JazzJack идеята ти е много добра, но мисля че ще бъде още по-добра, ако напишеш всички видове сайтове за такива работи. Така мисля че олесниш нещата повече, а и след няколко дена страниците ще станат много и зор ще видим ако търсим нещо. Това е!
Ето ти линк,избирай(има 10 файла):http://www.megagames.com/cracks/html/c904360_0.htm
Ето ти и за екпанжана:http://www.megagames.com/cracks/html/c910590_0.htm
Чрез омраза ще живея, със омраза ще си спомням за нея, през омраза ще гледам как тя умира и върху тази омраза живота си ще изградя,докато по друга започна да тлея.
Чрез омраза ще живея, със омраза ще си спомням за нея, през омраза ще гледам как тя умира и върху тази омраза живота си ще изградя,докато по друга започна да тлея.
JazzJavk - you're da man!!!Ne 4e sym neblagodaren no moje6e da sloji6 i hints.Az sym pyrvi.
Na Call Of Duty pyrvata misiq s rusnacite kydeto ste v edna lodka s nqkolko rusnaka (predpolagam) nikoj bez oryjie samo dvama trima deto vardqt i edin glupal deto vi kre6to.Kato po4nat da vi atakyvat (zabravih da spomena 4e ne mojete da myrdate po nikakyv na4in) na nikade ne mojetete da myrdate ( vse o6te) i me ubivat.Kak da izbegna groba???
p.s: ne iskam cheats ili trainers.
bOnes,ти сега подиграваш ли ми се?????Аз бях почнал да го поствам като ти небеше написал нищо.Така че изобщо не съм виновен!!!!!!
Знам че е по-кратък от твоя!!!Но нали търсих в нета да намеря саита и това ми отне време!!!!
gamerrrr4eeee написа:JazzJavk - you're da man!!!Ne 4e sym neblagodaren no moje6e da sloji6 i hints.Az sym pyrvi. Na Call Of Duty pyrvata misiq s rusnacite kydeto ste v edna lodka s nqkolko rusnaka (predpolagam) nikoj bez oryjie samo dvama trima deto vardqt i edin glupal deto vi kre6to.Kato po4nat da vi atakyvat (zabravih da spomena 4e ne mojete da myrdate po nikakyv na4in) na nikade ne mojetete da myrdate ( vse o6te) i me ubivat.Kak da izbegna groba??? p.s: ne iskam cheats ili trainers.
Има ли пач за играта Enclave който да оправя тва досадно "прозиране" на стените, пода и тавана. Просто тва е супер досаден бъг и играта не може да се играе, а иначе е готина.