Ех, защо ли и моя клас не е такъв
И бтв.. още само 6 дни
Ех, защо ли и моя клас не бе такъв ... то и моя да беше такъв ... нямаше да имам търпение да отида на даскало ... ама ...Ех, защо ли и моя клас не е такъв
Ох, само не ми напомняй ... УЖААААААААААС !!!!!И бтв.. още само 6 дни![]()
Тва "Ако може де" определено ще издразни Стелт.ftpman написа:Ми де да го сложа???
И..все още не съм мъртвец всичко ще се реши към 0100.
Ако утре до 1600 не съм ли поствал ,Стелт да ми трие профила.(ако може де)
Абе, идьот, тази тема не е направена с цел да слушаме твоите тъпички и изтъркани, повтарящи тези на автора, разкази бе! Аре са веднага си изтрий мизерното творение и ако искаш си направи тема, но тук не пускай НИКАКВИ НЕЩА БЕЗ РАЗРЕШЕНИЕТО НА АВТОРА!ftpman написа:...
Е това ме уби,честно!Докато псуваш един човек,се извиняваш на втори,че трети евентуално може да те баннеftpman написа:Ти....наред ли си???(владея се...едвам)Та точно ТИс какво право ме убидаш???Падан Фейн написа:Абе, идьот, тази тема не е направена с цел да слушаме твоите тъпички и изтъркани, повтарящи тези на автора, разкази бе! Аре са веднага си изтрий мизерното творение и ако искаш си направи тема, но тук не пускай НИКАКВИ НЕЩА БЕЗ РАЗРЕШЕНИЕТО НА АВТОРА!ftpman написа:...![]()
Такаммм...значи да искам разрешение от автора...ами ти що не иска разрешение от автора да ме убиждаш я друго какво си писал.....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ЕЙ СЯ МЕ ЯДОСА...ДА СИ ИЗТРИЯ МИЗЕРНОТОТВОРЕНИЕ...(СТЕЛТ МОЛЯ ТЕ ВЪЗДАРЖИ СЕ ЗАСЕГА ТОВА МИ Е ЗА ПЪРВИ И ПОСЛЕДЕН ПЪТ ОБЕЩАВАМ)ЕЙ ПЕДАЛ СМОТАН НА МАЙКА ТИ В КАРБОРАТОРА,ПЕДЕРАС С КВО ПРАВО МИ ВИКАШ НА РАЗКАЗА МИЗЕРЕН,МИЗЕРЕН СИ ТИ,ИДИ СА ИБИ С КОНЯ НА СЕСТРА СИ ВЕ.НЯМА ДА ГО ИЗТРИЯ,АХХХХХ..НА МАЙКА ТИ В УСТАТА,ДА ГО ДУХАШ ВЕЕ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
(повече няма да правя така заклевам се Стелт не ме банвай виж колко мнооого има които псуват)
Е, ти просто прекали.Признавам, че не съм очаквал хубавареакцияот теб,но по-добре си едитни поста и го кажи с по-меки думи.Преди няколко месеца един юзър с име Роката заради доста по-меки изказвания си отене бананчето.По-добре недей, както пее Деоftpman написа:Ти....наред ли си???(владея се...едвам)Та точно ТИс какво право ме убидаш???Падан Фейн написа:Абе, идьот, тази тема не е направена с цел да слушаме твоите тъпички и изтъркани, повтарящи тези на автора, разкази бе! Аре са веднага си изтрий мизерното творение и ако искаш си направи тема, но тук не пускай НИКАКВИ НЕЩА БЕЗ РАЗРЕШЕНИЕТО НА АВТОРА!ftpman написа:...![]()
Такаммм...значи да искам разрешение от автора...ами ти що не иска разрешение от автора да ме убиждаш я друго какво си писал.....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ЕЙ СЯ МЕ ЯДОСА...ДА СИ ИЗТРИЯ МИЗЕРНОТОТВОРЕНИЕ...(СТЕЛТ МОЛЯ ТЕ ВЪЗДАРЖИ СЕ ЗАСЕГА ТОВА МИ Е ЗА ПЪРВИ И ПОСЛЕДЕН ПЪТ ОБЕЩАВАМ)ЕЙ ПЕДАЛ СМОТАН НА МАЙКА ТИ В КАРБОРАТОРА,ПЕДЕРАС С КВО ПРАВО МИ ВИКАШ НА РАЗКАЗА МИЗЕРЕН,МИЗЕРЕН СИ ТИ,ИДИ СА ИБИ С КОНЯ НА СЕСТРА СИ ВЕ.НЯМА ДА ГО ИЗТРИЯ,АХХХХХ..НА МАЙКА ТИ В УСТАТА,ДА ГО ДУХАШ ВЕЕ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
(повече няма да правя така заклевам се Стелт не ме банвай виж колко мнооого има които псуват)