Автор |
Съобщение |
DukeNukem
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 03 Сеп 2004 22:15
Aми кажете ми един мод за Диабло 2 наречен Chaos Empire.Искам и линка за някакав фих които кара играта да не блокирва.Пробвах в Planet Diablo ма там линковете не бачкат.
___________________________________ Чрез омраза ще живея, със омраза ще си спомням за нея, през омраза ще гледам как тя умира и върху тази омраза живота си ще изградя,докато по друга започна да тлея.
|
|
|
|
|
JazzJack
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 04 Сеп 2004 12:47
{{RAZBIVACHA}} написа: Aми кажете ми един мод за Диабло 2 наречен Chaos Empire.Искам и линка за някакав фих които кара играта да не блокирва.Пробвах в Planet Diablo ма там линковете не бачкат.
Мод-а го намерих,намира се тук ,но фикс-а не успях.
|
|
|
|
|
Der Meister
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 04 Сеп 2004 14:23
No CD crack за Pro Beach Soccer моля.
|
|
|
|
|
Gergi
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 04 Сеп 2004 16:21
Значи трябват ми субтитри за The return of the living dead 3-търсих навсякъде и няма намиране тва животно...
___________________________________ Аз не се страхувам.Страхът погубва разума.Аз ще се изправя срещу своя страх.Ще го оставя да мине по мен и през мен.Когато страхът отмине ще се обърна,за да проследя пътеката му.Там,откъдето е минал,няма да е останало нищо.Ще остана единствено аз.
|
|
|
|
|
JazzJack
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 04 Сеп 2004 16:48
Indiana Jones-абе намирам някакъв крак,но не отваря страницата
Lord of Murder-субтитри за The Return Of The Living Dead 1984 - DVDRip ще ти свършат ли работа?
|
|
|
|
|
DukeNukem
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 04 Сеп 2004 17:06
JazzJack еми можеш ли да ми намериш нещо което ти увеличава мястото в сандъка в куба и в героя???Недеи ми дава линк кам този за chaos empire.Там имаше и го изтеглих.Сега ми трябва друг.
___________________________________ Чрез омраза ще живея, със омраза ще си спомням за нея, през омраза ще гледам как тя умира и върху тази омраза живота си ще изградя,докато по друга започна да тлея.
|
|
|
|
|
Gergi
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 04 Сеп 2004 17:41
JazzJack написа: Indiana Jones-абе намирам някакъв крак,но не отваря страницата Lord of Murder-субтитри за The Return Of The Living Dead 1984 - DVDRip ще ти свършат ли работа?
Значи трябват ми субтитри за The.Return.of.the.Living.Dead.3.(1993)-The Return Of The Living Dead 1984 - DVDRip и аз ги намерих в датата обаче това е за 1-цата.Струвами се че за тоя филм май няма субтитри...
___________________________________ Аз не се страхувам.Страхът погубва разума.Аз ще се изправя срещу своя страх.Ще го оставя да мине по мен и през мен.Когато страхът отмине ще се обърна,за да проследя пътеката му.Там,откъдето е минал,няма да е останало нищо.Ще остана единствено аз.
|
|
|
|
|
JazzJack
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 04 Сеп 2004 17:57
Lord of Murder написа: JazzJack написа: Indiana Jones-абе намирам някакъв крак,но не отваря страницата Lord of Murder-субтитри за The Return Of The Living Dead 1984 - DVDRip ще ти свършат ли работа? Значи трябват ми субтитри за The.Return.of.the.Living.Dead.3.(1993)-The Return Of The Living Dead 1984 - DVDRip и аз ги намерих в датата обаче това е за 1-цата.Струвами се че за тоя филм май няма субтитри...
