Сеп 2003 07:49 Мнения: 203 Местоположение: София
Заглавие:
Публикувано на: 19 Окт 2004 07:39
Включвай ме и мен! Снайперист, по възможност британец.
___________________________________ ... Всъщност, за какво ми е подпис? Да редя мъдри слова, които само аз да разбера? Или простотии, с които да бъда запомнен? Не, за подпис ще оставя само това...
Kaiser Kar
05 Юли 2004 20:21 Мнения: 205 Местоположение: АП"Малашевци"
Заглавие:
Публикувано на: 19 Окт 2004 09:38
HUN73R™ написа:
Kaiser Kar написа:
Написах и малко от 2-ра част от разказа.
Да интересно,но нали бяхме руснаци,аз комисар,а сега ме понижиха,искам да командвам,искам да завладея света,с мен ли сте другари... Сериозно малко не схванах как сатана тая промяна.
24 Сеп 2002 19:04 Мнения: 62 Местоположение: София
Заглавие:
Публикувано на: 27 Окт 2004 15:35
Много добе.Благодарен съм за високия чин,който си ми поверил.Искам също така да изразя и едно две недоволства.Та първо много лесно стават нещата!Дай малко повече живот,повече екшън и повече раздвижване.Иначе като цяло много ми харесва.
"Щастие за всички даром и нека никой да не бъде пренебрегнат!"-Последните думи от една велика книга!
Найк
24 Сеп 2003 07:49 Мнения: 203 Местоположение: София
Заглавие:
Публикувано на: 27 Окт 2004 18:42
Полковник! Супер!
___________________________________ ... Всъщност, за какво ми е подпис? Да редя мъдри слова, които само аз да разбера? Или простотии, с които да бъда запомнен? Не, за подпис ще оставя само това...
Kaiser Kar
05 Юли 2004 20:21 Мнения: 205 Местоположение: АП"Малашевци"
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения