Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 17 Сеп 2004 12:35

БУАААА Дори мойте разкази са малко по добри нали?? БУААААААААААААА

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 17 Сеп 2004 19:11

ДОБРЕ БЕ :angryfire: КАЗАХ ЧЕ ГО НАПИСАХ ЗА 2 МИН, АКО ИСКАТЕ ДА УПИСВАМ И НАЙ-МАЛКАТА ПОДРОБНОСТ, КАЖЕТЕ, АМА ПОСЛЕ ДА НЕ СМЕНЯТЕ 5 КЛИВИЕТУРИ И ДА СИ МИЕТЕ ЗЪБИТЕ ОКОЛО 10 ПЪТИ :angryfire:

We all got left behind, we let it all slip... AWAY!

Профил ICQ Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 18 Сеп 2004 12:25

фтп твоя не го четох бе казвам за първия аре МИР

Профил

The King of Kings
Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 18 Сеп 2004 13:05

Имам само да кажа 3 неща:

1. Разказа подхожда на заглавието.
2. Авторът е кретен
3. Защо мразите животните?

GREEN PEACE!

ANIMAL PLANET!

ANIMAL ASSOCIACION!

Профил ICQ

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 18 Сеп 2004 13:44

начи искаш мир а пускаш бомби а? :lol:

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 18 Сеп 2004 13:57

PЕАCE BROTHERS,PEACE

We all got left behind, we let it all slip... AWAY!

Профил ICQ Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 18 Сеп 2004 13:58

Brother no PICE PEACE is the right

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 19 Сеп 2004 18:10

ПЦМ, вкарайте една опция за показване на годините в профила, че ми писна пишман критиците в творческия да си изливат гнева върху невръстни писачи! И на тия закланите котки им е ясно, че автора е дребосък, има ли нужда от такъв тип критика? айде леко с избиването на комплекси...

Профил

Аватар
В момента играе: GTA IV, Heroes 6
Заглавие:
Публикувано на: 19 Сеп 2004 18:18

И мисля, че трябва да има възможност да се слагат самоопределение. Неща от сорта на "всезнайко" или "всеправко"... Последното нещо от сорта на "всеизправко" май...

Профил ICQ Skype

Аватар
Заглавие: :):):):):):):)::)
Публикувано на: 19 Сеп 2004 18:19

TOBA ме покърти егАТИКОТКИТЕ как ли са ги чистили тея органи>

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 19 Сеп 2004 21:22

Blues Traveler като си заговорихме за избиване на комплекси ти май имаш бая да утрепеш преди да се съвземеш от някой шок преживян преди време ( детската психика лесно се разтроива ) ! Та гледам ти поста и му се радвам . А я светни мен малкият комплексиран нуб как точно ще ме накараш да си дам истинските годинки в профила ? Ще изплзваш "силата" на убеждението ли ? Или можеби ще ми кажеш че съм комплексар а истинските некомплексари винаги си казват истинската възраст , пол , име , местожителство ! Абе с две думи подкрепям Рекс с две ръце !

Blues Traveler и моля те разкопнспирираи какво точно ти представлява авата че белким го видя се чудя ква е тая мацаница !

There`s no such priest that can pray me to heaven.
Там където взорът не стига фантазията танцува.

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 19 Сеп 2004 22:32

EviL написа:
Blues Traveler като си заговорихме за избиване на комплекси ти май имаш бая да утрепеш преди да се съвземеш от някой шок преживян преди време ( детската психика лесно се разтроива ) ! Та гледам ти поста и му се радвам . А я светни мен малкият комплексиран нуб как точно ще ме накараш да си дам истинските годинки в профила ? Ще изплзваш "силата" на убеждението ли ? Или можеби ще ми кажеш че съм комплексар а истинските некомплексари винаги си казват истинската възраст , пол , име , местожителство ! Абе с две думи подкрепям Рекс с две ръце !

Blues Traveler и моля те разкопнспирираи какво точно ти представлява авата че белким го видя се чудя ква е тая мацаница !

Ивъл няма смисъл.Това е поредния смешник,който смята че може да мисли и смята че е по-умен от посетителите на форума.Разбира се от тези му постове които съм видял мога да заключа във форума има доста ,,невръстни писачи" които са напреднали повече в интелектуалното си развитие от него.Ше задължава юзърите да си казват истинските години ли? - СмеХ,СмеХ,еми айде да обясни как точно ще стане.Който иска намира и 90% от хората са ги казали първо.И какво и тоя се опитва да спасява форума.Къде ще го спасявате форума бе хора,всеки уж му мисли доброто.Айде накарай ме да си напиша истинската възраст,ше ми е интересно.

