Навити ли сте да направим игра в която които иска да напише детективска загатка-нали знаете има такива по книгите а другите да отгатват примерно в срок от 2 дни
SneakyDude
09 Авг 2001 13:23 Мнения: 391 Местоположение: София
Заглавие:
Публикувано на: 12 Сеп 2004 17:33
Саруман, на Зипо му е простено. Предишната ми учителка по английски в училище го беше написала така!
___________________________________ Now, three Gods wait on the windowsill Where one God's blood was lately spilled While black tongues lap at the spreading pool And build the strength they need to rule.
Дади
14 Май 2004 18:33 Мнения: 2965 Местоположение: Лолиландия
В момента играе: Рефреш на PCM форума (epik high score!)
Заглавие:
Публикувано на: 12 Сеп 2004 18:42
И на мене ми е интересно какво е написал преди това.Иначе за идеята сам навит.Иначе навремето имаше една игра на АкТиВ ако не греша която се казваше детективи и беше голям купон.
___________________________________ "Properly read, the Bible is the most potent force for atheism ever conceived." — Isaac Asimov.
Ми не ме бива много-много по тая 4аст ама преимерно 6е са нужни минимум 3-ма 4овека един които да пи6е историята и други двама които да я отгатват.Аз не съм много навит да пи6а ама в краен слу4аи...
Дядо Ибрахим
Заглавие:
Публикувано на: 12 Сеп 2004 19:16
Ако ще циклим на таз игра....
Аз искам да участвам. Aма кат отгатвам ...
Преди кат малък си купувах Мики Маус И там имаше Рубрики с Детективски загадки и оттам можеше да зема някоя загадка , ама Списанията вече отдавна ги няма .
AcTivE
The King of Kings
Заглавие:
Публикувано на: 12 Сеп 2004 19:31
dadi написа:
И на мене ми е интересно какво е написал преди това.Иначе за идеята сам навит.Иначе навремето имаше една игра на АкТиВ ако не греша която се казваше детективи и беше голям купон.
Нали? Ами хубаво че поднови темата за "дедективите" [irony]. Виж нашата игра дето преди я прайхме (имаше нещо от рода на "шерлок загадки", виж в търсачката").
01 Юли 2004 20:31 Мнения: 1131 Местоположение: София Н1
Заглавие:
Публикувано на: 12 Сеп 2004 19:37
Имам една такава игра на харда (като че ли).Можеш да проверяваш кой кога къде е бил,какво е правил...Интересна игрица.Може да изваждаме загадки от нея.
Ако някой си спомня преди в МЕГАИГРА имаше нещо подобно(поне в броевете,които аз имам).Можеби ако някой вземе нещо от там...
___________________________________ Аз не се страхувам.Страхът погубва разума.Аз ще се изправя срещу своя страх.Ще го оставя да мине по мен и през мен.Когато страхът отмине ще се обърна,за да проследя пътеката му.Там,откъдето е минал,няма да е останало нищо.Ще остана единствено аз.
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения