10 най-велики разказа на този форум

Вашите разкази и истории
Аватар
One Eyed Jack

Мнение от One Eyed Jack »

Чакам предложението ти, както и на всички останали. Хайде хора, все трябва да има някой разказ дето да ви харесва. Не се притиснявайте, пишете :)
denik
Дидко Бандитко
В момента играе: No man's sky

Мнение от denik »

би трябвало да сортираш най-добрите разкази в няколко категории
примерно: кат. Смешни, хумористични разкази
кат. Тип властелина на пръстените разкази
и т.н.
[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga :D
high_till_i_die
Обратна връзка:

Мнение от high_till_i_die »

Ето малко разкази.

Фентъзи предизвикателство!!!/a.k.a Разказът на Дейуона
cool about Kain Raziel BloodRayne Lara Croft and more
Разказ с хората от форума(RP)
Теен ъеарс не позволено за лица под 14
Свят на смъртта
Denqt na edin teeneijur
Respect big pimpin'''
Аватар
One Eyed Jack

denik написа:би трябвало да сортираш най-добрите разкази в няколко категории
примерно: кат. Смешни, хумористични разкази
кат. Тип властелина на пръстените разкази
и т.н.
Ами още няма достатъчно разкази та да ги сортирам. Ако потръгне, може и да ги сортирам. Благодаря все пак за предложението.
Аватар
rAgHoTo KonE/\E

Мнение от rAgHoTo KonE/\E »

Чел ли си моята вампирска сага?
Тъй като не ми се търси из форума(пък и сигурно е изтрита вече) ще ти дам линк към друг сайт.
http://www.bukvite.com/poem.php?docid=4702
Много отдавна съм го писал,за тва може да ви се стори...като приказка.Но не е така.Пак донякъде си е добро.Между другото беше ми първия разказ.В момента нивото ми е с хиляди класи над това!
I'm Buck and I'm here to fuck.
Аватар
One Eyed Jack

TheONEGOD написа:Чел ли си моята вампирска сага?
Тъй като не ми се търси из форума(пък и сигурно е изтрита вече) ще ти дам линк към друг сайт.
http://www.bukvite.com/poem.php?docid=4702
Много отдавна съм го писал,за тва може да ви се стори...като приказка.Но не е така.Пак донякъде си е добро.Между другото беше ми първия разказ.В момента нивото ми е с хиляди класи над това!
Не разбра ли, че нямаш право да предлагаш собствени разкази? Ако е още тук, и някой реши да я предложи добре, ама не може да ми предлагаш свой разказ, при това на някакъв друг сайт.
Аватар
Reaf
В момента играе: DarthMod Ultimate Commander Mod for Empire Total War... apart from tons of other games.
Обратна връзка:

Мнение от Reaf »

Пич ако не си се отказал от идеята ето и моето предложение.Предлагам разказа на победителя,а имено Мистрал.
In law a man is guilty when he violates the rights of others. In ethics he is guilty if he only thinks of doing so.
Аватар
Omega-x
Супер Марио или Смърт

Мнение от Omega-x »

Абе май забравихте създателя на тази идея в този форум:Many_Calavera,заради всички почнаха да пишат разкази,а и неговия разказ беше много,ама много добър.Иначе и този на TheUnknownOne беше якичък.
<3Bandaids don't fix bullet holes<3
Taytay.
Аватар
MM13_666
Обратна връзка:

Мнение от MM13_666 »

аз лично предлагам
http://www.pcmania.bg/phpbb/viewtopic.php?t=21314
и
http://www.pcmania.bg/phpbb/viewtopic.p ... 73&start=0
Двата както забележите са на Дементед, но според мен са най-доброто във форума.
Drink their blood,
Kill them all,
Send their souls to hell.
Аватар
One Eyed Jack

Сори, хора, че дълго не писах по тая тема , ама не съм влизал във форума. Чакам още предложения.
Аватар
SiDo

...

Мнение от SiDo »

Nqkoi lameri kato......da ne spomenawam imena nqmat mqsto tuk
Аватар
slim_k

Мнение от slim_k »

Ами не знам , дали няма да ме линчувате ... но аз искам да предложа разказ в който и аз съм участвал ... самото изпълнение няма да зарадва тези които търсят скрит смисъл , високо-интелектуално съдържание и т.н. в разказите ... той е написан за живота такъв какъвто някои от нас са го видяли ... Дори и аз вече не намирам нещо особено в него ( интересно е как възгледите за живота на един човек могат да се променят толкова бързо ) , но си спомням че имаше в момент в който бе доста популярен ... Искам само да кажа , че го поствам единствено заради предишната му популярност , а не за да събудя критиките , които се лееха около него през цялото му време на писане.Също ще помоля да не се коментира правописа на Хай-тилл-ай-дай , в първите части , човека живее в Америка и едва ли му е лесно ... Разказа се нарича Teen Years , а линк съм дал отдолу ... Благодаря за вниманието ...
http://www.pcmania.bg/phpbb/viewtopic.p ... teen+years
http://wkoz.net - rap shit 24/7
phr34k