А аватара - еми кефи го човека,сложил си го е.Не е важно кво мислят другите,важно е тебе да те кефи :twisted: .

Профил

Аватар
В момента играе: Fallout: New Vegas
Заглавие:
Публикувано на: 19 Сеп 2004 23:10

Ловецът на глави се беше качил на дървото пред къщата на жертвата си. Той умело използваше сянката на нощта, която се сливаше с черните му дрехи и силуетът му не можеше да бъде различен дори от най-опитното око. На гърба си носеше лека и елегантна катана, която очакваше с нетърпение отново да вкуси кръв. Любимият му нож също беше с него и висеше на кръста му готов да реже плът.
Времето беше доста горещо макар да беше вечер. Капчици пот вече се стичаха по лицето на ловеца.
- Кога най-после ще излезе? - запита се той. Вече чакаше от час и половина своята жертва. Това беше нетипично за нея, тъй като тя имаше навика да излиза всяка вечер по едно и също време. Този път изглежда нещо се беше случило. Нещо толкова сериозно, че да и попречи да спази графика си. Въпреки че можеше да се владее, ловецът усещаше как нервите му се напрягат. Ставите му започнаха да се схващат. Единият му крак изтръпна и той трябваше да смени позицията си и да се премсти на друг клон. Вече дори не беше сигурен, че тази вечер жертвата му ще излезе.
Изведнъж той чу шумът от отключване на вратата. Чу се женски глас:
- Хайде Джони излизай. След 5 минути ще те прибера отново. Дългоочаквания и отдавна планиран момент за ловеца настъпи. Веднага щом възрастъната жена затвори вратата, той се спусна безшумно от клоните на дървото. Толкова безшумно, че дори жертвата му не успя да го чуе. Той бавно извади ножа си и се промъкна зад нея докато извършваше естествената си нужда. С едно рязко движение я сграбчи за врата и после и преряза гърлото. Ножът продължи да се впива в котешката глава докато тя не се отдели от тялото. Със злобна усмивка ловецът на глави избърса ножа си в салфетката, която си беше донесъл и се затича към къщи. Заличи всички следи които водеха към него и се отърва от тялото като го хвърли в контейнера. Главата прибра в найлоновата торбичка, която беше взел от близкия магазин и изтича да се похвали на приятелите от махалата.
Вечерта се прибра вкъщи и смъкна пластмасовия меч от гърба си. Извади малкото джобно ножче от джоба си и го пъхна в шкафчето си. По него още имаше следи от кръв. Нищо! Утре щеше да ги избърше. Сега беше време за сън.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 20 Сеп 2004 01:09

Вместо да си погледнете постовете или автора на разказчето, се загледахте в мен... Нямам намерение да подобрявам форума... не че не съм го мислил или опитвал... Последните ви постове бяха излишни, но никой не ви спира - have fun!

Профил

Аватар
В момента играе: GTA IV, Heroes 6
Заглавие:
Публикувано на: 20 Сеп 2004 11:18

Ловец на глави, точно в десетката! Просто всеякакъв коментар е напълно излишен - всичко, което имаше да се казва, беше казано от теб. Браво! :live:

Профил ICQ Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 20 Сеп 2004 15:37

Дам наистина ловецо ти ме остави без коментар ( Ловеца на Глави ).
Започва сериозно завършва комично ! Да не говорим че завършекът бе неочакван - машала куме ашкусум !

Blues Traveler "Get Yourself A Real LIFE/JOB/WIFE." !

There`s no such priest that can pray me to heaven.
Там където взорът не стига фантазията танцува.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 20 Сеп 2004 16:09

The_Darkness написа:

напълно си прав!(може и да си седнал,но това е др. тема...

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 20 Сеп 2004 16:45

:lol: :lol: :lol: :lol: смешеееен :lol: :lol: :lol:

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 20 Сеп 2004 21:57

Перфектно ,,колега".Просто перфектно.Нямам какво да кажа.Краят беше толкова неочакван че се спуках да се хиля.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 21 Сеп 2004 19:11

@BIG_BOY@ написа:
The_Darkness написа:

напълно си прав!(може и да си седнал,но това е др. тема...

по принцип като съм на компа има едно нещо до мен обикновенно съм седнал на него и се нарича Стол :lol:

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com