tanasi написа:
EviL написа:
Само аз ли осещам че в последните четири серии ( всъщност от сериите с описанието насам ) няма нищо забавно ? Липса на всякакъв хумор . По скоро е нещо неопределено междо дебилизъм и сериозност . Съжалявам може просто аз да нямам чуство за хумор но това не е нито забавно нито интересно .
П.П. Танаси похвално че се опитваш да създадеш нещо но уви не мога да си кривя душата - това съкс !
Хех не съм и очаквал друго мнение от тебе Evil!
А от мен? И аз мисля, че нещо майтапите се загубиха, и както ти казах вчера, без него произведението ти не струва много. Пак замязва на анимационно филмче за деца до 7 години, където се вижда голяма трагедия, но двама-трима герои храбреци ще оправят всичко и ще спасят приятелите си, а те от своя страна ще са им много признателни. Сори, ама наистина малко е дебилско това. Виж, ние повечето сме големи хора, на по 14 години минимум. Няма да ни грабнеш с нещо от сорта на "Гумените мечета". По-скоро ще имаш успех с нещо от сорта на "Том и Джери" - майтапи и черен хумор до полуда!
И един съвет изобщо за по-нататъшното ти творчество (а и не само твоето). Не се напъвай да пишеш! Винаги излизат боклуци после. Изчакай да ти дойде настроението и музата и тогава!