Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
Заглавие: ГНУСНО УБИИСТВО
Публикувано на: 15 Сеп 2004 14:11

Една но6т около 12.30 часа кварталната банда се бе сабрала.Членовете на бандата мразеха котките и бяха ре6или да ги избият до крак.До 2-3 часа те бяха хванали около 40-50 котки,наи-разли4ни видове които скитаха из улиците.КОИ беси,кои коли,кои прострелва по вси4ките улици има6е кръв и други гнусни коте6ки органи.Това бе6е предопреждение за другите котки да не се вясват пове4е в квартала!НО не след ден-два-три отново убииства,кръв и други гнусни части на телата от котките бяха наплнили всяка 4аст от квартала,хората смаяни гледаха как мухите кацат по телата и частите на котките,за какво бяха виновни котките не се разбра, но пове4е в квартала котка не се видя. :twisted: :twisted: :twisted:
чакам мнения

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 15 Сеп 2004 14:16

Ми не ми направи голямо впечатление разказа (някак си неестествено си го написал и доста кратко) :roll:

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 15 Сеп 2004 14:20

Ле ле колко тъпо е било...

We all got left behind, we let it all slip... AWAY!

Профил ICQ Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 15 Сеп 2004 16:35

СЪКС РИАЛ ХАРД как ви звучи ? Тие две нещица бяха толкова порядачно зле че сега трябва да търча до кенефа за да си изразя чуствата на толетната чиният ( звучи ето така " БУААААА БУААААА " ). Моля ви следващият път като правите такива неща предопреждаваите хората да не ги четат че може да килнете някой !

There`s no such priest that can pray me to heaven.
Там където взорът не стига фантазията танцува.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 15 Сеп 2004 17:46

--//--

Профил ICQ Skype

Заглавие:
Публикувано на: 15 Сеп 2004 17:58

Тва първото няма да го коментирам защото изразявам чувства,подобни на Ивълските.А второто - бе оня 17-годишния дет убил в няква градинка некъв на 14 май играта наистина го е накрала. :shock: Бих казал тука наистина трябва да има някъв знак.И сега отново отивам да изразя чувствата си,БУААА...

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 15 Сеп 2004 18:00

--//--

Профил ICQ Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 15 Сеп 2004 18:20

Aз сим отвратен от това.!

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 15 Сеп 2004 18:21

--//--

Профил ICQ Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 15 Сеп 2004 18:21

Ех мамаму стара колко по ясно да го кажа ?? Творенията ви не струват и една храчка дори ! Безмислено е да удрям критика ! Казах "Тие две нещица бяха толкова порядачно зле че сега трябва да търча до кенефа за да си изразя чуствата на толетната чиният ( звучи ето така " БУААААА БУААААА " ). " в смисъл че по зле написано и измислено нещо от сума време не съм чел и това е просто трагично ! Така по доволни ли сте ?

There`s no such priest that can pray me to heaven.
Там където взорът не стига фантазията танцува.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 15 Сеп 2004 18:23

--//--

Профил ICQ Skype

Аватар
Заглавие: аааа
Публикувано на: 15 Сеп 2004 18:23

СуПер ,,бои на негри в тъмна нощ,, тая банда е егати ужаса,пфу супер.Жал ми е за котките имам си едно и си го обичкам,ама окоти ли се мамицата................ му........................

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 15 Сеп 2004 18:24

EviL написа:
Ех мамаму стара колко по ясно да го кажа ?? Творенията ви не струват и една храчка дори ! Безмислено е да удрям критика ! Казах "Тие две нещица бяха толкова порядачно зле че сега трябва да търча до кенефа за да си изразя чуствата на толетната чиният ( звучи ето така " БУААААА БУААААА " ). " в смисъл че по зле написано и измислено нещо от сума време не съм чел и това е просто трагично ! Така по доволни ли сте ?

По съгласен с теб просто не мога да бъда :D Аре сега дойде и моят ред за изразяване на чувствата в кенефа...демек БУУУУАААААА :lol:

Аз не се страхувам.Страхът погубва разума.Аз ще се изправя срещу своя страх.Ще го оставя да мине по мен и през мен.Когато страхът отмине ще се обърна,за да проследя пътеката му.Там,откъдето е минал,няма да е останало нищо.Ще остана единствено аз.

