:oops: А искам да ви питам оште нешто,има ли Need For Speed Underground 2,и дали е излязъл на демо и дали изобшто го има и ако го има даите линк ,а ако го няма кога ште излиза
17 Ноември излиза за ПС, няма демо
apaunchev
Заглавие:
Публикувано на: 08 Окт 2004 13:32
може6 да поглежда6 от време на време като търси6 не6то 1-ва страница[/quote]
Знам,изтеглих тези фаилове и като пусна Setup/Install ми вика да вкарам диска
Хора диаблото не ми трагжа не6то можете ли да ми помогнете?
като го пусна и не трагва саздава си някав текстов файл и тва е
Help!!!
far cry:(
Заглавие:
Публикувано на: 08 Окт 2004 22:06
хора на4и игра фар края и просто боат мсията немога я мина и ся пи6а 4ийтове както са си ж конзолата на игарта оба4е не ми ги приема, мога да спомена оба4е 4е играта ми е на 4 цдта а не на 5 ама нямам проблеми с играта едва ли е от това
ако някой мойе и да ми каже да девмода, дето сас ф1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 си опрая6 4ийтовете
коя боат мисия бе онази на покрижа на кораба )тя се минажа като грумнеш въжетата може и от плажа може и от горе но от горе има много народ и е по трудно и ако минаваш от там требва пак да гръмнеш въжетата и после да паднеш в водата ) или онази след нея на която си с тази лодка (ако е тази след нея просто минаваш бавно бавно и ги трепиш на по4ивки и така )
___________________________________ Приятел аи и със здраве,и ако съм обидил някои сорка но замисли се сигурно е имало при4ина
Гост
Заглавие:
Публикувано на: 08 Окт 2004 22:15
мсията кдето кораба потава бе, преди тва дето разру6ава6 едни кули, е там вертолета немога да гу убия, и ми тряя чийтт
мсията кдето кораба потава бе, преди тва дето разру6ава6 едни кули, е там вертолета немога да гу убия, и ми тряя чийтт
По вапроса ти за фар край - след като заложиш бомбата отиваш на предницата на кораба за да не те убие като гръмне а веднага след като гръмне качваш се при последният сеив и се криеш в стаичката и само като стреляш се подаваш. Хеликоптера умира от 10 истрела но от там не е много трудно. Аз съм на последното ниво но там е ад от мутанти със базуки и не мога никак да го мина.
А сега по темата.Моля ДАЙТЕ МИ ЛИНК ЗА "TRANSPORT GIANT"
Hora pls kajete zn li ne6to za igrata Street Racing Syndicate ??? Link nai-dobre i 10x
Sentry
Заглавие:
Публикувано на: 09 Окт 2004 10:43
Ако можете да намерите Shade: Wrath of Angels ще сте златни.
___________________________________ We're nothing like God. Not only do we have limited powers, but sometimes we're driven to become the devil himself. What's your answer this time? Repeat carefully after me! This world is made... This world is made of... made of... LOVE AND PEACE!
Sim
Заглавие:
Публикувано на: 09 Окт 2004 10:50
Sentry написа:
Ако можете да намерите Shade: Wrath of Angels ще сте златни.
Starforce3
___________________________________ "Ние сме в най-тъмната и неразкрита част от човешкото съзнание. В бездната, където човек се среща със самия себе си - АДА."
какво да ви кажа до сега играх саилънт хилл 4/аууууу много стра6на бре,та имам няколко вапроса относно нея 1-на4и в на4алото съм има едни летя6ти зомбита мога ли да ги убия за винаги(и как ако може)6тот като ги налагам с трабата те се саживяват,2-какво да правя като освободя тая от влака?БЛАГОДАРЯ ви предварително:)
Ааа да и ако може тези от вас които са я врътнали или са дале4е да споделят впе4етленията си
shantararam
06 Мар 2004 20:06 Мнения: 596 Местоположение: Бургас
Заглавие:
Публикувано на: 09 Окт 2004 12:58
nqko moje li da dade link za nocd crack za fifa 2005
___________________________________ Run, rabbit run Dig that hole, forget the sun, And when at last the work is all done Don't sit down it's time to dig another one place-for-rest *Ghost Master
Гост
Заглавие:
Публикувано на: 09 Окт 2004 12:59
сега не мога да стигна дотам кайете за6то немога да пи6а 4ийтове на фар краи
apaunchev
Заглавие:
Публикувано на: 09 Окт 2004 14:14
Някои може ли да ми каже защо ме изхвърля като мина 18-тата мисия на Underground???
P.S. Изтеглих я от линка на 1-ва страница
b0neS
Заглавие:
Публикувано на: 09 Окт 2004 19:18
.
Grogar
Заглавие:
Публикувано на: 10 Окт 2004 00:07
Абе хора я кажете на колко CD-та е LEISURE SUIT LARRY MAGNA CUM LAUDE че в арената е един 500 и нещо
MB а в дата-та и в торентс-а са на по 4CD-та
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения