Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Публикувано на: 19 Авг 2004 16:10
Cd-keys kato se bannat pove4e ot vednaza se anulirat i ne moze i custom game s da se igraiat.
|
|
|
|
 |
eeasss
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 19 Авг 2004 16:47
Anonymous написа: Cd-keys kato se bannat pove4e ot vednaza se anulirat i ne moze i custom game s da se igraiat.
Глупости!!!
факт е че при 1 опит влизам при втори не незнам от какво е станало така но предполагам че близард се опитват да вдиган нивото на сигурноста нзн забелязах че като сменя сд-кей на фрозен и на реигн влизам като изляза и пробвам пак със същите ми дава дисаблед, като ги сменя с други пак влизам като изялза пак същото мноо странно.
едит: хмм като че ли напълно се оправи баси майката може би има нещо общо с вчерашните профилактики на близард
|
|
 |
Horde[G2H]
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 19 Авг 2004 18:35
ИМ бак
лол..
сега почвам яко да играя..щото много ми се играе...ае идвайте в б.нет..
___________________________________ Storm , Earth and Fire -heed my call!
LP forevar!
|
|
|
|
 |
stfu-n00b!
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 20 Авг 2004 08:50
През ноща гледах доста игри от корейските квалификации...
Има доста добри игри ,ако някой иска мога да ги ъплоудна.
Unruly pls сложи пълен списък с играещите ,че ми е много интересно...
Май схемата ще мине на 32...
В крайна сметка ,ако играчите са около 20 и аз ще играя ,но утре трябва с някой да поиграя преди турнира поне 2-3 игри ,щото иначе си е ебало майката като не съм играл толкова време.
Е то така или иначе участието ми ще бъде повече на олимпийския принцип
Кофти е ,че ако нета ми е в положението от тая нощ определено няма да мога да хоствам.Много зле едвам съм играл МУ-то. 
___________________________________ Albert Einstein: Only 2 things are infinite, the universe and the human stupidity, but i'm not sure about the 1st!
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Публикувано на: 20 Авг 2004 09:19
Ето пълният списък с играчи до сега, и ти се включваш, така ли ? acc UB.Hmd ? ;] Колкото за разгряването - утре кажи към колко ще поразгреем малко, и без това най-добре разгрявам vs теб ;]
1. UB.Unruly
2. MrXYY
3. Zorg_bg
4. UB.Horde
5. DaTa.Exodia.bG
6. Bg_Lud
7. GoDisMyFan
8. Seagael_bg
9. DaTa.Tech0.bG
10. n.3.r.d-fi
11. denik
12. trance)x-man
13. ZaBeTo_for_fun
14. Manicsubsidan
15. ucnaH4et0
16. lt_sharky
17. delete_
18. StealYouStyle
19. TP99
20. DaTa.Zlo.bG
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Публикувано на: 20 Авг 2004 09:21
Колкото до нет-а ти, нп, важен е вътрешния, а не външния (аз примерно имам 5к външен, но 60к вътрешен и обикновено няма много проблеми като хоствам). Корейските игри ги качвай, ако не смяташ да ползваш някоя страт от там ;] Btw за сега се събираме в channel clan UB.
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Публикувано на: 20 Авг 2004 23:29
Записването свърши, записаха се 26 участника. Турнирът ще се проведе утре, от 16:00, като се чакаме в channel clan UB. Ето и жребия :
UB.Unruly
GoDisMyFan
DaTa.Tech0.bG
Trance)X-man
StealYouStyle
28
denik
DaTa.Shpeki.bG
ManicSubsidan
V-nic.Gohan
Zorg_bg
Seagael_bg
Bg_lud
ZaBeTo_for_fun
DaTa.Exodia.bG
Yoh[San]
Mr.XYY
29
27
lt_sharky
ucnaH4et0
delete_
n.3.r.d-fi
Cronuss
DaTa.Zlo.bG
BladeMaster)t_T
30
32
UB.Horde
31
TP99
UB.Hmd
Айде, и да дойдете всички, gl all ;]
|
|
|
|
 |
stfu-n00b!
