Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 27 Авг 2004 20:21

Чакам предложението ти, както и на всички останали. Хайде хора, все трябва да има някой разказ дето да ви харесва. Не се притиснявайте, пишете :)

Профил

Дидко Бандитко
Аватар
В момента играе: No man's sky
Заглавие:
Публикувано на: 28 Авг 2004 15:06

би трябвало да сортираш най-добрите разкази в няколко категории
примерно: кат. Смешни, хумористични разкази
кат. Тип властелина на пръстените разкази
и т.н.

[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga :D

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 28 Авг 2004 22:45

Ето малко разкази.

Фентъзи предизвикателство!!!/a.k.a Разказът на Дейуона
cool about Kain Raziel BloodRayne Lara Croft and more
Разказ с хората от форума(RP)
Теен ъеарс не позволено за лица под 14
Свят на смъртта
Denqt na edin teeneijur

Профил WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 28 Авг 2004 23:27

denik написа:
би трябвало да сортираш най-добрите разкази в няколко категории
примерно: кат. Смешни, хумористични разкази
кат. Тип властелина на пръстените разкази
и т.н.

Ами още няма достатъчно разкази та да ги сортирам. Ако потръгне, може и да ги сортирам. Благодаря все пак за предложението.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 29 Авг 2004 03:14

Чел ли си моята вампирска сага?
Тъй като не ми се търси из форума(пък и сигурно е изтрита вече) ще ти дам линк към друг сайт.
http://www.bukvite.com/poem.php?docid=4702
Много отдавна съм го писал,за тва може да ви се стори...като приказка.Но не е така.Пак донякъде си е добро.Между другото беше ми първия разказ.В момента нивото ми е с хиляди класи над това!

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 29 Авг 2004 12:28

TheONEGOD написа:
Чел ли си моята вампирска сага?
Тъй като не ми се търси из форума(пък и сигурно е изтрита вече) ще ти дам линк към друг сайт.
http://www.bukvite.com/poem.php?docid=4702
Много отдавна съм го писал,за тва може да ви се стори...като приказка.Но не е така.Пак донякъде си е добро.Между другото беше ми първия разказ.В момента нивото ми е с хиляди класи над това!

Не разбра ли, че нямаш право да предлагаш собствени разкази? Ако е още тук, и някой реши да я предложи добре, ама не може да ми предлагаш свой разказ, при това на някакъв друг сайт.

Профил

Аватар
В момента играе: DarthMod Ultimate Commander Mod for Empire Total War... apart from tons of other games.
Заглавие:
Публикувано на: 06 Сеп 2004 17:22

Пич ако не си се отказал от идеята ето и моето предложение.Предлагам разказа на победителя,а имено Мистрал.

Профил ICQ Skype WWW

Супер Марио или Смърт
Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 10 Сеп 2004 00:24

Абе май забравихте създателя на тази идея в този форум:Many_Calavera,заради всички почнаха да пишат разкази,а и неговия разказ беше много,ама много добър.Иначе и този на TheUnknownOne беше якичък.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 10 Сеп 2004 10:26

аз лично предлагам
http://www.pcmania.bg/phpbb/viewtopic.php?t=21314
и
http://www.pcmania.bg/phpbb/viewtopic.p ... 73&start=0
Двата както забележите са на Дементед, но според мен са най-доброто във форума.

Профил ICQ Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 15 Сеп 2004 17:13

Сори, хора, че дълго не писах по тая тема , ама не съм влизал във форума. Чакам още предложения.

Профил

Аватар
Заглавие: ...
Публикувано на: 15 Сеп 2004 17:22

http://www.pcmania.bg/phpbb/viewtopic.php?t=26094 е тва ма садра

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 19 Сеп 2004 14:37

Ами не знам , дали няма да ме линчувате ... но аз искам да предложа разказ в който и аз съм участвал ... самото изпълнение няма да зарадва тези които търсят скрит смисъл , високо-интелектуално съдържание и т.н. в разказите ... той е написан за живота такъв какъвто някои от нас са го видяли ... Дори и аз вече не намирам нещо особено в него ( интересно е как възгледите за живота на един човек могат да се променят толкова бързо ) , но си спомням че имаше в момент в който бе доста популярен ... Искам само да кажа , че го поствам единствено заради предишната му популярност , а не за да събудя критиките , които се лееха около него през цялото му време на писане.Също ще помоля да не се коментира правописа на Хай-тилл-ай-дай , в първите части , човека живее в Америка и едва ли му е лесно ... Разказа се нарича Teen Years , а линк съм дал отдолу ... Благодаря за вниманието ...
http://www.pcmania.bg/phpbb/viewtopic.p ... teen+years

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 19 Сеп 2004 16:09

Мда. Този разказ(който слим_к) го предложи наистине е едно от най-великите творения на форума. Има ли го в пътеводителя в Общия? Ако не, трябва да се сложи.
Много си ме кефи моя завършек.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 19 Сеп 2004 16:47

s1glasen s1m s HUN7ER-a

Legend Of The Green Dragon

Профил ICQ WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 19 Сеп 2004 17:45

phr34k написа:
Мда. Този разказ(който слим_к) го предложи наистине е едно от най-великите творения на форума. Има ли го в пътеводителя в Общия? Ако не, трябва да се сложи.
Много си ме кефи моя завършек.

Аве не искам да го обсъждаме тука , ама разказа не трябваше да свършва така - всички умират заедно в тийнейджърски разказ - не ти ли звучи нелогично ... Точно за това разказа трябваше да го продължим , поне до един момент в който щеше да свърши - "...и те продължиха да си живеят живота както си знаят" - момент в който всички проблеми щяха да бъдат решени и т.н.Ако искаш да подхващаме спор , дай го на лични за да не досаждаме на хората ...

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 20 Сеп 2004 02:15

slim_k написа:
Ами не знам , дали няма да ме линчувате ... но аз искам да предложа разказ в който и аз съм участвал ... самото изпълнение няма да зарадва тези които търсят скрит смисъл , високо-интелектуално съдържание и т.н. в разказите ... той е написан за живота такъв какъвто някои от нас са го видяли ... Дори и аз вече не намирам нещо особено в него ( интересно е как възгледите за живота на един човек могат да се променят толкова бързо ) , но си спомням че имаше в момент в който бе доста популярен ... Искам само да кажа , че го поствам единствено заради предишната му популярност , а не за да събудя критиките , които се лееха около него през цялото му време на писане.Също ще помоля да не се коментира правописа на Хай-тилл-ай-дай , в първите части , човека живее в Америка и едва ли му е лесно ... Разказа се нарича Teen Years , а линк съм дал отдолу ... Благодаря за вниманието ...

:cry: :cry: :cry: Ей много готино си беше като го пишехме :cry: :cry: :cry:
ДАно някога пак се случи да пишем заедно Слим_к.
Айде peace.
А за края винаги можем да измислим нещо,ако искаш нещо да направим пиши ЛС.

Профил WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 22 Сеп 2004 20:06

slim_k написа:

Като гледам и другите го харесват, тъй че разказа е включен. Тия дни нямам много време, ама обещавам, че ще го видя веднага когато мога.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 23 Сеп 2004 14:09

Ще ме прощавате, ама тва Teen Years изобщо не ми хареса.

Някакви наркомански истории, боища... ако не се лъжа в един от последните епизоди главният герой и приятелят му дори изнасилиха едно момиче... :? И най-лошото е, че постъпката им беше представена като геройство!
Не съм прочел целия разказ, но се съмнявам точно тези епизоди, на които попаднах, да са слаби, а другите - гениални.

And build the strength they need to rule.

Профил ICQ Skype
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com