Профил

Аватар
В момента играе: Friendzone Escape 2: Fuck This Shit
Заглавие:
Публикувано на: 15 Сеп 2004 18:39

EviL написа:
СЪКС РИАЛ ХАРД как ви звучи ?

Гадно? :roll:

a.k.a Хикс

Профил Skype WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 15 Сеп 2004 18:44

--//--

Профил ICQ Skype

Заглавие:
Публикувано на: 16 Сеп 2004 01:10

*пръЦ*
Ит реалли даз СЪК РЕАЛ ХАРД.
Поне изхабете повече от 2 минути в писане.

Профил WWW

Аватар
В момента играе: GTA IV, Heroes 6
Заглавие:
Публикувано на: 16 Сеп 2004 10:13

Значи, наистина това беше просто... гнусно! Ама не защото разказа е озаглавен така, а защото просто беше грозно и адски тъпо и безсмислено. Значи по ред на номерата:
Сидо, ак имаше някакъв смисъл творението ти, бих "преживял" това че описа нещо толкова грозно - все пак това е било изразно средство. Но при теб не е така - ти просто си описал една чисто и просто грозна сцена. При това с толкова плам и най-вече кеф ги описа тия неща, че чак си мисля, че и ти си част от тази банда. Интересно - какво са ви направили котките? Всъщност точно така, явно и ти имаш нещо против тях, щом написа това. Все пак можеше да засегнеш някоя "по-правдоподобна" тема вместо това - например циганчета, негри, жълтурковци, скитниц и т.н. за което би се разбрало отново като показване на грозния ни бит, но вместо това ти си избрал... "котки"! Това показва, че бандата се състои от кретенчета на по 10 годинки макс, с акъл не повече от лапета на 4... Всъщност, творението ти е просто жалко... Жалко и че го коментирах дотолкова. И един последен въпрос към теб - защо ти харесва толкова много насилието, което си описал? Нима то ти е необходимо?
Фтпман, ти си дори под всякаква критика, още по-лош случай и от автора на темата... Първо и основно правило в творческия, поне за мен, е, че не трябва да ПИШЕШ ТВОИ неща в темата на друг. Все пак, трябва да се спазва някаква колегиалност, нали така? Но оставяйки това настрана, твоето "творение" е просто... Оф, дори и аз не мога да му дам определение! А, да, гротеска е добро, макар че пък ти няма да разбереш какво е, а може би дори и никога да не го и разбереш. Както и да е... Интересно ми е, кое ти е интересно във всичкото това насилие което описа и ти? КОЕ? Отговорът е много прост - на първобитния човек му дай първобитни забавления - убийства! Още един въпрос - с това ли те привлича тази игра, Менхънт? С всичките тези убийства и насилие? Лично аз искам да я пробвам играта, защото ми е интересна самата идея - да оцелявам в този свят и т.н. Но не съм я играл, щото ми е слаба щайгата. Както и да е, мисълта ми е, че ти явно я играеш за друго - за да убиваш. И въпросът после е дали не са наистина прави "глупавите чичковци и лелички от вестниците като пишат, че игрите и филмите с насилие промиват мозъците на днешната младеж и я тласкат към реално пресъздаване на нещата от екрана"... Май май се оказва, че са прави. Ха, та те дори са вдъхновили един млад "творец" да напише разказче по своята лубима игра! Явно наистина обществото ни отива на зле с такива представители като този наш, срам ме е да го нарека, съфорумняк. И именно лошото е, че това е лапе на 14 години, т.е. "бъдещето ни", както се изразяват големите хора. Но о Господи, та той е на цели 14! Това не означава ли, че за тези 14 години трябваше да е надскочил тези първични представи и разбирания за заобикалящия го свят и още повече за изкуствените му интерпретации в игрите, т.е. че те не са истински и ЗАДЪЛЖИТЕЛНО трябва да си останат само там. Лошо е и да си помислим, че едно момче на 14 все още живее с мислите и идеите да прави нещата, които е видяло от една игра или филм. И да, след това се "чудим" дали наистина играта не е вдъхновила "онова момче дето...". Жалко, наистина... :(

Любов и целувки от движението за здрав разум!

Профил ICQ Skype

Аватар
В момента играе: Белот ...
Заглавие:
Публикувано на: 16 Сеп 2004 12:45

Доста тъп разказ (ако може да се нарече така ) , няма какво да се лъжем нищо не струваха и двете творения !

