Заглавие: Зеленото училище 2... Публикувано на: 16 Окт 2004 15:56
И така реших да продължа започнатото....
Част 1
Тирититит,тирититит.Иззвъня часовника беше Неделя и беше 7:30...
автубуса тръгваше след час срещата беше на Борисовата градина...Щяхме да ходим на зелено училище...Облякох се,измих си зъбите взех си багажа и тръгнах.Пристигам там и какво да видя няма никой още седнах на една пейка и започнах да си мисля за миналото зелено и за миналата учебна година.Мислех си все още не можех да се спрозумея със Лапевска тя все така беше настроена срещу мен не ме хареваше и това е то ...Мислех си какво ли ще се случи на това зелено,но аххх дойде Богдан стреснах се,но не го показах.Започнахме да си говорим за Лапевска и за тазгодишното последно зелено,което щеше да бъде на Пампорово и ето,че дойде половината клас и двете учителки.Погледнах със злоба Лапевска и казах "Добър ден"тя ми отвърна със същото.
Стана 8:15 автобусът дойде качихме се и отпрашихме.Пътуването беше дълго,топло и пълно със драйфане.
Когато най-сетне пристигнахме разпоредихме се със стаите,занесохме си багажите горе и слезнахме долу за обяд.Имаше някакви гадости но Лапевска ме накара да си изям всичко.След като с мъка го направих отидох до най-близката тоалетна да драйфам.
Почнахме си малко и излезнахме на разходка в гората като тайно се надявах Лапевска да я изяде мечка.
Стана време за дискотеката.Момичетата се нагласиха и тръгнахме заедно.Дискотеката беше 3 часа всички след това бяха уморени върнахме се теглихме по един душ и си легнахме.Утре щеше да бъде тежко...
Е как е?Претенции?
___________________________________ www.primera-bg.com - Българският сайт за Примера Дивисион! Заповядайте всички
|