Софтуер за всичко и за всеки! Четете преди да пишете!
- Макс Пейн
- В момента играе: на сигурно...
- Обратна връзка:
Само ACDSee!Тя е най-добра за тази цел, аз самос нея бачкам, аще един глас за нея!HUN73R™ написа:Aми Фотошоп,но можеш да пробваш с ACDSee 6.0JazzJack написа:Препоръчайте ми някоя програма,като Пейнт,само че да може да сейваш файловете в гиф формат.Не ми трябват някакви кой знае какви функций,просто Пейнт-а разваля много качеството на картинките!
Колкото по-бързо,толкова по-добре!
"Съединителят е връзката между двигателя и усмивката...
Все агенти сме!
Все агенти сме!
Всичките тези функций на Фотошоп-а просто са ми излишни.
Ако знаете на какви програми попаднах,ще умрете от смях.
Тъкмо се бях отчаял и намерих някаква програма.Като я пуснах,направо затанцувах от кеф-имаше всичко,което ми трябва.И като нарисуваш половината сайт ПРАС !-съдбата нанесе жестокия си удар
ТАЯ ПРОГРАМА НЯМАШЕ ОПЦИЯ ЗА ЗАПЪЛВАНЕ !!!!!! И сега почнах всичко отначало

Ако знаете на какви програми попаднах,ще умрете от смях.
Тъкмо се бях отчаял и намерих някаква програма.Като я пуснах,направо затанцувах от кеф-имаше всичко,което ми трябва.И като нарисуваш половината сайт ПРАС !-съдбата нанесе жестокия си удар
-
TheGuardian
Рисувам бутони,тяло,банери за сайт.По-точна за сайта за конкурса.TheGuardian написа:JazzJack, гифовете допускат до 256 цвята.Както знаеш(надявам се) от цветовете зависи качеството.С квато и програма да го обработваш - качеството е едно и също.
Но една добра програма е Paintshop.Не че е кой-знае-кво но е по-добра от Пейнт.
ЕДИТ:
Рисуваш сайт?!Кхъ-кхъ, нещо май не разбрах.
-
-=JCX=-
b0neS написа:
Дано да съм ти бил от полза!
Доколкото те разбирам говориш за рекламите дето излизат, докато теглиш с Flash Get-а.Така...По време на инсталацията програмата те пита с кой лиценз да я инсталираш:Adaware(Free to use)или Shareware(Мисля,че така се пишеха).Когато избереш първият(Безплатния-Free to use)става както в случая,който ти описваш-изникват реклами(все пак то си пише Adaware).С други думи вместо ти да платиш,за да ползваш програмата рекламодателите са платили и за сметка на това на твоя екран излизат рекламите им.Когато избереш втория лиценз(Shareware)рекламите няма да ги има.Има само един надпис,на който пише:"FLASHGET Register your Flash Get Now!!!".Аз лично ползвам втория-програмата е напълно функционална,но за временно ползване.Поне досадните реклами ги няма.Ко да направя за да не се показват досадните winpopup- и ли там ко се казва на Flash Get- а!
Тия дето са нещо от сорта - new offer for you бла бла бла и много дразнят!
Дано да съм ти бил от полза!
-
Гост
GrEyMoN
Софтуер:
http://kickme.to/themainlist
Книги:
http://kickme.to/superdisk2
Извод:
Много сте назад с материала!![[Twisted Evil] :twisted:](./images/smilies/icon_twisted.gif)
http://kickme.to/themainlist
Книги:
http://kickme.to/superdisk2
Извод:
Много сте назад с материала!
-
lord_lothlorien
- The Dark One
-
The.Rampage.Rado
- SoulMaster
- Обратна връзка:
-
Албус Дъмбълдор
- Обратна връзка:
-
Албус Дъмбълдор
- Обратна връзка:
-
Гост
Трябва ми софтуер за ТВ изход на видеокарта(подобен на този,който ползват телевизийте).По-подробно за какво става на въпрос:При видеокартите на nVidia има опция Full Screen Video,като за устройство,ползващо опцията ползвам Secondary Display(телевизора ми).Когато стартирам видео файл режима Full Screen Video се включва и сответно се изключва,когато файла свърши.Та,когато пусна няколко клипа в плейлист е дразнещо преди началото и след края на всеки клип да гледам десктопа ми за около две-три секунди(а освен това и нивата на контраст и яркост се връщат в начално положение при всяко стартиране на Full Screen Video режима).Можете ли да ми кажете програма,с която ще може между клиповете да има черна картина(както при музикалните канали,примерно)?
До момента съм опитвал с:TV Tool и TVCC2000,но не свършиха работа.За плеъри съм ползвал:Windows Media Player,Meda Player Classic,WinAmp,BS Player,Jet Audio и Real Player.Видеокартата е GeForce2 MX-200,TV Encoder Type е Chrontel7007.
Благодаря ви предварително!
До момента съм опитвал с:TV Tool и TVCC2000,но не свършиха работа.За плеъри съм ползвал:Windows Media Player,Meda Player Classic,WinAmp,BS Player,Jet Audio и Real Player.Видеокартата е GeForce2 MX-200,TV Encoder Type е Chrontel7007.
Благодаря ви предварително!