Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
Заглавие: Зеленото училище 2...
Публикувано на: 16 Окт 2004 15:56

И така реших да продължа започнатото....

Част 1
Тирититит,тирититит.Иззвъня часовника беше Неделя и беше 7:30...
автубуса тръгваше след час срещата беше на Борисовата градина...Щяхме да ходим на зелено училище...Облякох се,измих си зъбите взех си багажа и тръгнах.Пристигам там и какво да видя няма никой още седнах на една пейка и започнах да си мисля за миналото зелено и за миналата учебна година.Мислех си все още не можех да се спрозумея със Лапевска тя все така беше настроена срещу мен не ме хареваше и това е то ...Мислех си какво ли ще се случи на това зелено,но аххх дойде Богдан стреснах се,но не го показах.Започнахме да си говорим за Лапевска и за тазгодишното последно зелено,което щеше да бъде на Пампорово и ето,че дойде половината клас и двете учителки.Погледнах със злоба Лапевска и казах "Добър ден"тя ми отвърна със същото.
Стана 8:15 автобусът дойде качихме се и отпрашихме.Пътуването беше дълго,топло и пълно със драйфане.
Когато най-сетне пристигнахме разпоредихме се със стаите,занесохме си багажите горе и слезнахме долу за обяд.Имаше някакви гадости но Лапевска ме накара да си изям всичко.След като с мъка го направих отидох до най-близката тоалетна да драйфам.
Почнахме си малко и излезнахме на разходка в гората като тайно се надявах Лапевска да я изяде мечка.
Стана време за дискотеката.Момичетата се нагласиха и тръгнахме заедно.Дискотеката беше 3 часа всички след това бяха уморени върнахме се теглихме по един душ и си легнахме.Утре щеше да бъде тежко...

Е как е?Претенции?

Профил Skype WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 16 Окт 2004 16:30

Добре е ама пишеш много набързо. Опитай с повече описаня за да стане по-пълно. Айде чакам продължението.

Профил Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 16 Окт 2004 16:59

Е не знам какво ти е направила жената ама в целия разказ се говори само за Лепевска и драифане. Този разказ не знам дали беше комедия ама май да. Поне тъкъв ефект имаше върху мене.

Профил WWW

Заглавие:
Публикувано на: 16 Окт 2004 18:03

Хихихихиххихихихихихихихихих
Това можеше да го разтеглиш малко А????Много ама много неприятно написано.Направо и аз ще хода да се иЗдрайфам зарад тая Лапевска

Профил WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 16 Окт 2004 19:22

Ще се постарая следващото да бъде по-добре

Профил Skype WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 16 Окт 2004 21:06

Хубаво е ама аз не съм фен на зелените училища.

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com