mda to4no na sredata na 1 vata mi igra s nec_nika pc to mi reshi 4e okon4atelno trqbva da se skape i rezultata beshe vlizam az v bitka, kartinata zamira i sled 30 sec kato trugva otnovo namiram ostanal jiv samo taurena mi 6 lvl i 1 grunts sled koeto posledva alt + x + x i v momenta preinstall windows, super qd me az sam basi karuka
А не вие не спряхте,сега друг се появи,Девил се примири с лошо,трябва ли ти да си следващия???
дам...но аз играта с трай ме оут се излооожих тотално..заболя ме главата от толкоз игра и то..не си тп героя..не виждам че умира...нито пък виждам че ме кули.... брао на вас..честито на мрху
бтв..ако бях бил траи ме оут...може би пак щеше да съм с нерд аиде идвайте в б.нет
[LP]Rado написа:дам...но аз играта с трай ме оут се излооожих тотално..заболя ме главата от толкоз игра и то..не си тп героя..не виждам че умира...нито пък виждам че ме кули.... брао на вас..честито на мрху бтв..ако бях бил траи ме оут...може би пак щеше да съм с нерд аиде идвайте в б.нет
аз отдавна не съм влизал в б.нет..... чак забравих:))
радо - трябвало е да си приготвиш една кутийка пълна с аспирини и едно шише с вода!
[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
[LP]Rado написа:дам...но аз играта с трай ме оут се излооожих тотално..заболя ме главата от толкоз игра и то..не си тп героя..не виждам че умира...нито пък виждам че ме кули.... брао на вас..честито на мрху бтв..ако бях бил траи ме оут...може би пак щеше да съм с нерд аиде идвайте в б.нет
аз отдавна не съм влизал в б.нет..... чак забравих:))
радо - трябвало е да си приготвиш една кутийка пълна с аспирини и едно шише с вода!
Хехе! Като на изпит!
"Най-необяснимото на света е, че той е напълно обясним."
Алберт Айнщайн
StealYouStyle,гледах ти репа.Яко!Само не разбирам едно:
Защо преди първата атака хвана всички гулове,"изпразни" ги(т.е. махна им дървата) и после пак им "сложи" дърва?
Абе нкратко защо предди да атакуваш си "пълниш" гуловете?
UB_Lud написа:Реапектза всички,които са играли на турнира!!!
StealYouStyle,гледах ти репа.Яко!Само не разбирам едно: Защо преди първата атака хвана всички гулове,"изпразни" ги(т.е. махна им дървата) и после пак им "сложи" дърва? Абе нкратко защо предди да атакуваш си "пълниш" гуловете?