Serials,cracks,cd keys,cheats,patches,mods.....Всичко тук!
- DukeNukem
- Обратна връзка:
Aми кажете ми един мод за Диабло 2 наречен Chaos Empire.Искам и линка за някакав фих които кара играта да не блокирва.Пробвах в Planet Diablo ма там линковете не бачкат.
Чрез омраза ще живея, със омраза ще си спомням за нея, през омраза ще гледам как тя умира и върху тази омраза живота си ще изградя,докато по друга започна да тлея.
{{RAZBIVACHA}} написа:Aми кажете ми един мод за Диабло 2 наречен Chaos Empire.Искам и линка за някакав фих които кара играта да не блокирва.Пробвах в Planet Diablo ма там линковете не бачкат.
Мод-а го намерих,намира се тук ,но фикс-а не успях.
-
Der Meister
- Обратна връзка:
Значи трябват ми субтитри за The return of the living dead 3-търсих навсякъде и няма намиране тва животно... 
Аз не се страхувам.Страхът погубва разума.Аз ще се изправя срещу своя страх.Ще го оставя да мине по мен и през мен.Когато страхът отмине ще се обърна,за да проследя пътеката му.Там,откъдето е минал,няма да е останало нищо.Ще остана единствено аз.
- DukeNukem
- Обратна връзка:
JazzJack еми можеш ли да ми намериш нещо което ти увеличава мястото в сандъка в куба и в героя???Недеи ми дава линк кам този за chaos empire.Там имаше и го изтеглих.Сега ми трябва друг.
Чрез омраза ще живея, със омраза ще си спомням за нея, през омраза ще гледам как тя умира и върху тази омраза живота си ще изградя,докато по друга започна да тлея.
JazzJack написа:Indiana Jones-абе намирам някакъв крак,но не отваря страницата![]()
Lord of Murder-субтитри за The Return Of The Living Dead 1984 - DVDRip ще ти свършат ли работа?
Значи трябват ми субтитри за The.Return.of.the.Living.Dead.3.(1993)-The Return Of The Living Dead 1984 - DVDRip и аз ги намерих в датата обаче това е за 1-цата.Струвами се че за тоя филм май няма субтитри...
Аз не се страхувам.Страхът погубва разума.Аз ще се изправя срещу своя страх.Ще го оставя да мине по мен и през мен.Когато страхът отмине ще се обърна,за да проследя пътеката му.Там,откъдето е минал,няма да е останало нищо.Ще остана единствено аз.
Lord of Murder написа:JazzJack написа:Indiana Jones-абе намирам някакъв крак,но не отваря страницата![]()
Lord of Murder-субтитри за The Return Of The Living Dead 1984 - DVDRip ще ти свършат ли работа?
Значи трябват ми субтитри за The.Return.of.the.Living.Dead.3.(1993)-The Return Of The Living Dead 1984 - DVDRip и аз ги намерих в датата обаче това е за 1-цата.Струвами се че за тоя филм май няма субтитри...![]()
![]()
Определено е така.Нийде нищо не открих
JazzJack написа:Lord of Murder написа:JazzJack написа:Indiana Jones-абе намирам някакъв крак,но не отваря страницата![]()
Значи трябват ми субтитри за The.Return.of.the.Living.Dead.3.(1993)-The Return Of The Living Dead 1984 - DVDRip и аз ги намерих в датата обаче това е за 1-цата.Струвами се че за тоя филм май няма субтитри...![]()
![]()
Определено е така.Нийде нищо не открих
Карай,важен е опита
-
Der Meister
- Обратна връзка:
Indiana Jones написа:JazzJack написа:Indiana Jones-абе намирам някакъв крак,но не отваря страницата![]()
Къде го намери? На мене може и да ми я отвори.
В http://crackspider.net/
-
Der Meister
- Обратна връзка:
-
Der Meister
- Обратна връзка:
JazzJack написа:Indiana Jones написа:dadi написа:Aбе ДжаззДжак браво на тебе бе!Ти си ни нашта машина за линкове нали знаеш?Когато някой поиска линк ти си първия който ще му даде!ЕВАЛА БРАТОЧКА!ДА СИ ЖИВ И ЗДРАВ!
Taка си е! ДжазДжак е бати пича.
Помагам,простоОправи ли се с крак-а?
Ми нещо не се оправих ама карай. Все пак благодаря.
Ето един мод http://forums.data.bg/viewtopic.php?t=180587 

"Ние сме в най-тъмната и неразкрита част от човешкото съзнание. В бездната, където човек се среща със самия себе си - АДА."
Та като съм тръгнал да те тормозя за линкове
Трябва ми линк за добър gameboy емулатор,за предпочитане не в evroto
П.П.Благодаря предварително Господарю на ликовете...

П.П.Благодаря предварително Господарю на ликовете...
http://free.data.bg/emulatorz/Download/emulators/Consoles/
VisualBoyAdvance ... но не съм сигурен дали е последната версия
VisualBoyAdvance ... но не съм сигурен дали е последната версия
"Ние сме в най-тъмната и неразкрита част от човешкото съзнание. В бездната, където човек се среща със самия себе си - АДА."