Определено е така.Нийде нищо не открих
|
|
|
|
|
Gergi
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 04 Сеп 2004 18:11
JazzJack написа: Lord of Murder написа: JazzJack написа: Indiana Jones-абе намирам някакъв крак,но не отваря страницата Lord of Murder-субтитри за The Return Of The Living Dead 1984 - DVDRip ще ти свършат ли работа? Значи трябват ми субтитри за The.Return.of.the.Living.Dead.3.(1993)-The Return Of The Living Dead 1984 - DVDRip и аз ги намерих в датата обаче това е за 1-цата.Струвами се че за тоя филм май няма субтитри... Определено е така.Нийде нищо не открих
Карай,важен е опита ,но по-странното тук е,че е едно никъде да не ми излизат субтитри,а съвсем друго да не намирам самия филм(дори в гугала търсих някав сайт ама...),освен в локалния Сякаш филма е потънал в земята с излизането си или е бил пълен провал(а засега филма си го бива)...
|
|
|
|
|
Der Meister
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 04 Сеп 2004 18:51
JazzJack написа: Indiana Jones-абе намирам някакъв крак,но не отваря страницата
Къде го намери? На мене може и да ми я отвори.
|
|
|
|
|
JazzJack
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 04 Сеп 2004 19:04
Indiana Jones написа: JazzJack написа: Indiana Jones-абе намирам някакъв крак,но не отваря страницата Къде го намери? На мене може и да ми я отвори.
В http://crackspider.net/
|
|
|
|
|
Дади
|
|
В момента играе: Рефреш на PCM форума (epik high score!)
|
|
Заглавие: Публикувано на: 04 Сеп 2004 19:34
Aбе ДжаззДжак браво на тебе бе!Ти си ни нашта машина за линкове нали знаеш?Когато някой поиска линк ти си първия който ще му даде!ЕВАЛА БРАТОЧКА!ДА СИ ЖИВ И ЗДРАВ!
___________________________________ "Properly read, the Bible is the most potent force for atheism ever conceived." — Isaac Asimov.
|
|
|
|
|
Der Meister
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 04 Сеп 2004 19:37
dadi написа: Aбе ДжаззДжак браво на тебе бе!Ти си ни нашта машина за линкове нали знаеш?Когато някой поиска линк ти си първия който ще му даде!ЕВАЛА БРАТОЧКА!ДА СИ ЖИВ И ЗДРАВ!
Taка си е! ДжазДжак е бати пича.
|
|
|
|
|
JazzJack
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 04 Сеп 2004 19:38
Indiana Jones написа: dadi написа: Aбе ДжаззДжак браво на тебе бе!Ти си ни нашта машина за линкове нали знаеш?Когато някой поиска линк ти си първия който ще му даде!ЕВАЛА БРАТОЧКА!ДА СИ ЖИВ И ЗДРАВ! Taка си е! ДжазДжак е бати пича.
Помагам,просто Оправи ли се с крак-а?
|
|
|
|
|
Der Meister
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 04 Сеп 2004 19:41
JazzJack написа: Indiana Jones написа: dadi написа: Aбе ДжаззДжак браво на тебе бе!Ти си ни нашта машина за линкове нали знаеш?Когато някой поиска линк ти си първия който ще му даде!ЕВАЛА БРАТОЧКА!ДА СИ ЖИВ И ЗДРАВ! Taка си е! ДжазДжак е бати пича. Помагам,просто Оправи ли се с крак-а?
Ми нещо не се оправих ама карай. Все пак благодаря.
|
|
|
|
|
Дади
|
|
В момента играе: Рефреш на PCM форума (epik high score!)
|
|
Заглавие: Публикувано на: 04 Сеп 2004 20:23
Aбе я стойте и аз да питам нещо.Да знаете где има яки модове за ГТА Вайс Сити?
___________________________________ "Properly read, the Bible is the most potent force for atheism ever conceived." — Isaac Asimov.
|
|
|
|
|
JazzJack
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 04 Сеп 2004 20:23
dadi написа: Aбе я стойте и аз да питам нещо.Да знаете где има яки модове за ГТА Вайс Сити?
Еми този с БГ превод.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 04 Сеп 2004 20:27
___________________________________ "Ние сме в най-тъмната и неразкрита част от човешкото съзнание. В бездната, където човек се среща със самия себе си - АДА."
|
|
|
|
|
Gergi
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 04 Сеп 2004 20:32
Та като съм тръгнал да те тормозя за линкове Трябва ми линк за добър gameboy емулатор,за предпочитане не в evroto
П.П.Благодаря предварително Господарю на ликовете...
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 04 Сеп 2004 20:37
http://free.data.bg/emulatorz/Download/emulators/Consoles/
VisualBoyAdvance ... но не съм сигурен дали е последната версия
___________________________________ "Ние сме в най-тъмната и неразкрита част от човешкото съзнание. В бездната, където човек се среща със самия себе си - АДА."
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|