Мнение от phr34k »

Мда. Този разказ(който слим_к) го предложи наистине е едно от най-великите творения на форума. Има ли го в пътеводителя в Общия? Ако не, трябва да се сложи.
Много си ме кефи моя завършек.
"A fool sees not the same tree a wise man sees"
--William Blake
Аватар
Johnny
Обратна връзка:

Мнение от Johnny »

s1glasen s1m s HUN7ER-a
[url=irc://irc.telecoms.bg/fan7a]My Chan[/url]

Legend Of The Green Dragon
Аватар
slim_k

Мнение от slim_k »

phr34k написа:Мда. Този разказ(който слим_к) го предложи наистине е едно от най-великите творения на форума. Има ли го в пътеводителя в Общия? Ако не, трябва да се сложи.
Много си ме кефи моя завършек.
Аве не искам да го обсъждаме тука , ама разказа не трябваше да свършва така - всички умират заедно в тийнейджърски разказ - не ти ли звучи нелогично ... Точно за това разказа трябваше да го продължим , поне до един момент в който щеше да свърши - "...и те продължиха да си живеят живота както си знаят" - момент в който всички проблеми щяха да бъдат решени и т.н.Ако искаш да подхващаме спор , дай го на лични за да не досаждаме на хората ...
http://wkoz.net - rap shit 24/7
high_till_i_die
Обратна връзка:

Мнение от high_till_i_die »

slim_k написа:Ами не знам , дали няма да ме линчувате ... но аз искам да предложа разказ в който и аз съм участвал ... самото изпълнение няма да зарадва тези които търсят скрит смисъл , високо-интелектуално съдържание и т.н. в разказите ... той е написан за живота такъв какъвто някои от нас са го видяли ... Дори и аз вече не намирам нещо особено в него ( интересно е как възгледите за живота на един човек могат да се променят толкова бързо ) , но си спомням че имаше в момент в който бе доста популярен ... Искам само да кажа , че го поствам единствено заради предишната му популярност , а не за да събудя критиките , които се лееха около него през цялото му време на писане.Също ще помоля да не се коментира правописа на Хай-тилл-ай-дай , в първите части , човека живее в Америка и едва ли му е лесно ... Разказа се нарича Teen Years , а линк съм дал отдолу ... Благодаря за вниманието ...
:cry: :cry: :cry: Ей много готино си беше като го пишехме :cry: :cry: :cry:
ДАно някога пак се случи да пишем заедно Слим_к.
Айде peace.
А за края винаги можем да измислим нещо,ако искаш нещо да направим пиши ЛС.
Respect big pimpin'''
Аватар
One Eyed Jack

slim_k написа:Ами не знам , дали няма да ме линчувате ... но аз искам да предложа разказ в който и аз съм участвал ... самото изпълнение няма да зарадва тези които търсят скрит смисъл , високо-интелектуално съдържание и т.н. в разказите ... той е написан за живота такъв какъвто някои от нас са го видяли ... Дори и аз вече не намирам нещо особено в него ( интересно е как възгледите за живота на един човек могат да се променят толкова бързо ) , но си спомням че имаше в момент в който бе доста популярен ... Искам само да кажа , че го поствам единствено заради предишната му популярност , а не за да събудя критиките , които се лееха около него през цялото му време на писане.Също ще помоля да не се коментира правописа на Хай-тилл-ай-дай , в първите части , човека живее в Америка и едва ли му е лесно ... Разказа се нарича Teen Years , а линк съм дал отдолу ... Благодаря за вниманието ...
Като гледам и другите го харесват, тъй че разказа е включен. Тия дни нямам много време, ама обещавам, че ще го видя веднага когато мога.
Приятел
Утре спрямо другиден е вчера, за това защо ни е утре кагато си имаме днес?
Аватар
SneakyDude
Обратна връзка:

Мнение от SneakyDude »

Ще ме прощавате, ама тва Teen Years изобщо не ми хареса.

Някакви наркомански истории, боища... ако не се лъжа в един от последните епизоди главният герой и приятелят му дори изнасилиха едно момиче... :? И най-лошото е, че постъпката им беше представена като геройство!
Не съм прочел целия разказ, но се съмнявам точно тези епизоди, на които попаднах, да са слаби, а другите - гениални.
Now, three Gods wait on the windowsill
Where one God's blood was lately spilled
While black tongues lap at the spreading pool
And build the strength they need to rule.
Публикувай отговор