Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Публикувано на: 03 Сеп 2004 18:25
Cyrax kaza,4e w ponedelnik,ewentualno 6e praime kartata(toj ima editor i moje da prawi film4eta).Prosto trea da se nawie....Ma ako ima ne6to 6e pitame  Wse pak kartata e na UB ;]
a.k.a.UB_Lud
|
|
|
|
 |
Ev1L[DeV1L]™
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 03 Сеп 2004 19:04
kajete mi molq koq versiq mi trqbva da igraq Warcraft 3 TFT v BattleNet i otkade da q drapna daite mi link pls
___________________________________ суууз
|
|
|
|
 |
eeasss
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 03 Сеп 2004 19:55
mi connectvash se kum battle.net i avtomati4no si q svalqsh a ina4e q ima na vsi4ki bulgarskli free zoni.
1.16
|
|
 |
Ev1L[DeV1L]™
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 03 Сеп 2004 20:07
Molqte za LInk ot samata igra nestava
___________________________________ суууз
|
|
|
|
 |
Horde[G2H]
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 03 Сеп 2004 20:18
в всяка бг фрее търсачка го има...1.16б..и в ввв.баттле.нет го има също..
Цитат: Cyrax kaza,4e w ponedelnik,ewentualno 6e praime kartata(toj ima editor i moje da prawi film4eta).Prosto trea da se nawie....Ma ako ima ne6to 6e pitame Wse pak kartata e na UB ;] a.k.a.UB_Lud
ми аз ще направя героите на обикновена карта..ще ги пратя на адаша .. и той ще ги копира..ако иска де
аз тая вечер ще се помъча да направя филче 
___________________________________ Storm , Earth and Fire -heed my call!
LP forevar!
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Публикувано на: 03 Сеп 2004 20:44
Ev1L[DeV1L] написа: kajete mi molq koq versiq mi trqbva da igraq Warcraft 3 TFT v BattleNet i otkade da q drapna daite mi link pls
1.16, хубаво е сам да си ги намираш тези неща - отиваш на find.dir.bg и пишеш примерно "warcraft 1.16".
http://www.data.bg/f.php?fid=5460123 ;]
|
|
|
|
 |
Horde[G2H]
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 03 Сеп 2004 21:10
хм направих няколко героя...секи да казва с какъв скик иска да бъде
за сега--ънрули--деад кнайт
нерд---райфълмен..
зорг--шаман
хмд--кеепар
продължавам.. 
LP forevar!
|
|
|
|
 |
Style
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 04 Сеп 2004 08:29
Готино
Мен ме сложи къвто искаш.А адаша ти маи още не се е навил да праи картата,понеже прави една голяма даларанска карта 
___________________________________ PEACE Bro'!!!
Freund
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Публикувано на: 04 Сеп 2004 10:11
dneska igraqt bulgaria vs france i bulgaria vs holandia gogo
|
|
|
|
 |
eeasss
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 04 Сеп 2004 10:12
oba4e az za poreden put shte gi izpusnas shot dneska zaminavam za 2dni tt
|
|
 |
Cyrax
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 04 Сеп 2004 10:25
1. за картата: абе вие много сериозно го приехте тва и в същото време подхождате несериозно.Адаша даже не знае каква е картата, но прави герой.Адаш, първо се прави терена, за да можеш да се ориентираш каде какво ше има.2-ро.Добри за карта с такъв мащаб както ми разказваш, размера и трябва да е Epic! ти знаеш ли колко време има да си играем да правим терена.А ще ни трябва още 2 пъти по толкова за да наслагаме Дуудади-те.Спомням си че преди време един пич беше постнал тема, в която искаше някой да му каже как се правят филмчета на вар3 и такива неща.Имаше един, който разбираше адски много и той му каза.от там знам и аз, така че ако сте навити, пускайте тема и питайте.Може пак да помогне.И все пак филмчетата оставете на мен и ънръли.ше се опраим.
2. за турнира в Германия: колко са наще? освен Инсо и ФорТуенти кой още е там?