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 21 Авг 2004 05:30
Схема която да се ъпдейтва трябва иначе ,ще стане зверска суматоха....
А със схемата и да се уточни с коя карта си решил да започва започва всеки кръг.
Аз днес около 12 на обяд ще вляза.Ако искаш пиши мога и по рано..
___________________________________ Albert Einstein: Only 2 things are infinite, the universe and the human stupidity, but i'm not sure about the 1st!
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Публикувано на: 21 Авг 2004 07:21
stfu-n00b! написа: Схема която да се ъпдейтва трябва иначе ,ще стане зверска суматоха.... А със схемата и да се уточни с коя карта си решил да започва започва всеки кръг.
Аз днес около 12 на обяд ще вляза.Ако искаш пиши мога и по рано..
В момента би трябвало Max да прави схема, ако не успее здраве да е - ще се мъчим така ;]
12 е добре, тогава ще почваме разгрявката, че вчера какви смешни игри правих...
|
|
|
|
 |
denik
|
Дидко Бандитко |
 |
В момента играе: No man's sky
|
|
Заглавие: Публикувано на: 21 Авг 2004 07:49
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
|
|
|
|
 |
stfu-n00b!
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 21 Авг 2004 08:47
Еми шпеки ще играе направо втори кръг....
Няма да стане без схема ,щото има и losers bracket и сме доста хора..Ще стане невъобразимо меле...
Още в втори кръг никой няма да знае с кой играе ,то на някой хора и с схема пак ще трябва да им се обяснява ма тва е друг въпрос..  А пък ти едва ли ще можеш да си играеш спокойно срещите ,щото ще има 10000 въпроса на whisp.Пък като организатор /dnd не върви 
|
|
|
|
 |
yO|Tra1ngElf
|
 |
|
|
Заглавие: N.e.r.d-FI Публикувано на: 21 Авг 2004 09:21
FUCK Аз съм на рожден ден и то не в София. Ще съм он-лине след 6:00 ако може да не из4акате ще съм много благодарен ина4е здраве да е 
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Публикувано на: 21 Авг 2004 09:23
УФФФ пиша от един приятел и се оказа 4е и той се е регнал във форума  Тва горе бях АЗ ... -_-
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Публикувано на: 21 Авг 2004 09:29
hacker si nerd
P.S. Pozdrawi ot Mr-a. Imam to4no 4as i polovina da wyzwyrna pone 50% ot wyzmojnostite si... koito i bez towa si bqha skromni.. imam 4uwstwoto 4e 6te se predstawq prekaleno zle na turnira --
|
|
|
|
 |
stfu-n00b!
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 21 Авг 2004 09:41
Недеий така щото почти съм се обзаложил с брат ти ,че ти ще спечелиш.
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Публикувано на: 21 Авг 2004 09:46
Ми sorry N.e.r.d-FI, но ако щеше да си online след 5 както и да е, да изчакаме, но щом ще е след 6...минаваш в лузерс бракет, ако не дойдеш, съжалявам но ще трябва да си аут. Така по мое мнение втората група от 8 срещи се очертава доста по-слаба...фаворити са UB.Hmd и Mr.XYY, в първата нищо не се знае - има доста изравнение сили. Турнирна схема ще направим все някак...нп.
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Публикувано на: 21 Авг 2004 09:50
Btw ако някой може да се пробва да направи турнирната схема, за сега Max я прави, но не е сигурно дали ще успее...
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Публикувано на: 21 Авг 2004 09:52
P.S. Yoh[San] е много кадърен орк играч ;]
|
|
|
|
 |
MaX
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 21 Авг 2004 10:28
Схемата е готова.Чакам само unruly да я види първо.
Изникна нов проблем.От нашата зала ще играят на тура и с двата key-a и аз няма да мога да бъда он-лайн поне докато някой от тях не отпадне. Как ще разбирам кой побеждава и продължава напред?
___________________________________ http://www.warstomp.com
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Публикувано на: 21 Авг 2004 10:59
hmd, аре към 2 че тук имам малко проблеми...
max, мога да ти пращам кой кого е победил по е-mail или чрез irc ? айде отговори в чата да се разберем...
|
|
|
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|