Профил Skype

Аватар
Заглавие: ....
Публикувано на: 16 Сеп 2004 14:04

MetalGearRex написа:
Значи, наистина това беше просто... гнусно! Ама не защото разказа е озаглавен така, а защото просто беше грозно и адски тъпо и безсмислено. Значи по ред на номерата:
Сидо, ак имаше някакъв смисъл творението ти, бих "преживял" това че описа нещо толкова грозно - все пак това е било изразно средство. Но при теб не е така - ти просто си описал една чисто и просто грозна сцена. При това с толкова плам и най-вече кеф ги описа тия неща, че чак си мисля, че и ти си част от тази банда. Интересно - какво са ви направили котките? Всъщност точно така, явно и ти имаш нещо против тях, щом написа това. Все пак можеше да засегнеш някоя "по-правдоподобна" тема вместо това - например циганчета, негри, жълтурковци, скитниц и т.н. за което би се разбрало отново като показване на грозния ни бит, но вместо това ти си избрал... "котки"! Това показва, че бандата се състои от кретенчета на по 10 годинки макс, с акъл не повече от лапета на 4... Всъщност, творението ти е просто жалко... Жалко и че го коментирах дотолкова. И един последен въпрос към теб - защо ти харесва толкова много насилието, което си описал? Нима то ти е необходимо?
Фтпман, ти си дори под всякаква критика, още по-лош случай и от автора на темата... Първо и основно правило в творческия, поне за мен, е, че не трябва да ПИШЕШ ТВОИ неща в темата на друг. Все пак, трябва да се спазва някаква колегиалност, нали така? Но оставяйки това настрана, твоето "творение" е просто... Оф, дори и аз не мога да му дам определение! А, да, гротеска е добро, макар че пък ти няма да разбереш какво е, а може би дори и никога да не го и разбереш. Както и да е... Интересно ми е, кое ти е интересно във всичкото това насилие което описа и ти? КОЕ? Отговорът е много прост - на първобитния човек му дай първобитни забавления - убийства! Още един въпрос - с това ли те привлича тази игра, Менхънт? С всичките тези убийства и насилие? Лично аз искам да я пробвам играта, защото ми е интересна самата идея - да оцелявам в този свят и т.н. Но не съм я играл, щото ми е слаба щайгата. Както и да е, мисълта ми е, че ти явно я играеш за друго - за да убиваш. И въпросът после е дали не са наистина прави "глупавите чичковци и лелички от вестниците като пишат, че игрите и филмите с насилие промиват мозъците на днешната младеж и я тласкат към реално пресъздаване на нещата от екрана"... Май май се оказва, че са прави. Ха, та те дори са вдъхновили един млад "творец" да напише разказче по своята лубима игра! Явно наистина обществото ни отива на зле с такива представители като този наш, срам ме е да го нарека, съфорумняк. И именно лошото е, че това е лапе на 14 години, т.е. "бъдещето ни", както се изразяват големите хора. Но о Господи, та той е на цели 14! Това не означава ли, че за тези 14 години трябваше да е надскочил тези първични представи и разбирания за заобикалящия го свят и още повече за изкуствените му интерпретации в игрите, т.е. че те не са истински и ЗАДЪЛЖИТЕЛНО трябва да си останат само там. Лошо е и да си помислим, че едно момче на 14 все още живее с мислите и идеите да прави нещата, които е видяло от една игра или филм. И да, след това се "чудим" дали наистина играта не е вдъхновила "онова момче дето...". Жалко, наистина... :(

Любов и целувки от движението за здрав разум!

НЕ САМ ПРАВ НИТО С СИДО НИТО С ТЕБ.ТОИ е написал гнусно престапление на котки е като като творение е добро,но все пак защо на котки?Ати написа че го е описал подробно.Как ще обясниш ако госпожата ти каже не си описал разказа!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Профил

Аватар
В момента играе: GTA IV, Heroes 6
Заглавие:
Публикувано на: 17 Сеп 2004 09:25

Ами "Големи Ловецо", явно ти нещо не си схванал какво написах АЗ. Аз написах, че произведението му не струва, защото е описано едно чисто и просто глупаво нещо... Ако ти опиша например, как съм се порязал пет пъти, докато се бръснех, при това с много подробности, ти явно ще подскачаш от удоволствие и кеф, щото съм бил много подробен. Ами не знам, ако кажеш, за теб, специално, ще го направя.
Ае, мноо ти здраве!

Профил ICQ Skype
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com