The_Darkness написа:и сега сички ще почнат да играят с него имам 1 въпрос за да играя ТФТ трябва ли ми кей и за РоК или само за ТФТ
Уф! Инсталираш РоК с кея който ти пратих! Слагаш после Фрозен Трон! После и крак на ФТ! После и крака на РоК! После играеш!
Толкова ли е сложно!
да
ок базикам се ама сега ме мързи и ще взема да си купя дискове направо с игрите щот не ми се свалят за 5 часа едната и още 1 въпрос за ТФТ ако имам 1.7 първата само 1.16 ли слагам?
Demonic написа:Познавам много хакери и всички са с очила Много им се кефя. И сега някой да не вика,че съм гей
The_Darkness написа:и сега сички ще почнат да играят с него имам 1 въпрос за да играя ТФТ трябва ли ми кей и за РоК или само за ТФТ
Уф! Инсталираш РоК с кея който ти пратих! Слагаш после Фрозен Трон! После и крак на ФТ! После и крака на РоК! После играеш!
Толкова ли е сложно!
да
ок базикам се ама сега ме мързи и ще взема да си купя дискове направо с игрите щот не ми се свалят за 5 часа едната и още 1 въпрос за ТФТ ако имам 1.7 първата само 1.16 ли слагам?
Не схващам! Я пак!
"Най-необяснимото на света е, че той е напълно обясним."
Алберт Айнщайн
Ахх ти Еассс пак си хаквал а?
П.с. Кодер тва беше ебавка аз си имам оригинален кей....Но въпреки вскичко видях що за стоока си...
P.P.S и на мен не ми се отваря вцреплайс
We are together since the first form, and for everything we do, we take responsibility together. We are The Brigade!
eeasss написа:hvanahme se na bas s unruly 4e ladder reset NQMA da ima
ako zagubq shte trqbva da spestqbvam ot bani4ki za da si izplatq dulogovete
внимавай! ънръли е зъл!
бтв вчера i7.Spellbreaker дойде в канала и ме попита дали искам да се джойн-на към i7.Казах му че ще изчакам промените в клана.Само да кажа: Ако сте решили да ме махате-> казвайте от сега!
Cyrax написа:внимавай! ънръли е зъл!
бтв вчера i7.Spellbreaker дойде в канала и ме попита дали искам да се джойн-на към i7.Казах му че ще изчакам промените в клана.Само да кажа: Ако сте решили да ме махате-> казвайте от сега!
За сега сме решили само най добрите от 2та клана да влизат в новия клан, тази вечер ще се разберем предполагам окончателно...
hmd, ела довечера след 10, иначе ако искаш и с теб да се хванем на по 3 бири бас, така който и да загуби се събираме 3мата със Зорг и пием за ресета или не ресета ;]]]