Чувства във формата на стихове
- Kaiser Kar
- MetalGearRex
- В момента играе: GTA IV, Heroes 6
- Обратна връзка:
Кайзер, прочети 4-ия пост в темата, той е мой. И не, не е с едит, ако беше така, щеше отдолу да си пише, че е едитвано...Kaiser Kar написа:Еееее не сте честни! Нямаше превод до два дена а сега го правите с ЕДИТ за да ме изкарате луд! Знам ви аз вас...
Фреш, и аз мисля като теб. Първото беше добро, но второто просто показва глупавата, но станало напоследък популярна вампирска мания.
Never save anything for the swim back!
Което и аз написах в първия си пост.MetalGearRex написа:Фреш, и аз мисля като теб. Първото беше добро, но второто просто показва глупавата, но станало напоследък популярна вампирска мания.
А все пак не е толкова зле на латиница(или както стана модерно напоследък - "методица") - постарало се е момичето,така може така го пише.Като се замисля това на мен не ми пречи.
А Кайзер кар земи поразгледай малко,вместо да питаш 5 пъти "Къде е?Къде е?"
- Kaiser Kar
Да да...занам те аз тебе къв си хитрец...MetalGearRex написа:Кайзер, прочети 4-ия пост в темата, той е мой. И не, не е с едит, ако беше така, щеше отдолу да си пише, че е едитвано...Kaiser Kar написа:Еееее не сте честни! Нямаше превод до два дена а сега го правите с ЕДИТ за да ме изкарате луд! Знам ви аз вас...
Фреш, и аз мисля като теб. Първото беше добро, но второто просто показва глупавата, но станало напоследък популярна вампирска мания.