3.Добри, защо бе да му *** ******* влизаш с 3 ника???ю
И стига си ми пращал ЛС за глупости, че ше те игнорна!Днеска имах 5 съобщения, 3 от които от теб!!
|
|
|
|
 |
Horde[G2H]
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 04 Сеп 2004 10:51
Cyrax написа: 1. за картата: абе вие много сериозно го приехте тва и в същото време подхождате несериозно.Адаша даже не знае каква е картата, но прави герой.Адаш, първо се прави терена, за да можеш да се ориентираш каде какво ше има.2-ро.Добри за карта с такъв мащаб както ми разказваш, размера и трябва да е Epic! ти знаеш ли колко време има да си играем да правим терена.А ще ни трябва още 2 пъти по толкова за да наслагаме Дуудади-те.Спомням си че преди време един пич беше постнал тема, в която искаше някой да му каже как се правят филмчета на вар3 и такива неща.Имаше един, който разбираше адски много и той му каза.от там знам и аз, така че ако сте навити, пускайте тема и питайте.Може пак да помогне.И все пак филмчетата оставете на мен и ънръли.ше се опраим. 2. за турнира в Германия: колко са наще? освен Инсо и ФорТуенти кой още е там? 3.Добри, защо бе да му *** ******* влизаш с 3 ника???ю И стига си ми пращал ЛС за глупости, че ше те игнорна!Днеска имах 5 съобщения, 3 от които от теб!!
хаха адаш..по спокойно..само кажи как се казва темата..и ще я видя..за терайна...ще го направя на най голямото и не е такава играчка като мажеш с голямата четка..па после се оформят там разни други неща....за тераина само се чудя какъв да е.....??!?
LP forevar!
|
|
|
|
 |
Cyrax
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 04 Сеп 2004 10:54
Цитат: не е такава играчка като мажеш с голямата четка... адаш нали целта е да се получи хубава карта! за това се позлват по-малките "четки"! трябва да е детайлна все пак! явно от тука аз имам най-голям опит с едитора.Това никак не е добре.адаш искаш ли да ти пратя една карта? да видиш детайлност.Още не е завършена , не съм сложил куеста, ама просто да видиш за кво става въпрос. Казва се Travel through Dallaran [/quote]
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Публикувано на: 04 Сеп 2004 11:41
[LP]Rado написа: хм направих няколко героя...секи да казва с какъв скик иска да бъде  за сега--ънрули--деад кнайт нерд---райфълмен.. зорг--шаман хмд--кеепар продължавам.. 
o0
MrXYY
|
|
|
|
 |
Horde[G2H]
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 04 Сеп 2004 12:49
ми адаш праштай...детайлноста обикновено се оформя след като нанесеш нясякъде всичко...
бтв прати на лс обяснения за тея куестове 
LP forevar!
|
|
|
|
 |
stfu-n00b!
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 04 Сеп 2004 13:10
Защо съм KOTG беее...Тоя е елфското копие на Евгени Минчев.....
Направете ме еднa huntress или един CL ....И да е с некви силни умения ,че ше се караме
Абе не ме слушайте какво говора ,само така го писах .Къвто и да съм ми е се тая  ...
___________________________________ Albert Einstein: Only 2 things are infinite, the universe and the human stupidity, but i'm not sure about the 1st!
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Публикувано на: 04 Сеп 2004 13:14
HMD това значи, че си се записал за "Купата", нали?
Надявам се да има много записали се, но още повече се надявам всички записали се да присъстват.....
P.S. Аз съм (4) "militia" 
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Публикувано на: 04 Сеп 2004 14:41
Как върви България-Франция, на мен ми се прецака Waaagh TV и не мога да гледам 
|
|
|
|
 |
Horde[G2H]
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 04 Сеп 2004 14:49
хм то не го дават по втв-то..само шоуткаст има май
хмд..ок ще си...ъъъъ....химера ??
хм аз се записах за тая купа..гого българиЯ !
едит :
франция бг-засега 1 : 1
инсо бие чобо
зеерах пада от фатЦ с 2 : 1
ще играят 420 вс интох
и джак вс тод
гл !
LP forevar!
|
|
|
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|