Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта

Харесва ли ви сериала?

Да    73%  73%  [ 16 ]
 Не    27%  27%  [ 6 ]
Общо гласове : 22
Автор Съобщение

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 26 Авг 2004 19:26

Само аз ли осещам че в последните четири серии ( всъщност от сериите с описанието насам ) няма нищо забавно ? Липса на всякакъв хумор . По скоро е нещо неопределено междо дебилизъм и сериозност . Съжалявам може просто аз да нямам чуство за хумор но това не е нито забавно нито интересно .

П.П. Танаси похвално че се опитваш да създадеш нещо но уви не мога да си кривя душата - това съкс !

There`s no such priest that can pray me to heaven.
Там където взорът не стига фантазията танцува.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 26 Авг 2004 19:38

EviL написа:
Само аз ли осещам че в последните четири серии ( всъщност от сериите с описанието насам ) няма нищо забавно ? Липса на всякакъв хумор . По скоро е нещо неопределено междо дебилизъм и сериозност . Съжалявам може просто аз да нямам чуство за хумор но това не е нито забавно нито интересно .

П.П. Танаси похвално че се опитваш да създадеш нещо но уви не мога да си кривя душата - това съкс !

Хех не съм и очаквал друго мнение от тебе Evil!

Оставам, ама ми се заминава
за слава не ми се занимава...

I get knocked down
But I get up again
You're never going to keep me down

Профил ICQ

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 26 Авг 2004 21:30

На мене ми харесват всички епизоди! Направо са супер готини!

Профил Skype

Аватар
В момента играе: Белот ...
Заглавие:
Публикувано на: 26 Авг 2004 22:40

Никак не са лоши , харесват ми . Явно си се постарал ....

Профил Skype

Аватар
В момента играе: GTA IV, Heroes 6
Заглавие:
Публикувано на: 26 Авг 2004 23:47

tanasi написа:
EviL написа:

А от мен? И аз мисля, че нещо майтапите се загубиха, и както ти казах вчера, без него произведението ти не струва много. Пак замязва на анимационно филмче за деца до 7 години, където се вижда голяма трагедия, но двама-трима герои храбреци ще оправят всичко и ще спасят приятелите си, а те от своя страна ще са им много признателни. Сори, ама наистина малко е дебилско това. Виж, ние повечето сме големи хора, на по 14 години минимум. Няма да ни грабнеш с нещо от сорта на "Гумените мечета". По-скоро ще имаш успех с нещо от сорта на "Том и Джери" - майтапи и черен хумор до полуда!
И един съвет изобщо за по-нататъшното ти творчество (а и не само твоето). Не се напъвай да пишеш! Винаги излизат боклуци после. Изчакай да ти дойде настроението и музата и тогава!

Профил ICQ Skype

Заглавие:
Публикувано на: 27 Авг 2004 00:34

MetalGearRex написа:
tanasi написа:
EviL написа:

А от мен? И аз мисля, че нещо майтапите се загубиха, и както ти казах вчера, без него произведението ти не струва много. Пак замязва на анимационно филмче за деца до 7 години, където се вижда голяма трагедия, но двама-трима герои храбреци ще оправят всичко и ще спасят приятелите си, а те от своя страна ще са им много признателни. Сори, ама наистина малко е дебилско това. Виж, ние повечето сме големи хора, на по 14 години минимум. Няма да ни грабнеш с нещо от сорта на "Гумените мечета". По-скоро ще имаш успех с нещо от сорта на "Том и Джери" - майтапи и черен хумор до полуда!
И един съвет изобщо за по-нататъшното ти творчество (а и не само твоето). Не се напъвай да пишеш! Винаги излизат боклуци после. Изчакай да ти дойде настроението и музата и тогава!

Не е винаги така.Понякога ти трябва савсем малко да се напънеш нещо да напишеш и музата понякога ти идва.
Танаси разказа вече почва да писва.Във епизодите ти вече нищо не става.Действията се развиват много бавно.Деиствието за всички епизоди взети заедно е действието което се развива във други разкази за една серия.А пък и стига с тия четки за Стеалт а пък и стига си прави четки сам.

БТВ:Продължавай да пишеш може нещо да стане.

Профил WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 27 Авг 2004 10:15

Точно дебилизмът, простотията и въобще нелепите моменти (които не отсъстват в никой епизод) са забавното в случая.

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 27 Авг 2004 10:26

Виж са има малка доза истинност в критиките.Трябва да има малко драматичност и доста напрегнати моменти,не искаш да правиш сапунка нали,и гледай да вкараш някаква интрига също.Засега е добре,интереснно е,но трябва да оживиш малко разказа с нещо неочаквано защото иначе на читателите ще почне да им омръзва.Това е просто мнение.Ти решаваш как да пишеш разказа си :wink:

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 27 Авг 2004 13:57

Еми не знам кажете вие дали да правя още ако ли не спирам ма след толкова критика вече се обърках

И да - не се сърдя на никой за критиката - тя е добра така ще се подобри работатат ми! :lol:

I get knocked down
But I get up again

Профил ICQ

Заглавие:
Публикувано на: 27 Авг 2004 15:32

tanasi написа:
Еми не знам кажете вие дали да правя още ако ли не спирам ма след толкова критика вече се обърках

И да - не се сърдя на никой за критиката - тя е добра така ще се подобри работатат ми! :lol:

Не те критикувах само ди дадох съвети които смятам че ще обогатят разказа ти за бъдещите епизоди(които всички очакваме ДАВАЙ,ПИШИ)Очакваме продължение.И каквото и да сме писали сериалът ни хареса!

Профил

Аватар
В момента играе: Рефреш на PCM форума (epik high score!)
Заглавие:
Публикувано на: 27 Авг 2004 16:53

:shock:
Браво танаси егати разказчето си почнал.Аре давай следващата част

Профил WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 27 Авг 2004 17:23

Интересно... На мен най-много ми пречи липсата на огромно количество препинателни знаци, но като за начинаещ "потребител на кирилица" става... А разказа си го продължавай! Но не бързай да пускаш наведнъж много епизоди - бързата работа-срам за майстора!

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 28 Авг 2004 00:32

Найк написа:
Интересно... На мен най-много ми пречи липсата на огромно количество препинателни знаци, но като за начинаещ "потребител на кирилица" става... А разказа си го продължавай! Но не бързай да пускаш наведнъж много епизоди - бързата работа-срам за майстора!

Да бе чакай като мене разказа да отиде на втора страница и тогава почвай да пишеш.

Профил WWW

Аватар
В момента играе: Белот ...
Заглавие:
Публикувано на: 28 Авг 2004 12:12

Ние всички чакаме продължение ....

Профил Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 28 Авг 2004 12:15

Еми хора сори ма ся съм зает с олимпийските игри а за да стане добре трябва да се съсредоточа тъй че предполагам довечера ще драсна едно писмо!

I get knocked down
But I get up again

Профил ICQ

Заглавие:
Публикувано на: 31 Авг 2004 10:12

Тръпнем в очакване човече!Давай следващият епизод докато е още топъл! :lol:

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 31 Авг 2004 14:24

Mnogo mi haresa :)Syper idej...Kolko epizoda 6te ima?

Профил ICQ Skype WWW
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com