Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 16 Сеп 2004 15:56

Rado az, igraq s disc, i na men mi se polu4o toq problem, ama se reshava sys ReInstall na Patcha

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 16 Сеп 2004 16:08

Lt_Sharky написа:
Rado az, igraq s disc, i na men mi se polu4o toq problem, ama se reshava sys ReInstall na Patcha

решава се като някой ми прати кий за РоК! :D

Профил Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 16 Сеп 2004 16:10

ок давам ти но ми даваш за ТФТ :lol:
П.п.Ти казваш кийа аз ще го проверя(съвсем безпристрастно) и ако стане ще ти дам за РОК :lol:

Профил WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 16 Сеп 2004 19:42

що бе може и ПотМ за първи герои ако се играе 2в2 или 3в3 нали?

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 16 Сеп 2004 20:46

Mi spored mene stava, po toq vypros iskam da pitam dali moje sovata na PoTM da se dispelva?

Заглавие:
Публикувано на: 16 Сеп 2004 20:49

Tova pone e nared, az napravo se 6a6nah kato vidqh 4e animate death moje da se dispelva X)

Заглавие:
Публикувано на: 16 Сеп 2004 21:58

High_voltage написа:
HUN73R™ написа:
Аз примерно вадя 3 героя и 5-6 химери

Оттук спрях да чета...

Ми не чети.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 16 Сеп 2004 22:47

v 1.17 Animate Dead nqma da moje da se dispell !

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 17 Сеп 2004 03:50

Lt_Sharky написа:

Пак няма да се използва - на края на битката обикновено dk няма мана...аз лично когато вдигна 6 lvl и нямам мана за ultimate вдигам unholy aura - по подобие на някои корейци ;]

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 17 Сеп 2004 07:31

Anonymous написа:
Lt_Sharky написа:

==... по подобие на някои корейци ;]

леле леле леле! :lol: Голем си кореец ти :lol: бтв поигра ли още на картата?

Профил Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 17 Сеп 2004 08:14

Cyrax написа:
eeasss написа:
misla 4e signle warden > all

аз не мисля така.Не мога да си представя как ще бия орк да речем с уардън.Предпочитам демона.
Хънтър, 3-те героя ти гълтат 850 голд и 200 дърва.Какъв е смисъла да вадиш 3-ти герой срещу ъндед да речем?? за тия ресурси ше праиш химери!И изобщо почти никога елфите не вадат 3 героя.И причината е именно че особено 3-тия е загуба на ресурси, а пък и умират лесно в мелето.
ПотМ за 2-ри герой не винаги е най-доброто решение(пак според мен).Например на търтъл рок е много по-добре да извадиш Нага или Панда
Цитат:
Но като цяло комбинацията от DH,Warden u PoTM

по скоро ДХ,ПотМ,Кийпър

Аз играя FFA и там емного по-полезно да пуска6 Shadow strike на отделни юнити и така героя ти ка4ва много
бързо level.PoTM e много полезна заради аурата си и Starfall-a(FFA only)Комбирана с Metamorphosis демона прави 88 chaos dmg. КоTG с магийката на 6 level и заедно с magik immune (копува се) и PoTM със Starfall и с
magik immune естрахотна комбинация.(мое мнение)

Pleasure your torture, I will endure

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 17 Сеп 2004 12:11

неска играх в един клуб в батъл нет и ме биха ама не сейвнах реповете начи 3в3 играем партньорите ми излизат и аз дигам 6 лв на ПотМ и излях 1 старфал ама ми го килл и след тва ми налазиха в базата с некрота арчери и грундове мамка му :( :? ми сега ще ми дават дисковете с играта и ще си слова орогинален кей за РоК :D и ще може да джиткаме бтв вижте тоя акаунт ако го напиша правилно

imorrtaldemon пробвайте с 2 т ако не стане аре ГЛ

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 17 Сеп 2004 12:38

immortaldemon е правилното.

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 17 Сеп 2004 12:52

Kak se kazva noviqt clan
UB + DaTa

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 17 Сеп 2004 12:56

Anonymous написа:
immortaldemon е правилното.

начи е така то аз и един съученик го развиваме ама почти сичко победи са на АТ и така

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 17 Сеп 2004 13:24

Явно много добре си го развил щом не можеш да го напишеш.
:lol: :lol: :lol: :D

Профил WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 17 Сеп 2004 13:24

Lt_Sharky написа:
Kak se kazva noviqt clan
UB + DaTa

ами моето предоложение май ти го казах-UTA :lol:

Цитат:
ми сега ще ми дават дисковете с играта и ще си слова орогинален кей за РоК

пич ае се се менкаме !Аз ше ти дам кий за ТФТ, а ти за РоК.Ти ше играеш повечето време, щото аз напоследък не играя много вар3... пиши ЛС

Профил Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 17 Сеп 2004 15:22

Цитат:
Yesterday, the Warcraft players of DSky were told that they would no longer get any support or sponsorship from the clan. This made the orga of the clan, Bluft, both sad and mad.

"Blue is the manager of the whole DSky, and he stopped caring and supporting the Warcraft clan as our manager. So the sponsor is not giving us stuff, and without sponsors, the team is basically dead," he explains.

The message lead to Magik quitting the team, and Durandal and sAtiiNi will most likely leave as well. The remaining players will now be lead by Bluft, though he is now looking for a new team along with the five players Demon, DIDI8, n0mad, Suboshi and bonchance. While it may be hard to find someone who wants to add four players and a leader to their group, they do have one big asset - their spot in the WC3L.

"We will play the clan war versus mouz if we don't find a new home. If we go to a clan that is in the WC3L already, we will leave it, but if we join a new team, then we keep on playing in the WC3L under the new tag," Bluft says.

wcreplays.com

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 17 Сеп 2004 16:41

stfu-n00b! написа:
Цитат:
Yesterday, the Warcraft players of DSky were told that they would no longer get any support or sponsorship from the clan. This made the orga of the clan, Bluft, both sad and mad.

"Blue is the manager of the whole DSky, and he stopped caring and supporting the Warcraft clan as our manager. So the sponsor is not giving us stuff, and without sponsors, the team is basically dead," he explains.

The message lead to Magik quitting the team, and Durandal and sAtiiNi will most likely leave as well. The remaining players will now be lead by Bluft, though he is now looking for a new team along with the five players Demon, DIDI8, n0mad, Suboshi and bonchance. While it may be hard to find someone who wants to add four players and a leader to their group, they do have one big asset - their spot in the WC3L.

"We will play the clan war versus mouz if we don't find a new home. If we go to a clan that is in the WC3L already, we will leave it, but if we join a new team, then we keep on playing in the WC3L under the new tag," Bluft says.

wcreplays.com

:( :( :( жалко....дано си намерат хора

абе стфу, я кажи как да играя на елф вс елф? маса хънти + катс + потм или демон + хънтс + масс а4с + дриадс

Профил Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 17 Сеп 2004 17:40

Ami az igraq
balisti + DH + PoTM + dryads + archer + 3 MG

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения